Státní okresní archiv Brno-venkov - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část B  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W Z
, zpět

 
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
Babička, Vácslav (2)
Babička, Vácslav, 1949-2012 (4)
Babler, Otto František, 190.. (1)
Babuškin, Ivan Vasil´jevič (1)
Bacílková, Božena (1)
Bacílková, Bronislava (1)
Bačkovský, Rudolf, 1881-1964 (1)
Baďura, Bohumil (1)
Baďura, Jan, 1859-1933 (1)
Báez, Fernando, 1970- (1)
Bahenský, František, 1976- (1)
Bahník, Václav, 1918-2003 (1)
Bajgarová, Jitka, 1954- (1)
Bajger, Lubomír, 1934- (1)
Bakala, Jaroslav, 1931-2008 (2)
Balabán, Milan, 1929- (1)
Balabán, Vlad. (1)
Balajka, Bohuš, 1923-1994 (3)
Balaš, Robert (1)
Balatka, Břetislav, 1931- (2)
Baláž, Július, PhDr., CSc. (1)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688 (1)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688.. (1)
Balcar, Luboš (1)
Balcárek, Pavel, 1940-2015 (4)
Balcárková, Adéla (1)
Baleka, Jan (1)
Bálent, Boris, 1912-1994 (1)
Baletka, Ladislav (2)
Baletka, Ladislav, 1944-2011 (2)
Baletka, Tomáš, 1971- (1)
Balhar, Jan (1)
Balhar, Jan, 1931- (5)
Balík, Hubert (1)
Balík, Stanislav, 1978- (1)
Balíková, Marie, 1947- (1)
Bálka, Miroslav (1)
Baloun, Jaroslav, 1923- (1)
Balta, Paul, 1929- (1)
Baněčková, Hana (2)
Bar, Přemysl, 1979- (2)
Baráček, Osvald (1)
Barák, Josef (1)
Baran, Petr, 1943- (1)
Barandovská-Frank, Věra K.,.. (1)
Barborová, Eva, 1942-2010 (2)
Barciak, Antoni (1)
Barck, Karlheinz, 1934-2012 (2)
Bareš, Gustav, 1910-1979 (1)
Barev. fot (1)
Barev. fot. na frontispice (3)
Barev. fot. na frontispisu.. (2)
Barev. fot. na předsádkách (1)
Barev. fot. na tit. dvojlis.. (1)
Barev. frontispice (1)
Barev. frontispice: R. Přik.. (1)
Barev. il. předsádky (4)
Barev. il. tit. dvojlist (1)
Barev. il. tit. dvoulist (2)
Barev. ilustr. předsádky (1)
Barev. iniciály (1)
Barev. mapy na předsádkách (1)
Barev. mp. na předsádkách (2)
Barev. mp. na předsádky nak.. (1)
Barev. mp. příl. (1)
Barev. obr. na frontispice (1)
Barevné i černobílé ilustra.. (1)
Barnettová, Jiřina (1)
Baron, Jan (1)
Bárta, Jan, 1862-1939 (1)
Bárta, Juraj, 1923-2005 (1)
Bárta, Miloš, 1925- (2)
Bárta, Stanislav (1)
Barták, Jan, 1938- (1)
Bártek, Stanislav, 1933-1999 (1)
Barth, Boris (1)
Bártík, František, 1976- (1)
Bartková, Libuše (1)
Bartl, Jan (1)
Bartl, Leoš (1)
Bártl, Stanislav, 1927-2011 (1)
Bartlett, Robert, 1950- (1)
Bartlová, Milena, 1958- (3)
Bartocha, Josef, 1859-1927 (1)
Bartoněk, Antonín (1)
Bartoš, František Michálek,.. (4)
Bartoš, František, 1837-1906 (4)
Bartoš, Jaromír, 1969- (1)
Bartoš, Jaroslav, 1897-1967 (1)
Bartoš, Josef, 1931-2005 (18)
Bartošíková, Jarmila, 1954- (1)
Bartošová, Jana, 1971- (1)
Bartošová, Šárka, 1922-2014 (1)
Bartovský, Vojtěch, 1876-19.. (1)
Bartušek, Antonín, 1921-1974 (5)
Bartuška, Jan, 1908-1970 (1)
Bartůšková, Sylva, 1937- (1)
Barvíková, Hana, 1946- (1)
Bastl, Ondřej, 1959- (2)
Bastl, Tomáš (1)
Baštecká, Lydia, 1948- (1)
Baťa, Tomáš, 1876-1932 (1)
Báthory, Vladimír, 1955- (1)
Baudyšová, Vlasta (1)
Bauer, Alois, 1954- (1)
Bauer, František (1)
Bauer, Franz, 1930- (1)
Bauer, Jan (1)
Bauer, Jan, 1945-
Bauer, Jaroslav (1)
Bauer, Jaroslav, 1924-1969 (1)
Bauer, Otakar, 1901-1956 (3)
Bauer, Zdeněk, 1925-2012 (1)
Bauerová, Anna, 1929- (1)
Baum, Jiří (1)
Baum, Wilhelm, 1948- (1)
Bauman, Zygmunt, 1925-2017 (1)
Baumannová, Dagmar, 1951- (1)
Bavorová, Kateřina (1)
Bayer, František (1)
Bayerleová, Ema, 1921- (1)
Bayerová, Tatjana (1)
Bažant, Zdeněk (1)
Beckmann, Rudolf, 1888-1964 (1)
Bednář, František (2)
Bednář, Josef (1)
Bednařík, Ladislav (1)
Bednařík, Petr, 1973- (1)
Bednaříková, Marie, 1935- (1)
Bednářová, Jarmila, 1930- (1)
Beguivinová, Helena, 1951- (1)
Běhal, Miroslav, 1914-1986 (1)
Běhanová, Michaela (1)
Běhounek, Jiří, 1929-2005 (2)
Běhounek, Václav, 1902-1980 (1)
Behún, Dalibor (1)
Behún, Petr (1)
Bechyně, Josef, 1932-1987 (1)
Bechyňová, Věnceslava (1)
Bejblík, Alois, 1926-1990 (1)
Bek, Jindřich (1)
Bek, Pavel, 1975- (1)
Belcredi, Egbert (1)
Belcredi, Ludvík (1)
Belda, Josef, 1920-2002 (1)
Bělič, Jaromír (1)
Bělík, Bohumil (1)
Bělík, Stanislav, 1919- (2)
Belikov, A. M. (1)
Bělina, Pavel (1)
Bělina, Pavel, 1948-
Belisová, Šárka, 1957- (1)
Bělohlávek Miloslav ved. ko.. (1)
Bělohlávek, Miloslav, 1923-.. (7)
Běloševský, Dimitrij, 1945- (1)
Benčík, Antonín, 1926-2017 (2)
Benda, Jan, 1984- (1)
Benda, Jiří (1)
Benda, Klement, 1935-1988 (3)
Benedikt XII., papež, -1342 (1)
Benediktinské opatství (Raj.. (4)
Benediktinské opatství sv... (1)
Benediktinské opatství sv... (1)
Benediktinské opatství v Ra.. (4)
Benediktinský klášter (Brou.. (1)
Benediktinský klášter (Rajh.. (4)
Benediktinský klášter v Raj.. (4)
Benediktová, D. (1)
Beneš (2)
Beneš, Antonín, 1899-1989 (1)
Beneš, Bohumil (1)
Beneš, Eduard, 1884-1948 (7)
Beneš, Eduard, 1911-1996 (1)
Beneš, Edvard (2)
Beneš, Edvard, 1884-1948 (7)
Beneš, Edward, 1884-1948 (7)
Beneš, Emanuel (1)
Beneš, František (6)
Beneš, František, 1905-1971 (2)
Beneš, Jan (1)
Beneš, Josef, 1917-2005 (1)
Beneš, K. J. (1)
Beneš, Otakar (4)
Beneš, Petr Regalát, 1963- (1)
Beneš, Zdeněk, 1952- (5)
Benešová, Alena (2)
Benešová, Emilie, 1957- (4)
Benešová, Jaroslava (1)
Benešová, Jitka (2)
Benešová, Marie (1)
Benešovská, Klára, 1950- (1)
Benyovszky, Ladislav, 1958- (1)
Beran, František (1)
Beran, Jiří (3)
Beran, Vladimír (1)
Beránek, Jan, 1924-2012 (1)
Beránek, Jiří, 1955- (1)
Beránek, Karel (7)
Beránek, Karel, 1924-2015 (4)
Beránek, Vladimír, 1913-2011 (1)
Beránková, Věra (1)
Beránková, Věra, 1939- (3)
Beranová, Magdalena (1)
Beranová, Magdalena, 1930- (4)
Berger, Natalia (1)
Bergerová, Růžena (1)
Beringer, Jan, 1848-1901 (1)
Berka, Karel, 1923-2004 (3)
Bermann, Moritz, 1823-1895 (1)
Bernal, J. D. (John Desmond.. (2)
Bernard, František (2)
Bernášek, Josef, 1846-1912 (1)
Bernhardt, Tomáš, 1968- (1)
Bernheim, Ernst, 1850-1942 (1)
Berní rula (1654) (1)
Bernštejn, Inna Abramovna (1)
Bertouch, Ernst von (1)
Bervic, Rudolf, 1927-1981 (1)
Beryt, Zdzislaw (1)
Bětík, Zdeněk (1)
Bez podnázvu od roč. 18 (19.. (1)
Bezděk, František, 1952- (1)
Bezděková, Hana (3)
Bezděková, Zdeňka (1)
Bezecný, Zdeněk, 1971- (1)
Bibl. (1)
Bibliofilie (1)
Bibliogr
Bibliogr.
Bibliogr. - Souhrn něm. (1)
Bibliogr. - Souhrn též něm (1)
Bibliogr. a informace Ústav.. (1)
bibliogr. čes. a slov. prací (1)
Bibliogr. K. Kuči (1)
Bibliogr. na konci kap (1)
Bibliogr. na konci knihy (1)
Bibliogr. na s. 356-360 (1)
Bibliogr. pozn. (6)
Bibliogr. pozn. k jednotliv.. (1)
Bibliogr. přehled čs. numis.. (1)
Bibliogr. s. 215 (1)
Bibliogr. s. 310-311 (1)
Bibliogr. s. 993-1015 (1)
Bibliogr. Vyškovsko v tisku.. (1)
Bibliogr., rejstř (1)
Bibliografická poznámka (1)
Bibliografie. Rejstřík jmen.. (1)
Bibliografie: citovaná lite.. (1)
Bibliotheca Antiqua (konfer.. (1)
Bičík, Ivan, 1943- (1)
Bičík, Zdeněk, 1926-1990 (3)
Bičovská, Kamila, 1944- (1)
Bičovský, Jaroslav, 1910-19.. (2)
Bičovský, Radek (1)
Bidlo, Jaroslav, 1868-1937 (3)
Bieberle, Josef, 1929-2018 (1)
Bieliková, Jarmila (1)
Biermann, G. (1)
Bígl, Zdeněk, 1949- (1)
Bilčík, Jozef, 1930- (2)
Bílek, Ferdinand (2)
Bílek, Jan, 1972- (1)
Bílek, Jiří, 1948- (4)
Bílek, Martin (1)
Bílek, Tomáš Václav, 1819-1.. (3)
Bilíková, Eva (1)
Bílková, Libuše, 1944- (1)
Bílý, Jan (1)
Bílý, Jiří (1)
Bílý, Jiří Libor, 1952- (3)
Biman, Stanislav, 1938- (1)
Bimka, Svatopluk (1)
Bína, Zdeněk, 1952- (4)
Binková, Simona, 1957- (1)
Biografická příloha (2)
Bisingerová, Marie, 1944- (1)
Biskupský alumnát v Brně (1)
Bistřický, Jan, 1930-2008 (2)
Bittner, Ivan, 1944-2007 (1)
Bittnerová, Dana, 1966- (1)
Blahoslav, Jan - o něm (1)
Bláhová, Ivana (1)
Bláhová, Marie, 1944- (8)
Blahož, Josef, 1932- (1)
Blajer, Zdeněk (1)
Blank, A. S. (1)
Blansko (Česko : okres). Ok..
Blansko (Česko : okres). Ok.. (2)
Blatný, Richard, 1964- (1)
Blažejová, Markéta, 1954- (2)
Blažek, Filip (1)
Blažek, František, 1962- (1)
Blažek, Jiří, 1922-2017 (1)
Blažek, Josef (2)
Blažek, Josef Tomáš, 1884-1.. (1)
Blažek, Libor, 1960- (1)
Blažek, Lukáš, 1985- (1)
Blažek, Petr (1)
Blažek, Petr, 1973- (2)
Blažíček, Oldřich J. (Oldři.. (1)
Blechová, Anna (1)
Blechová, Lenka, 1961- (1)
Blechová-Čelebić, Lenka, 19.. (1)
Bleyová, Dana, 1954- (1)
Blížkovský, Bohumír, 1929-2.. (1)
Bloch, Marc, 1886-1944 (1)
Blunck, Richard (1)
Bobek, Jaroslav (1)
Bober, Juraj (1)
Bobíková, Lenka (1)
Bobková, Lenka, 1947- (6)
Boczek, Antonii (4)
Boček, Antonín (1)
Boček, Jan, 1950- (1)
Boček, Jaromír (1)
Boček, Pavel, 1955- (1)
Boček, Radovan, 1963- (1)
Bočková, Hana, 1955- (1)
Boeheim, Wendelin (1)
Boehm, Barbara Drake (1)
Boëthius, Anicius Manlius T.. (1)
Bogaert, Élisabeth (1)
Bogdanov, P. P. (1)
Boguš, Jevgenij Juljevič (1)
Boháč, Antonín, 1882-1950 (2)
Boháč, Zdeněk, 1933-2001 (1)
Bohatcová, Mirjam, 1919-2007 (1)
Bohatcová-Daňková, Mirjam,.. (1)
Bohatová, Anna (1)
Böhm, Antonín (2)
Böhm, Svatoslav, 1934- (1)
Bohmann, Karel (1)
Bohuslav, Josef Václav, 186.. (1)
Bojar, Pavel, 1919-1999 (1)
Bojarová, Marie, 1921- (1)
Bojtár, Endre (1)
Bok, Václav, 1939- (3)
Boleloucký, František (1)
Bolina, Pavel (1)
Bolom, Sixtus, 1982- (1)
Bolom-Kotari, Martina, 1981- (1)
Bombera, Jan, 1914-2001 (1)
Bondyová, Ruth (1)
Bönisch, Jiří (1)
Borák, Mečislav (1)
Borák, Mečislav, 1945- (1)
Borák, Mečislav, 1945-2017 (1)
Borek, Vlastimil, 1886-1952 (1)
Borkovský, Ivan, 1897-1976 (1)
Borovička, Michael, 1951- (4)
Borovička, V. P. (Václav Pa.. (1)
Borovička, Václav Pavel (1)
Borovičková, Adriena, 1922- (1)
Borovský, F. A. (3)
Borovský, František Adolf,.. (4)
Borovský, Tomáš, 1972- (5)
Borovský, Tomáš, 1972- Živo.. (1)
Borový, Klement (1)
Borový, Klement, 1838-1897 (1)
Borský, Pavel, 1964- (1)
Boštík, Martin, 1975- (1)
Boturová, Valentina (1)
Bouček, Jan, 1923-1986 (1)
Bouda, Cyril, 1901-1984 (1)
Bouza, Erik, 1926-1986 (7)
Bouzek, Jan, 1935- (1)
Brabec, Jan, 1910-1979 (2)
Bradley, J. F. N. (John Fra.. (1)
Bradnová, Hana (3)
Braito, Silvestr M. (1)
Braná, Jana (1)
Brandejs, Stanislav, 1891-1.. (1)
Brandes, Detlef, 1941- (3)
Brandl, Vincenc (1)
Brandl, Vincenc, 1834-1901
Brandl, Zdeněk (1)
Bránský, Jaroslav, 1928- (1)
Branžovský, Josef, 1909-1992 (1)
Brašna, Václav (1)
Braun, Rudolf (2)
Bräuner, Vilém, 1917-1988 (2)
Bravermanová, Milena, 1955- (1)
Brázda, Jan (1)
Brázda, Josef (1)
Brázdil, Rudolf, 1951- (2)
Brdičková, Eva, 1936- (1)
Brdlík, František, 1855-1936 (1)
Bregantová, Polana, 1954- (3)
Brechler, Vojtěch, 1826-1890 (2)
Bretholz, Berthold, 1862-19.. (2)
Bretholz, Bertold, 1862-1936 (2)
Breuers, Dieter, 1935-2015 (1)
Bridel, Bedřich (1)
Bridge, Antony, 1914-2007 (1)
Brichta, Vladimír, 1929- (1)
Brichtová, Dobromila (2)
Brichtová, Terezie, 1925- (1)
Brix, Michal, 1946- (1)
Brněnský alumnát (1)
Brněnští puškaři 1650-1900.. (1)
Brno (Česko). Magistrát (2)
Brno (Česko). Magistrát. Od.. (1)
Brno (Česko). Městský archiv (6)
Brno (Česko). Městský národ.. (2)
Brno (Česko). Státní oblast.. (3)
Brno - město uprostřed Evro.. (1)
Brno Vídni, Vídeň Brnu: Zem.. (1)
Brno-oblast (Česko). Státní.. (5)
Brod, Toman, 1929- (3)
Brodesser, Slavomír, 1940- (4)
Brodský, Pavel, 1954- (1)
Broft, Miroslav (1)
Broft, Miroslav, 1894-1942 (1)
Broft, Miroslav, 1925-2003 (3)
Brokl, Jan (1)
Broklová, Eva, 1939- (4)
Brom, Pavel, 1938-2009 (1)
Bromová, Dagmar, 1939-2008 (1)
Brøndsted, Johannes, 1890-1.. (1)
Brooke, Christopher Nugent.. (1)
Brouček, Stanislav, 1947- (4)
Broumovský klášter (1)
Brož, Aleš (1)
Brož, František, 1960- (4)
Brož, Jaroslav, 1907-1977 (1)
Brož, Václav, 1905- (1)
Brožová, Věra, 1957- (1)
Brugger, Walter, 1904-1990 (1)
Bruhat, Jean, 1901-1983 (1)
Brukner, Josef, 1932-2015 (1)
Brummer, Alexandr, 1982- (3)
Brunclík, Jan (1)
Brunner, Sebastian (2)
Brutenc, Karen N. (1)
Brücková, Marie, 1959- (1)
Brügel, Johann Wolfgang, 19.. (2)
Brych, Vladimír, 1961- (2)
Brychta, Jan, 1928-2013 (1)
Brychta, Zdeněk (1)
Brzobohatá, Milena (1)
Brzobohatý, Jan (2)
Břeclav (Česko : okres). Ok.. (2)
Břeclav (Česko : okres). Ok.. (1)
Břeclav (Česko : okres). Ok.. (2)
Břeclav (Česko : okres). St.. (1)
Břeclav (Česko) (1)
Břeclav (Česko). Městský ná.. (1)
Břeclavan (umělecká skupina) (1)
Břečka, Jan. (1)
Břeňová, Halina (1)
Břeňová, Věra, 1935- (2)
Březa, Jiří (1)
Březan, Václav (1)
Březina, Jan, 1877-1962 (1)
Březina, Luděk, 1979- (1)
Buben, Milan, 1946-
Buben, Vladimír (2)
Bubeníček, Jindřich, 1856-1.. (1)
Bubeníčková, R. (1)
Bubeník, Jaroslav (1)
Bubnov, A. (1)
Bubnová, Julie (1)
Budař, Karel (1)
Budík, Miloš, 1935- (3)
Budil, Vladimír, 1926-2002 (1)
Budinský, Libor, 1967- (1)
Bufková, Alena (1)
Buhr, Manfred, 1927- (2)
Buchanan, Sally A. (1)
Buchta., Josef (1)
Buchvaldek, Miroslav, 1930-.. (1)
Bukáček, František (1)
Bukal, Bořivoj (1)
Buková, Eva, 1950- (1)
Bukovský, Jan, 1930- (1)
Bukvička, Jaroslav (1)
Bulín, Hynek, 1869-1950 (1)
Bulínová, Marie. (1)
Bullock, Alan, 1914-2004 (1)
Bulyčevová, G. I. (1)
Buňát, Jaroslav (1)
Bundesarchiv (Německo) (1)
Burda, Michal, 1952- (1)
Burdová, Pavla, 1926-2001 (4)
Burian, Ilja (3)
Burian, Ilja, 1919-1990 (1)
Burian, Jan, 1929-2011 (5)
Burián, Ludvík (1)
Burian, Miroslav (1)
Burian, Vladimír (1)
Buriánek, František, 1917-1.. (1)
Burk, Jan (1)
Burkart, Eduard, 1865-1941 (1)
Bursík, Tomáš, 1979- (1)
Bursíková, Zlatica (1)
Businská, Helena, 1919- (2)
Businský, Vladimír (1)
Bušová, Lucie (1)
Butschek, Alan, 1967- (1)
Butterworth, John, 1953- (1)
Bůžek, Václav, 1959- (6)
Bydžovský z Florentina, Mar.. (1)
Bylo připraveno do tisku r... (1)
Bystrický, Vladimír, 1934- (4)
Bystřice nad Pernštejnem (Č.. (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA