Státní okresní archiv Pelhřimov - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Téma - část R  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
, zpět

Pro pomalé spojení : R.-Ri, Ro-Ři
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
r. 1527 (1)
r. 1618-1619 (1)
r. 1848-1908 (1)
r.1126 (1)
r.1591 (1)
r.1813 (1)
r.1909 (1)
Rabenstein, Johann von, 143.. (1)
Rabštejna, Jan, 1437-1473 (1)
racionalismus (1)
racionalita (1)
rada města (1)
Rada vzájemné hospodářské p.. (2)
Rada Wzajemnej Pomocy Gospo.. (2)
radikalizace (1)
radikální strany-Česko-1848.. (1)
Radio Free Europe (2)
Radio Liberty (Mnichov, Něm.. (1)
Radiodiffusion tchécoslovaq.. (1)
Rádl, Emanuel, 1873-1942 (1)
radní (1)
radnice (3)
radnice-Česko (3)
radnice-Česko-14.-17. stole.. (1)
radnice-dějiny (2)
Radňov (Pelhřimov, Česko) (1)
Raduit de Souches, Jean-Lou.. (1)
RAF (1)
RAF (britské letectvo) (2)
Rais Karel Václav (1)
Rájec-Jestřebí (Česko : obl.. (2)
Rajhrad (Česko) (1)
rajonizace (1)
Rakouská monarchie (1526-18.. (1)
Rakouská národní knihovna (1)
rakouská politika (1)
Rakouská republika
rakouská vláda (1)
Rakousko
Rakousko (1526-1804) (1)
Rakousko (1526-1804)-dějiny.. (1)
Rakousko severní (1)
Rakousko Uhersko (1)
Rakousko-dějiny (5)
Rakousko-dějiny-1526-1860 (1)
Rakousko-dějiny-1526-1918 (1)
Rakousko-dějiny-1550-1700 (1)
Rakousko-dějiny-18. stol. (2)
Rakousko-dějiny-1848-1849 (2)
Rakousko-dějiny-1866 (1)
Rakousko-dějiny-19. stol. (1)
Rakousko-dějiny-19. století (1)
Rakousko-dějiny-19.-20. sto.. (1)
Rakousko-dějiny-1961-1870 (1)
Rakousko-dějiny-20. stol. (1)
Rakousko-kulturní vztahy (1)
Rakousko-náboženské a kultu.. (1)
Rakousko-náboženské poměry-.. (1)
Rakousko-národnostní poměry.. (1)
Rakousko-národnostní poměry.. (1)
Rakousko-politika a vláda (1)
Rakousko-politika a vláda-1.. (1)
Rakousko-politika a vláda-1.. (1)
rakousko-polské vztahy (1)
rakousko-pruská válka (1866) (5)
Rakousko-společnost a polit.. (1)
Rakousko-Uhersko
Rakousko-Uhersko-1901-1914 (1)
Rakousko-Uhersko-dějiny (3)
Rakousko-Uhersko-dějiny-17... (1)
Rakousko-Uhersko-dějiny-19... (1)
Rakousko-Uhersko-dějiny-191.. (2)
Rakousko-Uhersko-národnostn.. (2)
Rakousko-Uhersko-národnostn.. (1)
Rakousko-Uhersko-politika a.. (4)
Rakousko-Uhersko-společnost.. (1)
Rakousko-Uhersko-společnost.. (1)
Rakousko-Uhersko-vlastivěda (1)
Rakousko-Uhersko-zahraniční.. (1)
Rakousko-Uhersko. České mís.. (1)
Rakousko-Uhersko. Heer (6)
rakousko-uherští císařové (1)
Rakousko-vlastivěda (1)
Rakousko-zahraniční vztahy (1)
Rakousko. České místodržite.. (1)
Rakousko. Reichstag (1)
Rakovnicko (1)
Rakovník (Česko : oblast) (4)
Rakovník (Česko : oblast)-d.. (1)
Rakovník (Česko : oblast)-n.. (1)
Rakovník (Česko : okres : 1.. (1)
Rakovník (Česko : okres). S.. (1)
Rakovník (Česko)-dějiny (1)
Rakovník (Česko)-dějiny-19... (1)
Rakovník-oblast (Česko)-děj.. (1)
Rakovník-oblast (Česko)-dem.. (2)
Rakovník-oblast (Česko)-gen.. (1)
Rakovník-oblast (Česko)-náb.. (2)
rakušanství (1)
raná doba dějinná (1)
raná renesance (1)
Ranconis de Ericinio, Adalb.. (1)
raně křesťanské umění (1)
rané křesťanství (2)
Raňkův z Ježova, Vojtěch, a.. (1)
raný novověk (2)
raný středověk (3)
rasismus-Československo (1)
Rašín, Alois, 1867-1923 (3)
Rat für Gegenseitige Wirtsc.. (2)
razítka (4)
razítka-Česko (6)
ražba (1)
rčení (1)
rčení a přísloví (1)
reálie (3)
realismus (1)
reálný socialismus-Českoslo.. (5)
reálný socialismus-Českoslo.. (2)
reálný socialismus-Českoslo.. (1)
recenze (1)
Red Army (Sovětský svaz) (1)
Red Cross (hnutí) (1)
redakční a nakladatelská pr.. (1)
reemigrace-Česko (1)
referáty
reforma církve (2)
reforma církve-Česko-12.-17.. (1)
reforma církve-Česko-14.-15.. (2)
reforma církve-Česko-17. st.. (1)
reforma církve-Česko-19. st.. (1)
reforma církve-Česko-1901-1.. (1)
reforma církve-Česko-1918-1.. (1)
reforma církve-Evropa-12.-1.. (1)
reforma zdravotnictví (1)
reformace (9)
reformace, protireformace (1)
reformace-Česko-12.-17. sto.. (1)
reformace-Česko-14. stol. (1)
reformace-Česko-14.-15. sto.. (1)
reformace-Česko-14.-15. sto.. (2)
reformace-Česko-14.-17. sto.. (1)
reformace-Česko-15. stol. (2)
reformace-Česko-15. století (2)
reformace-Česko-15.-16. sto.. (1)
reformace-Evropa střední-15.. (1)
reformace-Evropa střední-16.. (1)
reformace-Evropa-12.-17. st.. (1)
reformátoři křesťanští (1)
reformní socialismus (1)
reformované církve (2)
reformované církve-Česko (2)
reformované církve-Česko-17.. (1)
reformované církve-Česko-18.. (1)
reformované církve-Česko-20.. (1)
reformy pozemkové (1)
regesta (1)
regesta-Česko-14.-19. stol. (1)
regesta-Česko-16. stol. (1)
regesta-Česko-16.-17. stol. (1)
Regia Societas Scientiarum.. (1)
Region (2)
region (19)
regionální (1)
regionální bibliografie
regionální dějepisectví (1)
regionální dějiny
regionální dějiny-Česko (3)
regionální dějiny-Česko-15... (1)
regionální dějiny-Česko-20... (1)
regionální dějiny-Pacov (Pe.. (1)
regionální dějiny-Rokycany.. (1)
regionální dějiny-územní sp.. (1)
regionální deníky (3)
regionální ekonomie (1)
regionální ekonomie-Česko-1.. (1)
regionální geografie
regionální geografie světa (1)
regionální geografie-Česko (8)
regionální geografie-Českos.. (1)
regionální geografie-Polsko (1)
regionální geografie-Rakous.. (1)
regionální geologie (1)
regionální historie
regionální historiografie (2)
regionální historiografie-Č.. (2)
regionální historiografie-Č.. (1)
regionální historiografie-d.. (1)
regionální historiografie-E.. (1)
regionální literatura (5)
regionální literatura Znoje.. (1)
regionální literatura-Česko (3)
regionální literatura-Česko.. (2)
regionální literatura-Česko.. (1)
regionální muzea-Česko (1)
regionální muzea-Česko-20.-.. (1)
regionální muzea-Česko-20.-.. (1)
regionální muzea-dějiny (1)
Regionální muzeum (Mikulov,.. (1)
regionální noviny (8)
regionální periodika (18)
regionální periodika-1901-1.. (1)
regionální periodika-1911-1.. (1)
regionální periodika-1941-1.. (1)
regionální periodika-1951-1.. (2)
regionální periodika-1961-1.. (1)
regionální periodika-1971-1.. (1)
regionální periodika-1981-1..
regionální periodika-1991-2.. (2)
regionální periodika-2001-2.. (1)
regionální periodika-2011-2.. (1)
regionální periodika-Česko (1)
regionální politika (1)
regionální rozvoj-Česko (1)
regionální tisk-Západočeský.. (1)
regionální zpravodajství (1)
regiony (1)
regiony-Česko (1)
regiony-Evropa střední (1)
Registra (1)
registra (2)
registrační protokoly (1)
registry svazků (1)
Regne d'Espanya (3)
Regnier, Jean-François, bel.. (1)
rehabilitace (trestní právo) (2)
rehabilitace soudní (2)
Reichenberg (Česko) (1)
Reichenberg o (1)
Reiman, Pavel, 1902-1976 (1)
Reino de Espaňa (3)
rejstříky (59)
rekatolizace (1)
rekatolizace-1551-1600 (3)
rekatolizace-Česko (1)
rekatolizace-Česko-16.-17... (2)
rekatolizace-Česko-17. stol. (4)
rekatolizace-Česko-17. stol.. (2)
rekatolizace-Česko-17.-18... (1)
reklama a propagace-Česko (1)
rekonstrukce (2)
rekreace (1)
rekreace v přírodě-Česko-19.. (1)
rektoři (2)
Rektoři kolejí jezuitských (2)
rekvizice vojenské (1)
relační databáze (1)
Religionistika (3)
religionistika (1)
religiozita-Česko-15.-16. s.. (1)
religiozita-Česko-18.-19. s.. (1)
religiozita-Česko-19.-20. s.. (1)
religiozita-dějiny (1)
religiozita-Evropa-14.-15... (1)
RENESANCE (1)
renesance
Renesance česká (1)
renesance-Itálie (1)
renesanční architektura (1)
renesanční literatura-Itálie (1)
renesanční malířství-Česko (1)
renesanční malířství-Německ.. (1)
renesanční rukopisy (1)
renesanční s (1)
renesanční sochařství-Česko (1)
renesanční umění (2)
renesanční výtvarné umění (1)
renta (1)
reparace (3)
repatriace-Německo-od 1945 (1)
Repeal (hnutí : Česko) (1)
reportáže (5)
represe politická (6)
reprezentace společenská (1)
reprinty (5)
reprodukce (6)
reprodukce fotografií (2)
reprodukce starých map
reprodukce uměleckých děl (2)
Republik Österreich
Republika Bulharsko (2)
Republika Indie (5)
Republika Irák (1)
Republika Maďarsko (3)
Republika Polsko
Republika Srbija (3)
Republika Srbsko (3)
Republikánská strana zemědě.. (4)
Republikánský Svaz českoslo.. (1)
République française
République populaire de Chi.. (3)
République tcheque (>99)
Restaurace a konzervace arc.. (2)
restaurátorské zprávy (1)
restaurátorský průzkum (1)
restaurátorství (5)
restaurování (2)
restaurování archivních fon.. (3)
restaurování archivních fon.. (1)
restaurování knihovních fon.. (1)
restaurování knihovních fon.. (1)
restaurování památek-Česko (2)
restituce (1)
restituce majetkové (1)
rétorika-Česko-17.-18. stol. (1)
retribuce (1945-1948 : Česk.. (2)
retribuce (1945-1948 : Česk.. (1)
retribuce, Československo,.. (1)
retribuční soudnictví-Česko.. (1)
retrospektivní (1)
retrospektivní bibliografie
retrospektivní bibliografie.. (2)
retrospektivní lexikon (4)
Rettigová, Magdalena Dobrom.. (1)
revoluce (9)
revoluce (1848-1849) (4)
revoluce (1848-1849)-Česko (7)
revoluce (1848-1849)-Evropa.. (1)
revoluce (1848-1849)-Rakous.. (1)
revoluce 1848 (1)
Revoluce husitská (1)
revoluce průmyslová (1)
Revoluce ruská r. 1905 (1)
revoluce říjnová (1917 : Ru.. (7)
Revoluce, 1848-1849 (1)
revoluce, 1848-1849 (1)
revoluce, 1848-1849-Česko (1)
revoluce, 1989-Evropa střed.. (1)
revoluce-14.-15. stol. (1)
revoluce-kulturní aspekty (1)
revoluce-země světa-1945-19.. (1)
revolucionáři (1)
revolucionáři-Polsko (1)
revolucionáři-Rusko (1)
Revolučné odborové hnutie (8)
revoluční boje (1)
revoluční hnutí (2)
Revoluční charakter (1)
Revoluční myšlení (1)
Revoluční odborové hnutí (8)
revue (1)
Reynek Bohuslav (1)
Rezek, Antonín, 1853-1909 (3)
rezidence-14.-15. stol. (1)
rezidence-Česko-14.-17. sto.. (1)
rezidence-Česko-středověk (1)
rezidence-středověk (2)
režim (3)
RGW (2)
Rhom (2)
Rhom o (2)
Rhome (2)
Rhome o (2)
Rieger, František Ladislav,.. (7)
Richter, František Xaver, 1.. (1)
Rimaszombat (Slovensko) (1)
Rimavská Sobota (Slovensko) (1)
Rímskokatolícka cirkev (26)
Ripka, Hubert, 1895-1958 (1)
rituály a obřady (3)
rituály a obřady-Česko-13.-.. (1)
rituály a obřady-Česko-18.-.. (1)
rituály a obřady-Česko-9.-1.. (1)
rituály a obřady-Evropa (1)
ROA (2)
robota (3)
ROBOTA - ZRUŠENÍ (1)
ROČENKA (1)
ročenka (5)
ročenky (52)
rodina Rerychova (1)
rodina-Čechy-16.-17. století (1)
rodina-Česko (1)
rodina-Česko-16. stol. (1)
rodina-Česko-18.-19. stol. (1)
rodina-Česko-19. stol. (1)
rodina-dějiny (1)
rodinná paměť (1)
rodinná politika-Česko-20... (1)
rodinná výchova-dějiny-5.-1.. (1)
rodinné archivy (1)
rodinné podniky-Česko-19.-2.. (1)
rodinné právo (4)
rodinné vztahy (1)
rodinný archiv (2)
RODINNÝ ARCHÍV VRATISLAVŮ Z.. (1)
Rodinný pivovar Bernard (1)
Rodinov (1)
rodiny (1)
rodná jména-Česko-11.-21. s.. (1)
rodné domy-Česko (1)
rodokmeny
rodopis
Rodopisná revue (1)
rodové archivy-Česko (1)
rodové knihovny-Česko (1)
rodové knihovny-Česko-16.-1.. (1)
rodové kroniky (1)
rodové kroniky-Česko-16.-17.. (1)
rodové znaky
rodové znaky-Česko (7)
rodové znaky-Česko-15. stol.. (1)
rodové znaky-Česko-16.-19... (1)
rodové znaky-Slezsko (1)
rody (4)
rody-Česko
rody-Česko-16.-17. století (1)
rody-dějiny (2)
rody-Olomouc (Česko)-1610 (2)
rody-Slezsko (2)
rody-země světa (1)
Roemenië (1)
Roger, Pierre, 1291-1352 (1)
ROH (8)
Roháč z Dubé, Jan, -1437 (1)
Rohozná (Jihlava, Česko : o.. (3)
Rohozná (Jihlava, Česko)-dě.. (2)
Rohozná (Jihlava, Česko)-dě.. (1)
Rohozná (Jihlava, Česko)-vl.. (1)
Rok 1780-1918 (1)
Rok 1848 (1)
rok 1848 (1)
ROK 1848 - ČECHY (1)
Rok 1905-1907 (1)
ROK 1918 (1)
rok 1960 (1)
rok 1969-1978 (1)
rok 1971-1975 (1)
rok 1989, Československo (6)
Rok pánů z Kunštátu (1)
rokoko (1)
Rokycansko (1)
Rokycany (2)
Rokycany (Česko : oblast) (8)
Rokycany (Česko) (2)
Rokycany (Česko)-dějiny (2)
Rokycany (Česko)-dějiny-191.. (1)
Rokytzan (Česko) (2)
role (chování) (1)
rolníci (1)
rolníci-Česko-19. stol. (1)
rolníci-Československo (2)
rolníci-Československo-20... (1)
rolníci-dějiny (1)
rolníci-Evropa (1)
rolnická povstání (2)
rolnická povstání-Česko-17... (2)
rolnická povstání-Česko-17... (3)
rolnická povstání-Česko-18... (1)
rolnictvo (1)
Rolný (Prostějov) (1)
Rom (2)
Rom o (2)
Roma (2)
Roma (Itálie) (2)
Roma o (2)
Romae (2)
Romae o (2)
Roman Catholic Church (26)
Romania (1)
România (1)
romanistika (2)
románská architektura (4)
románská architektura-Praha.. (1)
románské (1)
románské sochařství (1)
románské umění (1)
románské umění-Česko (2)
románský sloh (1)
romantismus (1)
Rome (2)
Rome o (2)
Rome, ancient (7)
Römisch-Katholische Kirche (26)
Romové (2)
Romové - dějiny (1)
Romové-Česko (2)
Romové-Česko-1945-1989 (1)
Romové-Československo (1)
Romové-dějiny (3)
Romové-dějiny-1740-1945 (1)
Romové-Maďarsko-20. stol. (1)
Romové-perzekuce-1939-1945 (1)
Romové-perzekuce-20. stol. (1)
Romové-perzekuce-Českoslove.. (1)
Romové-Slovensko-20. stol. (1)
Roosevelt, Franklin D. (Fra.. (1)
Rosenberg, Wilhelm von, 153.. (2)
rostlinná společenstva (1)
rostlinná výroba (2)
rostlinná výroba-Čechy (Čes.. (1)
Rostock, Max, 1912-1986 (1)
Rotariánské hnutí (1)
Rotes Kreuz (hnutí) (1)
rotundy-Česko (1)
Roudnice nad Labem (Česko :.. (2)
Roudnice nad Labem (Česko)-.. (1)
Roudnice nad Labem (Česko)-.. (1)
Roumanie (1)
Rovná (Pelhřimov, Česko) (1)
Rovnost (deník) (1)
Royal Air Force (Velká Brit.. (1)
rozhlas (1)
rozhlasová tvorba (1)
rozhlasová žurnalistika (1)
rozhlasové hry-Českoslovens.. (1)
rozhlasové pořady (1)
rozhlasové pořady-Českoslov.. (1)
rozhlasové stanice (2)
rozhlasové stanice-západní.. (1)
rozhlasové vysílání (1)
rozhlasové vysílání-Českosl.. (1)
rozhlasoví pracovníci (1)
rozhledny (1)
rozhodnutí (2)
rozhovory
rozluka (1)
rozpočtová politika (1)
rozpočtová skladba-Česko
rozpočtová soustava (1)
rozpočtové (1)
rozpočtové hospodaření (1)
rozpočtové organizace-Česko (4)
rozpočtové právo (1)
rozpočtové skladby (1)
Rozum (2)
rozumové poznání (1)
Rozvod (1)
ROZVOJ HOSPODÁŘSKÝ - JIHLAV.. (1)
rozvoj hospodářství (1)
rozvoj měst-Česko (1)
rozvoj měst-Evropa (1)
rozvojová politika (1)
rozvojové země (1)
Rožmberk nad Vltavou (Česko.. (1)
Rožmberka (rod)
Rožmberka, Jan, 1484-1532 (1)
Rožmberka, Oldřich, II., 14.. (5)
Rožmberka, Petr Vok, 1539-1.. (3)
Rožmberka, Petr, 1282-1347 (1)
Rožmberka, Vilém, 1535-1592 (2)
Rožmberkové (1)
Rožmberkové (rod)
Rožmberkové (rod). (1)
Rožmitálu (rod) (1)
Rožmitálu, Lev, asi 1410-14.. (1)
RSR (1)
RSZML (4)
Rubess, Fr., 1814-1853 (2)
Rubeš, Frant., 1814-1853 (2)
Rubeš, František Jaromír, 1.. (2)
Rubeš, Jarm. F., 1814-1853 (2)
Rubeš, Jaromír, 1814-1853 (2)
Rubricius, Vincenc Josef, 1.. (1)
Rubš, František Jaromír, 18.. (2)
Rudá armáda (1)
Rudá armáda (Sovětský svaz) (1)
rudné hornictví (1)
rudní ložiska-Česko (1)
Rudolec (Žďár nad Sázavou,.. (1)
Rudolf II. Habsburský, říms.. (7)
rudolfínské období (1)
rudy železné (1)
ruch cestovní (3)
ruchadlo (1)
rukodělné dílny (1)
rukopis (2)
rukopis (grafologie)-Česko-.. (1)
rukopis (grafologie)-Česko-.. (1)
rukopis (grafologie)-Česko-.. (2)
rukopis (grafologie)-Česko-.. (1)
rukopis (grafologie)-Česko-.. (6)
rukopis (grafologie)-Česko-.. (1)
Rukopis kralodvorský (4)
Rukopis královédvorský (4)
Rukopis zelenohorský (2)
rukopisné kodexy-12-16. sto.. (1)
rukopisy (23)
rukopisy slovanské (1)
rukopisy staroslověnské (1)
rukopisy-13.-19. stol. (2)
rukopisy-17.-18.stol (3)
rukopisy-Brno (1)
rukopisy-Brno-15. stol. (1)
rukopisy-církevní knihovny-.. (1)
rukopisy-Česko
rukopisy-Česko-11.-18. stol.. (1)
rukopisy-Česko-14.-18. stol. (1)
rukopisy-Česko-17.-18. stol. (1)
rukopisy-Česko-středověk (1)
rukopisy-soupisy-Česko (1)
rukopisy-studie (1)
Rumänien (1)
Rumburk (Česko) (1)
Rumuni-dějiny (1)
Rumunská republika (1)
Rumunská socialistická repu.. (1)
Rumunsko (1)
Rusava (Česko) (1)
Rusava (Česko)-náboženské a.. (1)
ruská armáda (1)
ruská filozofie (1)
ruská literatura (1)
ruská literatura-17.-18. st.. (1)
ruská občanská válka (1918-.. (2)
ruská občanská válka, 1918-.. (2)
Ruská osvobozenecká armáda (2)
ruská poesie (1)
ruská poezie (1)
ruská revoluce (1905-1907 :.. (1)
ruská revoluce 1905-1907 (2)
ruská revoluce, 1905-1907 (1)
ruská Střední Asie (1)
ruské dějiny (1)
ruské texty (1)
RUSKO (1)
Rusko (23)
Rusko, říjnová revoluce, 19.. (7)
Rusko-dějiny (6)
Rusko-dějiny-19.-20. stol. (1)
Rusko-náboženské poměry (1)
Rusko-politika a vláda-1918 (1)
Rusko-zahraniční vztahy-18... (1)
Rusko-zahraniční vztahy-1918 (1)
Rusové-Československo (2)
Russian Army of Liberation (2)
Russkaja osvoboditel'naja a.. (2)
ruští spisovatelé (1)
ruština (7)
Růžička, Arnošt Konstantin,.. (1)
Růžička, Josef, 1799-1870 (1)
RVHP (2)
RWPG (2)
Rybák Josef (1)
Rybáře (1)
rybářský výzkum (1)
rybářství (4)
Rybářství a rybníkářství (1)
rybářství a rybníkářství (2)
rybníkáři-Česko (1)
rybníkářství (1)
rybníkářství-Česko-16. stol.. (1)
rybníky (3)
Rychetský, Jiří, prof. (1)
Rychetští (rodina) (1)
Rychnov nad Kněžnou (Česko.. (1)
rychtáři-Česko-16.-17. stol. (1)
rychtáři-Česko-18. stol. (1)
Rym (2)
Rym o (2)
Rýmařov-oblast (Česko) (1)
Rýmařovsko (Česko) (1)
Rýmovaná Kronika česká tak.. (2)
Rynárec (1)
Rynárec (Česko) (1)
Rynárec (Česko)-dějiny-19.-.. (1)
rytíři-Česko-16.-17. století (1)
rytíři-Česko-17. stol. (1)
rytířské rody (1)
rytířské řeholní řády-Česko.. (1)
Rytov (Černovice, Pelhřimov.. (1)
Rzeczpospolita Polska
Řád bosých augustiniánů (1)
řád německých rytířů (1)
Řád servitů - řád služebník.. (2)
Řád servitů - řád služebník.. (2)
ŘÁD SPRÁVNÍ - BYTOVÝ ZÁKON.. (1)
Řád volení v obcích Republi.. (1)
řád živnostenský (1)
řádové sestry (2)
řádoví kněží (2)
řády (2)
řády a vyznamenání (1)
řády jednací (4)
řecká antická bajka (1)
řecká antická civilizace (3)
řecká antická filozofie (1)
řecká antická filozofie-5.-.. (1)
řecká antická literatura (6)
řecká antická literatura-5... (1)
řecká dramata (1)
řecká filozofie (1)
řecká mytologie (2)
řecká občanská válka (1946-.. (1)
řecká starověká literatura (6)
řecké antické drama (2)
řecké bajky (1)
řecké náboženství (1)
řecké starověké drama (2)
Řecko (5)
Řecko, starověké (7)
Řecko-dějiny (1)
ŘEDITEL (1)
řeholní kanovníci-Česko-12... (1)
řeholní klerici (2)
řeholní kongregace-Česko (3)
řeholní kongregace-Českoslo.. (2)
řeholní řády-Česko (3)
řeholní řády-Česko-11.-15... (1)
řeholní řády-Česko-13.-21... (2)
řeholní řády-Česko-16.-18... (2)
řeholní řády-Česko-16.-20... (1)
řeholní řády-Česko-16.-21... (2)
řeholní řády-Československo.. (1)
řeholní řády-Československo.. (1)
řeholní spiritualita-16.-20.. (1)
řeholní spiritualita-17.-18.. (1)
řeholní spiritualita-20. st.. (1)
řeholní společnosti-Česko (1)
řeholní život-17.-18. stol. (1)
řeholní život-Česko (2)
řeholní život-Česko-10.-21... (1)
řeholní život-Česko-12.-21... (2)
řeholní život-Česko-12.-21... (1)
řeholní život-Česko-13.-18... (1)
řeholní život-Česko-13.-18... (1)
řeholní život-Česko-13.-20... (1)
řeholní život-Česko-13.-21... (2)
řeholní život-Česko-14.-18... (1)
řeholní život-Česko-16.-20... (1)
řeholní život-Česko-16.-21... (2)
řeholní život-Česko-17. sto.. (1)
řeholní život-Česko-17.-18... (1)
řeholní život-Česko-20. sto.. (1)
řeholní život-Česko-20. sto.. (1)
řeholnice (2)
řeholnice-Československo-19.. (1)
řeholníci-Československo (1)
řeholníci-Československo-19.. (1)
Řehoř IX., papež, asi 1170-.. (2)
Řehoř VII., papež, ca 1015-.. (1)
Řehoř XII., papež, 1326-1417 (2)
Řehoř XVI., papež, 1765-1846 (1)
Řekové (1)
ŘEKOVÉ (1)
Řekové-Československo (1)
Řekové-emigrace a imigrace (1)
řemesla (21)
řemesla-Česko (5)
řemesla-Česko-15.-18. stol. (1)
řemesla-dějiny (1)
řemesla-Slovensko-14.-19. s.. (1)
řemeslná výroba (2)
řemeslná výroba-Česko (1)
řemeslná výroba-Česko-13.-1.. (1)
řemeslná výroba-Česko-18. s.. (1)
řemeslníci (1)
řemeslníci, malovýrobci, ce.. (8)
řemeslníci-Česko (1)
řemeslníci-Česko-16.-17. st.. (1)
řemeslníci-Česko-17. stol. (1)
Řeřicha, Jan (1)
řeznictví (1)
Říha, Oldřich, 1911-1974 (1)
říjnová revoluce (1917 : Ru.. (7)
říjnová revoluce, 1917 (7)
Řím (4)
Řím (Itálie) (2)
Řím antický (1)
Řím, starověký (7)
ŘÍMANÉ (1)
římská antická civilizace (3)
římská antická literatura (1)
římská archeologie (1)
římská mytologie (1)
Římská republika (1)
římská říše (1)
římské dějiny (1)
římské právo (6)
Římskokatolická církev (26)
římskokatolická správa (1)
Říše rakouská (1)
řízení soudní občanské (2)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA