Státní okresní archiv Brno-venkov - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část Pa-Pl  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
, zpět

Pro pomalé spojení : Pa-Pl, Po, Pr-Pu
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
Pacina, Václav, 1928-2006 (1)
Packa, Ľudovít (1)
Packan, Petr, 1950- (1)
Pacner, Karel, 1936- (2)
Pacnerová, Ludmila (1)
Padevět, Jiří, 1966- (2)
Padrta, František, 1934- (1)
Pagel, Karl, 1898-1974 (1)
Pácha, Josef, 1950- (3)
Pachta, Jan, 1906-1977 (1)
Pajer, Jiří, 1948- (1)
Pala, Karel, 1939- (2)
Palacký, František, 1798-18..
Paleček, Pavel, 1977- (3)
Páleníček, Ludvík, 1904-1991 (3)
Palivec, Viktor, 1908-1989 (2)
Pallas, Ladislav, 1929-1982 (1)
Palouš, Jan A. (1)
Památky lidového stavitelst.. (1)
Památník národního písemnic.. (1)
Památník Odboje (1)
Památník odboje (instituce) (3)
Památník písemnictví na Mor.. (1)
Pamětní publikace vydaná př.. (1)
Pamětní tisk vydaný při pří.. (1)
Pánek, Jaroslav (1)
Pánek, Jaroslav, 1947-
Pánková, Ludmila (5)
Pánková, Markéta, 1954- (1)
Panofsky. Erwin (1)
Pantůček, Svetozár, 1931-20.. (1)
Papajík, David, 1971- (2)
Papánek, Ján, 1896-1991 (1)
Pape, Markus, 1962- (1)
Papež, Oldřich, 1911- (1)
Papini, Giovanni (1)
Papírník, Miloš, 1924- (1)
Papírník, Miloš, 1924-2012 (5)
Papoušek, Dalibor, 1961- (1)
Papoušek, Jaroslav, 1890-19.. (1)
Paprocký z Hlohol a Paprock.. (3)
Paralelně vycházejí Supplem.. (1)
Pargač, Jan, 1949- (1)
Parkman, Jan, 1942- (1)
Parma, David, 1976- (1)
Parma, Tomáš, 1971- (1)
Pařez, Jan, 1961- (2)
Pařík, Arno, 1948- (1)
Pasák, Tomáš, 1933-1995 (4)
Pasáková, Jana, 1943- (1)
Pátek, Jaroslav, 1934-2003 (3)
Paterová, Petra (1)
Pátková, Hana, 1967- (8)
Patočková, Věra (1)
PATRIA - společnost pro och.. (1)
Paufošima. Tomáš (1)
Paukert, Jiří, 1936- (1)
Paul, Alexandr, 1907-1981 (1)
Paul, Alexandr, 1947- (1)
Paul, Alexandr, ml., 1947- (1)
Paul, Alexandr, st., 1907-1.. (2)
Paul, Prokop (1)
Paul, Prokop, 1939- (8)
Paule, Otokar (2)
Paulová, Milada, 1891-1970 (2)
Paulus, Filip (1)
Pausinger šlechtic, Františ.. (1)
Pavel z Janovic a Vimperka,.. (1)
Pavel, Jakub, 1903-1974 (3)
Pavelka, David (1)
Pavelka, Jiří, 1949- (1)
Pavelka, P.P. (1)
Pavelková, Anna (1)
Pavelková, Jindra, 1980- (5)
Pavlásek, Michal (1)
Pavlatová, Ludmila (1)
Pavlicová, Martina, 1964- (1)
Pavlíček, Tomáš, 1982- (1)
Pavlík, Čeněk, 1955- (1)
Pavlík, Jan, 1920-2008 (1)
Pavlík, Jiří, 1974- (1)
Pavlík, Karel, 1911-1993 (1)
Pavlík, Stanislav (1)
Pavlincová, Helena (1)
Pavlincová, Helena, 1948- (1)
Pavlovič, Andrej Ivanovič (1)
Pazderka, Josef, 1974- (1)
Pazderová, Alena, 1952- (5)
Pazourek, Josef (2)
Pazourek, Josef, 1862-1933 (1)
Pažout, Jaroslav, 1974- (1)
PBtisk (Příbram) (1)
Pecinovský, Josef (1)
Peck, Eduard, 1857-1931 (1)
Pecka, Jindřich, 1936-1998 (4)
Pecka, Jiří (1)
Pecková, Anna, 1940- (3)
Pečenka, Marek, 1964- (8)
Pečírka, Jan, 1926-1993 (2)
Pedagogická fakulta Masaryk.. (4)
Pedagogická fakulta MU Brno (4)
Pedagogická fakulta v Ústí.. (1)
Pedagogický ústav J.A. Kome.. (1)
Pehr, Michal, 1977- (1)
Pech, Jiří (1)
Pech, Karel (1)
Pech, Pavel (1)
Pecha, Leoš (1)
Pecháček, Jaroslav, 1911-19.. (1)
Pechar, Vladimír, 1931- (1)
Pecharová, Emilie (1)
Pecharová, Emilie, 1956- (5)
Pechová, Magdalena (1)
Peigr, Jiří (1)
Pejčoch, Ivo, 1962- (2)
Pekárek, Antonín (1)
Pekárek, Jiří (1)
Pekárek, Jiří, 1927-2006 (1)
Pekárek, Václav, 1907-1982 (1)
Pekař, Josef, 1870-1937 (4)
Pěkný, Tomáš, 1943-2013 (1)
Pelán, Jiří, 1950- (1)
Pelant, Jan, 1937- (4)
Pelc, Ferdinand, 1876-1932 (1)
Pelc, Martin, 1980- (1)
Peleška, Stanislav (1)
Péli, Imrich (1)
Pelikán, Bohumil (7)
Pelikán, Jan (1)
Pellar, Rudolf, 1923-2010 (1)
Pellarová, Luba, 1922-2005 (1)
Pelsna o (1)
Peňáz, Jan, 1951- (1)
Pennick, Nigel, 1946- (1)
Period. příl. v r. [1921]-[.. (1)
Periodické příl. sváz. se z.. (1)
Periodické příl., jenž jsou.. (1)
Perna, Klement (2)
Pernes, Jiří, 1948-
Pernica, B. (1)
Pernica, Milan (1)
Perokresby vybral Tomáš Sek.. (1)
Peroutka, Ferdinand, 1895-1.. (1)
Personální bibliografie o ž.. (1)
Perstická, Dagmar, 1950- (1)
Peřich, Leopold, 1901-1974 (1)
Peřinka, František Václav,.. (9)
Peša, Václav, 1923- (6)
Pešák, Václav, 1899-1979 (1)
Pešek, Jan, 1949- (1)
Pešek, Jiří, 1954- (23)
Pešina z Čechorodu, Václav (1)
Pešina, Jaroslav, 1912-1992 (1)
Peška, Lukáš (1)
Peškař, Ivan (2)
Peterka, Josef, 1956- (3)
Petiška, Eduard (1)
Petišková, Tereza (1)
Peťovská, H. (1)
Petr, Stanislav, 1944- (2)
Petráček, Jiří, 1941- (3)
Petráček, Tomáš, 1972- (1)
Petráčková, Věra, 1941-1998 (2)
Petráň, Josef, 1930- (9)
Petráň, Josef, 1930-2017 (2)
Petráň, Zdeněk, 1953- (6)
Petráňová, Lydia, 1941- (2)
Petránsky, Ľudovít, 1943- (1)
Petrásek, Jan, 1918- (1)
Petráš, Jiří (1)
Petráš, Jiří, 1963- (2)
Petrbok, Václav, 1972- (1)
Petrlík, Jiří, 1932-1994 (1)
Petrov, Jurij Pavlovič (1)
Petrov, Michal, 1965- (2)
Petrová, Eva, 1928-2012 (1)
Petrovič, Jozef (1)
Petrů, Eduard, 1928-2006 (3)
Petrů, Jaroslav (1)
Petrů, Jaroslav, 1930-2006 (1)
Petrusek, Miloslav, 1936-20.. (1)
Petrův, František (1)
Petrův, Helena, 1970- (1)
Petříček, Zdeněk (1)
Petřík, Petr (1)
Petzl, Jindřich (4)
Pfaff, Ivan, 1925- (1)
Piaristické gymnázium (Příb.. (1)
Picková, Věra, 1919-2003 (1)
Pichlík, Karel, 1928-2001 (3)
Piktogramy (1)
Pilíková, Klára (1)
Pilnáček, Josef (1)
Pilnáček, Josef, 1883-1952
Pilona o (1)
Pilonum o (1)
Pilsen o (1)
Pilsena o (1)
Pilsna o (1)
Pilz, Jaroslav (1)
Pink, Michal, 1976- (1)
Pinkava, Viktor (1)
Pinkava, Viktor, 1868-1951 (2)
Pinta, Václav, 1942- (1)
Piorecká, Kateřina, 1976- (1)
Pisoň, Štefan, 1918-2004 (2)
Píša, Antonín Matěj, 1902-1.. (1)
Píša, Rudolf, 1975- (1)
Píšová, Irena (1)
Piťha, Petr, 1938- (1)
Pitoňáková, Irena (1)
Pitr, Bonaventura, 1708-1764 (1)
Pittermann, Rudolf, 1902-19.. (1)
Pl (1)
Pl. (1)
Placák, Petr, 1964- (1)
Plaček, Miroslav, 1943- (7)
Plaček, Vilém, 1928- (1)
Plačková, M (1)
Plačková, Magda (1)
Plačková, Magda, 1935- (2)
Placht, Otto, 1890-1959 (1)
Planá, Ivana, 1957- (8)
Plánka, Ivan, 1948- (1)
Plas, J. (1)
Plášil, Stanislav (1)
Plátěná vazba se zlacením (1)
Platovská, Marie, 1951- (3)
Plavec, Josef (1)
Pleiner, Radomír, 1929- (1)
Pleinerová, Ivana (1)
Pleskot, Jaroslav (1)
Pleslová-Štiková, Emilie (1)
Pletka, Václav, 1919-1997 (1)
Pleva, Ján (2)
Pleva, Viktor, 1914- (1)
Plevza, Viliam, 1934- (4)
Plchová, Jarmila (3)
Plicka, Karel, 1894-1987 (4)
Plichta, Alois, 1905-1993 (2)
Ployhar, Jiří (1)
Ployhar, Jiří, 1927-2009 (1)
Plsen o (1)
Plundr, Otakar, 1911- (1)
Plzák, Milan (1)
Plzeň (Česko) (1)
Plzeň (Česko). Městský arch.. (9)
Plze�?-oblast (Česko). Stát.. (3)
Plzna o (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA