Státní okresní archiv Brno-venkov - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část Pa-Po  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W Z
, zpět

Pro pomalé spojení : Pa-Po, Pr-Pu
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
Pacina, Václav, 1928-2006 (1)
Packa, Ľudovít (1)
Packan, Petr, 1950- (1)
Pacner, Karel, 1936- (2)
Pacnerová, Ludmila (1)
Padevět, Jiří, 1966- (2)
Padrta, František, 1934- (1)
Pagel, Karl, 1898-1974 (1)
Pácha, Josef, 1950- (2)
Pachta, Jan, 1906-1977 (1)
Pajer, Jiří, 1948- (1)
Pala, Karel, 1939- (2)
Palacký, František, 1798-18..
Paleček, Pavel, 1977- (3)
Páleníček, Ludvík, 1904-1991 (3)
Palivec, Viktor, 1908-1989 (1)
Pallas, Ladislav, 1929-1982 (1)
Palouš, Jan A. (1)
Památky lidového stavitelst.. (1)
Památník odboje (instituce) (3)
Památník písemnictví na Mor.. (1)
Pamětní publikace vydaná př.. (1)
Pamětní tisk vydaný při pří.. (1)
Pánek, Jaroslav (1)
Pánek, Jaroslav, 1947-
Pánková, Ludmila (5)
Pánková, Markéta, 1954- (1)
Panofsky. Erwin (1)
Pantůček, Svetozár, 1931-20.. (1)
Papajík, David, 1971- (2)
Papánek, Ján, 1896-1991 (1)
Pape, Markus, 1962- (1)
Papež, Oldřich, 1911- (1)
Papini, Giovanni (1)
Papírník, Miloš, 1924- (1)
Papírník, Miloš, 1924-2012 (5)
Papoušek, Dalibor, 1961- (1)
Papoušek, Jaroslav, 1890-19.. (1)
Paprocký z Hlohol a Paprock.. (3)
Pargač, Jan, 1949- (1)
Parkman, Jan, 1942- (1)
Parma, David, 1976- (1)
Parma, Tomáš, 1971- (1)
Pařez, Jan, 1961- (2)
Pařík, Arno, 1948- (1)
Pasák, Tomáš, 1933-1995 (4)
Pasáková, Jana, 1943- (1)
Pátek, Jaroslav, 1934-2003 (3)
Paterová, Petra (1)
Pátková, Hana, 1967- (8)
Patočková, Věra (1)
Paufošima. Tomáš (1)
Paukert, Jiří (1)
Paul, Alexandr, 1907-1981 (1)
Paul, Alexandr, 1947- (1)
Paul, Alexandr, ml., 1947- (1)
Paul, Alexandr, st., 1907-1.. (2)
Paul, Prokop, 1939- (8)
Paule, Otokar (2)
Pauliak, Ervín, CSc. (1)
Paulová, Milada, 1891-1970 (2)
Pausinger šlechtic, Františ.. (1)
Pavel z Janovic (1)
Pavel, Jakub (1)
Pavel, Jakub, 1903-1974 (3)
Pavelka, David (1)
Pavelka, Jiří, 1949- (1)
Pavelka, P.P. (1)
Pavelková, Anna (1)
Pavelková, Jindra, 1980- (5)
Pavlásek, Michal (1)
Pavlatová, Ludmila (1)
Pavlicová, Martina, 1964- (1)
Pavlíček, Tomáš, 1982- (1)
Pavlík, Čeněk, 1955- (1)
Pavlík, Jan, 1920-2008 (1)
Pavlík, Jiří, 1974- (1)
Pavlík, Karel, 1911-1993 (1)
Pavlík, Stanislav (1)
Pavlincová, Helena (1)
Pavlincová, Helena, 1948- (1)
Pavlovič, Andrej Ivanovič (1)
Pazderka, Josef, 1974- (1)
Pazderová, Alena, 1952- (5)
Pazourek, Josef (2)
Pazourek, Josef, 1862-1933 (1)
Pažout, Jaroslav, 1974- (1)
Pecinovský, Josef (1)
Peck, Eduard, 1857-1931 (1)
Pecka, Jindřich, 1936-1998 (4)
Pecka, Jiří (1)
Pecková, Anna, 1940- (3)
Pečenka, Marek, 1964- (8)
Pečírka, Jan, 1926-1993 (2)
Pedagogická fakulta Masaryk.. (4)
Pedagogická fakulta MU Brno (4)
Pedagogický ústav J.A. Kome.. (1)
Pehr, Michal, 1977- (1)
Pech, Jiří (1)
Pech, Karel (1)
Pech, Pavel, CSc. (1)
Pecha, Leoš (1)
Pecháček, Jaroslav, 1911-19.. (1)
Pecharová, Emilie (1)
Pecharová, Emilie, 1956- (5)
Pechová, Magdalena (1)
Peigr, Jiří (1)
Pejčoch, Ivo, 1962- (2)
Pekárek, Antonín (1)
Pekárek, Jiří (1)
Pekárek, Jiří, 1927-2006 (1)
Pekař, Josef (1)
Pekař, Josef, 1870-1937 (3)
Pelán, Jiří, 1950- (1)
Pelant, Jan, 1937- (4)
Pelc, Ferdinand, 1876-1932 (1)
Pelc, Martin, 1980- (1)
Peleška, Stanislav (1)
Péli, Imrich (1)
Pelikán, Bohumil (7)
Pelikán, Jan (1)
Pellar, Rudolf, 1923-2010 (1)
Pellarová, Luba, 1922-2005 (1)
Pelsna o (1)
Peňáz, Jan, 1951- (1)
Pennick, Nigel, 1946- (1)
Perna, Klement (2)
Pernes, Jiří, 1948- (9)
Pernica, B. (1)
Pernica, Milan (1)
Perokresby vybral Tomáš Sek.. (1)
Peroutka, Ferdinand, 1895-1.. (1)
Personální bibliografie o ž.. (1)
Perstická, Dagmar, 1950- (1)
Peřich, Leopold, 1901-1974 (1)
Peřinka, František Václav,.. (9)
Peša, Václav, 1923- (6)
Pešák, Václav, 1899-1979 (1)
Pešek, Jan (1)
Pešek, Jiří, 1954- (1)
Pešina z Čechorodu, Václav (1)
Pešina, Jaroslav, 1912-1992 (1)
Peška, Lukáš (1)
Peškař, Ivan (2)
Peterka, Josef, 1956- (3)
Petiška, Eduard (1)
Petišková, Tereza (1)
Peťovská, H. (1)
Petr, Stanislav, 1944- (2)
Petráček, Jiří (1)
Petráček, Jiří, 1941- (3)
Petráček, Tomáš, 1972- (1)
Petráčková, Věra, 1941-1998 (2)
Petráň, Josef, 1930- (9)
Petráň, Josef, 1930-2017 (2)
Petráň, Zdeněk, 1953- (6)
Petráňová, Lydia, 1941- (2)
Petránsky, Ľudovít, 1943- (1)
Petrásek, Jan, 1918- (1)
Petráš, Jiří (1)
Petráš, Jiří, 1963- (2)
Petrbok, Václav, 1972- (1)
Petrlík, Jiří, 1932-1994 (1)
Petrov, Jurij Pavlovič (1)
Petrov, Michal, 1965- (2)
Petrová, Eva, 1928-2012 (1)
Petrovič, Jozef (1)
Petrů, Eduard, 1928-2006 (3)
Petrů, Jaroslav (1)
Petrů, Jaroslav, 1930-2006 (1)
Petrusek, Miloslav, 1936-20.. (1)
Petrův, František (1)
Petrův, Helena, 1970- (1)
Petříček, Zdeněk (1)
Petřík, Petr (1)
Petzl, Jindřich (4)
Pfaff, Ivan, 1925- (1)
Piaristické gymnázium (Příb.. (1)
Picková, Věra, 1919-2003 (1)
Pichlík, Karel (1)
Pichlík, Karel, 1928-2001 (2)
Piktogramy (1)
Pilíková, Klára (1)
Pilnáček, Josef (1)
Pilnáček, Josef, 1883-1952
Pilona o (1)
Pilonum o (1)
Pilsen o (1)
Pilsena o (1)
Pilsna o (1)
Pilz, Jaroslav (1)
Pink, Michal, 1976- (1)
Pinkava, Viktor (1)
Pinkava, Viktor, 1868-1951 (2)
Pinta, Václav, 1942- (1)
Piorecká, Kateřina, 1976- (1)
Pisoň, Štefan, 1918-2004 (2)
Píša, Antonín Matěj, 1902-1.. (1)
Píša, Rudolf, 1975- (1)
Píšová, Irena (1)
Pitoňáková, Irena (1)
Pitr, Bonaventura, 1708-1764 (1)
Pittermann, Rudolf, 1902-19.. (1)
Pl. (1)
Placák, Petr, 1964- (1)
Plaček, Miroslav (1)
Plaček, Miroslav, 1943- (6)
Plaček, V. a kolektiv (1)
Plačková, Magda (2)
Plačková, Magda, 1935- (1)
Placht, Otto, 1890-1959 (1)
Planá, Ivana, 1957- (8)
Plánka, Ivan, 1948- (1)
Plas, J. (1)
Plášil, Stanislav (1)
Plátěná vazba se zlacením (1)
Platovská, Marie, 1951- (3)
Plavec, Josef (1)
Pleiner, Radomír, 1929- (1)
Pleinerová, Ivana (1)
Pleskot, Jaroslav (1)
Pleslová-Štiková, Emilie (1)
Pletka, Václav, 1919-1997 (1)
Pleva, Ján (2)
Pleva, Viktor, 1914- (1)
Plevza, Viliam, 1934- (4)
Plchová, Jarmila (3)
Plicka, Karel, 1894-1987 (4)
Plichta, Alois, 1905-1993 (2)
Ployhar, Jiří (1)
Ployhar, Jiří, 1927-2009 (1)
Plsen o (1)
Plundr, Otakar, 1911- (1)
Plzeň (Česko) (1)
Plzeň (Česko). Městský arch.. (8)
Plze�?-oblast (Česko). Stát.. (2)
Plzna o (1)
Po jazykové stránce přehléd.. (1)
Pocta králi Železnému a Zla.. (1)
Pod názvem uvedeno: NAD: 13.. (1)
Pod názvem uvedeno: Tvarožn.. (1)
Pod názvem: BSČZ, Historick.. (5)
Pod názvem: Česká televize (1)
Pod názvem: ČS, založeno-19.. (1)
Pod názvem: Jeden svět na š.. (1)
Pod názvem: katedra histori.. (1)
Pod názvem: Ostrava - Hošťá.. (1)
Pod názvem: Ostravská unive.. (2)
Pod názvem: Slatinský histo.. (1)
Pod názvem: Technické muzeu.. (1)
Pod názvem: Ústav archeolog.. (1)
Pod názvem: Ústav českých d.. (1)
Pod názvem: VÚA Praha, VHÚ.. (1)
Pod názvem: Zweiter oder Be.. (1)
Pod záštitou Městské rady (1)
Podaný, Richard, 1895- (1)
Podaný, Václav, 1949- (1)
Podborský, Vladimír (2)
Podborský, Vladimír, 1932- (3)
Podhorský, Marek (1)
Podivín (Česko). Městský úř.. (1)
Podklady pro čes. mutaci ma.. (1)
Podlaha, Antonín (1)
Podle původních pramenů a s.. (1)
Podlipský, Čeněk (1)
Podloucký, Jan, 1910- (1)
Podnáz. od r.[1991]: Inform.. (1)
Podnáz. od roč. 3 (1886): l.. (1)
Podnáz. v r. 1973: Časopis.. (1)
Podnáz. v r. 1974-1990/č.1:.. (1)
Podnázev a údaj o odpovědno.. (1)
Podnázev části: atlas koste.. (1)
Podnázev části: Od angl. do.. (1)
Podnázev části: Vnitropolit.. (2)
Podnázev do 31.12.1992: Čas.. (1)
Podnázev od r. 2004: časopi.. (1)
Podnázev od sv. 15: sborník.. (1)
Podnázev se mírně mění (1)
Podnázev v roč. 1 a 2: prác.. (1)
Podnázev v tiráži: kritické.. (1)
Podnázev v tiráži: sborník.. (1)
Podnázvy jednotlivých sv. s.. (1)
Podroužek, Jaroslav (1)
Podškubka, Jan (1)
Podzemský, Oldřich (1)
Podzimek, Josef, 1937- (1)
Pohanka, Josef, 1919-2001 (2)
Pohl, Walter, 1953- (1)
Pohlodek, Antonín (1)
Pohunek, Jan, 1981- (1)
Pohunek, Jan, 1981- Století.. (1)
Pohunek, Jan, 1981- Století.. (1)
Poche, Emanuel (2)
Poche, Emanuel, 1903-1987 (2)
Pochmanová, Věra (1)
Pojar, Miloš, 1940-2012 (2)
Pojezdný, Michael, 1943- (1)
Pojmový a dějinně-filosofic.. (1)
Pojsl, Miloslav, 1945-2016 (2)
Poklady Státního ústředního.. (1)
Pokluda, Zdeněk (1)
Pokorná, Alevtina (1)
Pokorná, Alevtina, CSc. (1)
Pokorný, Ferdinand, 1846-19.. (1)
Pokorný, František (2)
Pokorný, František, 1897-19.. (1)
Pokorný, František, 1909-19.. (1)
Pokorný, Jaroslav (1)
Pokorný, Jiří (1)
Pokorný, Jiří, 1957- (5)
Pokorný, Jiří, 1983- (1)
Pokorný, Karel (1)
Pokorný, Karel, 1938- (1)
Pokorný, Pavel R., 1947-2014 (2)
Pokorný, Pavel, 1960- (1)
Pokorný, Petr, 1933- (1)
Pokorný, R. (1)
Pokorný, Radek, 1974- (1)
Pokorný, Václav (1)
Pokorný, Václav Jan (2)
Pokorný, Václav Jan, 1894-1.. (2)
Pokračuje jako: K novověkým.. (1)
Pokrovskij, Michail Nikolaj.. (1)
Pol., angl. a něm. res (1)
Pola, Vojtěch (1)
Poláček, Antonín (1)
Poláček, Josef, 1870-1950 (1)
Poláček, Josef, 1924-1990 (1)
Poláčková, Andrea, 1967- (1)
Polách, Antonín, 1959- (1)
Polák, Jiří (1)
Polák, Jiří, 1946- (1)
Polák, Stanislav (2)
Polák, Vladimír, 1914-2004 (3)
Poláková, Marie (1)
Polakovič, Daniel (1)
Polakovič, Dominik (1)
Polanský, František, 1911-1.. (1)
Polanský, Luboš, 1972- (1)
Polášek, Ladislav (1)
Polc, Jaroslav V. (Jaroslav.. (1)
Poldauf, Ivan (1)
Poledňa, Jiří, 1931- (1)
Poledňák, Ivan, 1931-2009 (1)
Polička (Česko). Městský ná.. (1)
Polišenská, Milada, 1952- (1)
Polišenský, Josef (2)
Polišenský, Josef, 1915-2001
Politická a propagační publ.. (1)
Politicko historický úvod... (1)
Politicko-historický úvod... (1)
Polívka, Eduard (1)
Polívka, Jiří, 1858-1933 (1)
Pollak, Kurt (1)
Polná (Jihlava, Česko). Měs.. (1)
Poloncarz, Marek, 1958- (1)
Pomocný studijní text pro g.. (1)
Ponomarev, B.N. (1)
Popelka, B. (1)
Popelová, Jiřina (1)
Popelová, Jiřina, 1904-1985 (1)
Popelová-Otáhalová, Jiřina,.. (1)
Popis obr. (1)
Popova, Vera Ivanovna (1)
Popovová, V. I. (1)
Poprvé vyd. v Praze r. 1910.. (1)
Poprvé vydáno ve Spojených.. (1)
Poprvé vyšlo v nakl. Sixty-.. (1)
Poprvé vyšlo v Universum Pr.. (1)
Popsáno podle 1. dotisku z.. (1)
Popsáno podle roč. 1967 (1)
Popsáno podle xerokopie (2)
Popsáno podle: [sv.] 17 (19.. (1)
Popsáno podle: č. 23 (1998) (1)
Popsáno podle: č. 3 (1995) (1)
Popsáno podle: r. 1989 (1)
Popsáno podle: roč. 1985 (1)
Popsáno podle: roč. 21 (199.. (1)
Popsáno podle: roč. 32(1997) (1)
Popsáno podle: Roč. 32, č... (1)
Popsáno podle: roč. 33, sv... (1)
Popsáno podle: roč. 37 (199.. (1)
Popsáno podle: Roč. 37, č... (1)
Popsáno podle: Roč. 6 (1918.. (1)
Popsáno podle: roč. 8(2000) (1)
Popsáno podle: Roč. 9 (1903) (1)
Popsáno podle: sv. 12 (1999) (1)
Popsáno podle: sv. 14 (1)
Popsáno podle: sv. 14 (1998) (1)
Popsáno podle: sv. 29 (1)
Popsáno podle: sv. 7 (2001) (1)
Popsáno podle: sv. XV (roč... (1)
Pořádá Společnost pro kultu.. (1)
Pořadatel: Národní archiv Č.. (1)
Pořadatelé konference: Mini.. (1)
Pořadatelé výstavy: Archiv.. (1)
Pořízka, Aleš, 1968- (1)
Poslední stať přel. z pol. (1)
Pospelov, Petr Nikolajevič,.. (6)
Pospíšil, Boleslav, 1927-19.. (1)
Pospíšil, C. V., 1958- (1)
Pospíšil, Ctirad Václav, 19.. (1)
Pospíšil, Ivo, 1952 květen.. (1)
Pospíšil, Jan, 1951- (1)
Pospíšil, Jaroslav, 1941- (1)
Pospíšil, Karel, 1867-1929 (1)
Pospíšil, Milan, 1945- (1)
Pospíšil, Václav, 1958 břez.. (1)
Pospíšilová, Hana (2)
Pospíšilová, Hana. (1)
Pospíšilová, Lucie (1)
Poštolková, Běla (1)
Poštovní sazby (3)
Pošva, Rudolf, 1952- (2)
Pošvář, Jaroslav, 1900-1984 (2)
Potocka, Anna (1)
Potocki, St., 1841-1917 (1)
Potoček, Václav, -1973 (1)
Potužáková, Vladislava (1)
Poul, Jan (1)
Poulík, Josef, 1910-1998 (4)
Poustka, Karel (1)
Poustka, Karel, 1916-1999 (2)
Pouzar, Vladimír (1)
Pouze pro úřední potřebu (1)
Pouze pro vnitř. potř. (1)
Povejšil, Jaromír, 1931-2010 (1)
Povolení pro tisk vydal ONV.. (1)
Povolení pro tisk vystavil.. (2)
Povoleno odborem školství a.. (1)
Pozn (>99)
pozn (1)
Pozn. (>99)
Pozn. - Bibliogr (1)
Pozn. a ed. pozn. (1)
Pozn. a něm. res. na konci.. (1)
Pozn. a odkazy na lit (2)
Pozn. a odkazy na lit. (2)
Pozn. a odkazy na lit. a pr.. (1)
Pozn. a vysvětl (1)
Pozn. k 1.-4. dílu (1)
Pozn. k obr. příl. (1)
Pozn. o autorech (1)
Pozn. o autorovi (5)
Pozn. v textu (3)
Pozn., vysvětlivky a lit. s.. (1)
Poznámka autora (1)
Poznámka chronologická a bi.. (1)
Poznámka o autorovi (1)
Poznámky (64)
Poznámky a vysvětlivky pod.. (1)
Poznámky a životopisná data.. (1)
Poznámky k heraldice a sfra.. (1)
Poznámky na okraji textu (1)
Poznámky o autorech (2)
Poznámky o pramenech a lite.. (1)
Poznámky pod čarou (1)
Poznámky za každou kapitolou (1)
Pozořice (Česko) (1)
Pozůstalost Marie Šindelářo.. (1)
Pozůstalost prof. Černého,.. (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA