Státní okresní archiv Brno-venkov - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část R  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W Z
, zpět

 
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
R-2509 (1)
Rác, Jiří, 1933-2001 (1)
Racek, Jan (1)
Racek, Jan, 1905-1979 (1)
Racek, Ludvík (1)
Racek, Ludvík, 1938- (1)
Radimský, Jiří (1)
Radimský, Jiří, 1919-1965 (2)
Radoměrský, Pavel, 1926-2008 (5)
Radvanovský, Zdeněk, 1953- (2)
Raeburn, Michael (1)
Raeper, William (1)
Rafaj, Pavel, 1943-2004 (2)
Ráftlová, Vladimíra (1)
Ragačová, Júlia (1)
Rahner, Karl, 1904-1984 (1)
Rája, Martin, 1980- (1)
Rajhrad (klášter) (4)
Rajhradský klášter (4)
Rajchl, Rostislav (1)
Rajlich, Jiří, 1964- (1)
Rajský, Pavel (1)
Rajský, Pavel, 1944- (4)
Rajtoral, František, 1923-1.. (1)
Rak, Jiří, 1947- (5)
Rákosník, Jakub, 1977- (1)
Rákoš, Elemír (1)
Rakouské císařství (1)
Rakousko (1804-1867) (1)
Rakús, Stanislav (1)
Rameš, Ivan (1)
Rámišová, Šárka, 1983- (1)
Randa, Antonín, 1834-1914 (1)
Randák, Jan, 1977- (3)
Randýsek, Robert (1)
Rank, Josef (1)
Rapant, Petr (1)
Raskat, Michail Jakovlevič (1)
Rasl, Zdeněk (1)
Rasl, Zdeněk, 1940- (2)
Rašín, Alois, 1867-1923 (1)
Rašín, Ladislav, 1900-1945 (1)
Rathouský, Jiří, 1924-2003 (1)
Ratkoš, Peter, 1921-1987 (1)
Ratkoš, Petr (1)
Ratzinger, Josef (1)
Ravignant, Patrick (1)
Recenze (1)
Redigovali Rudolf Havel a J.. (1)
redigují František Jílek a.. (1)
Reďko, J. A. (1)
Reedice původního vyd. (Pra.. (1)
Regan, Geoffrey (1)
Regionální pobočka Historic.. (1)
Registřík (1)
Reháková, Margita (2)
Reichertová, Květa, 1921-20.. (2)
Reichman, Jan (1)
Reichmann, Vilém, 1908-1991 (2)
Reichstädter, Bohumil, 1923- (2)
Reiman, Pavel, 1902-1976 (1)
Reitharová, Eva, 1925-2003 (1)
Reitinger, Lukáš, 1981- (1)
Reitmayer, Ladislav (2)
Rejchrt, Rudolf (1)
Rejl, Luboš (1)
Rejnuš, Miloš, 1932-1964 (1)
Rejnuš, Oldřich, 1926- (2)
rejst (1)
Rejstř
Rejstř.
Rejstř. jm. (1)
Rejstř. jm. a věc (2)
Rejstř. jmen a míst (1)
Rejstř. jmený, místopisný,.. (1)
Rejstř. jmený, věcný. (1)
Rejstř. na s. 361-365 (1)
Rejstř. osob a míst (1)
Rejstř. osobní, věc., místní (1)
Rejstř. s. 161-166 (1)
Rejstř. s. 599-611 (1)
Rejstř. šifer (1)
Rejstř. věc. (1)
Rejstř. zemí (1)
Rejstřík (9)
Rejstřík heraldických zname.. (1)
Rejstřík jm. (1)
Rejstřík jm.a náz. (1)
Rejstřík jmen, korporací a.. (1)
Rejstřík jmenný. (3)
Rejstřík krajů a okresů, ob.. (1)
Rejstřík míst (1)
Rejstřík místních a etnický.. (1)
Rejstřík na s. 51-99 (1)
Rejstřík na s.167-183 (1)
Rejstřík obcí (3)
Rejstřík organizací (1)
Rejstřík osob nezařazených.. (1)
Rejstřík pseud., šifer a zn.. (1)
Rejstřík pseudonymů (1)
Rejstřík s. 185-[189] (1)
Rejstřík s. 185-190 (1)
Rejstřík strana 188-198 (1)
Rejstřík úřadů a institucí (1)
Rejstřík věcný a chronologi.. (1)
Rejstřík věcný, rejstřík au.. (1)
Rejstřík zeměpisných a etni.. (2)
Rejstřík: s. [161]-171 (1)
Rejstřík: s. [751]-774 (1)
Rejstřík: s. 158-163 (1)
Rejstřík: s. 60-66 (1)
Rejstříky (1)
rejstříky (1)
Rejstříky her a jmenný: Lud.. (1)
Rejstříky Marie Táborská (1)
Rejstříky na s. 315-323 (1)
Rejstříky: s. 168-207 (1)
Rejstříky: s. 223-239 (1)
Rejstříky: s. 500-526 (1)
Rek, František, 1883-1969 (1)
Reklamní společnost SNIP &.. (1)
Remunda, Ivan (1)
Remunda, Ivo (1)
Rendek, Jan (2)
Repr. čb (1)
Reprint bibliofilského vydá.. (1)
Reprint dvoudílného sešitov.. (1)
Reprint pův. vyd. knihy, vy.. (1)
Reprint pův. vyd. z r. 1892 (1)
Reprint původního vyd. z r... (1)
Reprint vyd. z r. 1885, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1886, Nür.. (1)
Reprint vyd. z r. 1934 (1)
Reprint vyd. z r. 1984 v na.. (1)
Reprint vyd. z r. 1987, kte.. (2)
Reprint vydání z r. 1894 (3)
Reprint vydání z r. 1983. K.. (1)
Reprint vydání z r.1926. No.. (1)
Reprint z r. 1927 včetně vl.. (1)
Rérych, Břetislav, 1872-1936 (1)
Res. angl., něm., fr., špa... (1)
Resjtř (1)
Resumé (9)
Resumé a vysvětl. k obr. do.. (1)
Resumé do němčiny přeložil.. (1)
Resumé rus. a nem (1)
Resumé v různých jazycích (1)
Revidováno podle publikace.. (1)
Rexová, Kristina (4)
Rezek, Antonín, 1853-1909 (2)
Rezek, Petr, 1948- (1)
Riedl, Dušan, 1925-2015 (1)
Riedl, Mirko (1)
Riedl, Mirko, 1920- (1)
Riesman, David, 1909-2002 (1)
Richta, Radovan (1)
Richter, Jaroslav (4)
Richter, Karel, 1930- (3)
Richter, Karel, PhDr. CSc. (1)
Richter, Václav (1)
Richter, Václav, 1900-1970 (2)
Richterová, Sylvie, 1945- (1)
Richtrová, Eva (2)
Ripka, Hubert, 1895-1958 (1)
Robek, Antonín, 1931-2008 (3)
Roč. 11/1969, č. 8 - časopi.. (1)
Roč. 12/1990, č. 1 - časopi.. (1)
Roč. 8-9 (2008-2009) v jedn.. (1)
Rodokmen Přemyslovců (1)
Rodokmen rodiny Heků v příl (1)
Rodokmeny (1)
Rodokmeny mikulovských Lich.. (1)
Roehrig, Floridus (1)
Roháček, Jiří, 1962- (1)
Roháčková, Dagmar (1)
Rohden, Peter Richard, 1891.. (5)
Rohel, Jan (1)
Rohlíková, Slavěna, 1949- (1)
Rochla, František Josef, 19.. (1)
Rok 1945 na Břeclavsku, zpr.. (1)
Rok 2002 dotisk (1)
Rok vyd. z bibliografického.. (1)
Rokoský, Jaroslav, 1969- (1)
Rokycany (Česko : okres). O.. (1)
Rokyta, Hugo (1)
Roman, Josef, 1882-1940 (1)
Romaňák, Andrej (1)
Romaňák, Andrej, 1932- (2)
Romaňák, Andrej, CSc. (3)
Romportl, Milan, 1921-1982 (1)
Romportlová, Marta, 1939- (1)
Romstorfer, Karel A. (1)
Rosendorfský, Jaroslav, 190.. (1)
Rossi, Adolf (1)
Rossi, Adolf, 1920-2000 (2)
Rossmann, Gerhard (1)
Roščin, Semen Il'jič (1)
Roško, Róbert, 1932-2000 (1)
Rothkirchen, Livia, 1922- (1)
Rotteck, Karl von
Rotter, Karel (1)
Roubic, Antonín (1)
Roubíček, Jan (1)
Roubík, František (1)
Roubík, František, 1890-1974 (4)
Rouček, František, 1891-1967 (1)
Rous, Pavel, 1947- (2)
Roušar, Jaroslav, 1950- (1)
Royt, Jan, 1955- (4)
Rozehnal, Ivo (1)
Rozehnalová, Zora (5)
Rozlož. tit. s. (1)
Rozložená tit. s (2)
Rozložená tit. s. (52)
Rozložený titulní list (1)
Rozměry příloh: 49 x 34 cm.. (1)
Rozmn (17)
Rozmn. (19)
Rozmnoženo (3)
Rozpis třídění. Seznam zkra.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rožnovská, Kateřina (1)
Ruda, Vladimír, 1922-1990 (2)
Rudolf Rakouský, (1)
Rudolf, Bohumil (1)
Rukopis kralodvorský (1)
Rukopis královédvorský (1)
Rukopis zelenohorský (1)
Rukopisné poznámky v textu (1)
Rukopisný podpis: Švambera (1)
Rulf, Jiří (1)
Rull, František, 1817-1883 (1)
Rumjancev, Aleksej Matvejev.. (1)
Rupnik, Jacques, 1950- (1)
Rus. a franc. souhrny (1)
Rus. a něm. souhrn
Rus. a něm. souhrn a vysvět.. (1)
Rus. a něm. souhrny (1)
Rus. protititulní list (1)
Rus. souhrn (1)
Rus. souhrn přel. Aleksej K.. (1)
Rus. souhrn přel. Helena No.. (1)
Rus. souhrny (1)
Rus., angl. a něm. souhrn (3)
Rus., angl. něm. a franc. s.. (1)
Rus., něm. a angl. obsah a.. (1)
Rus., něm. a angl. souhrn (3)
Rus., něm. a angl. souhrny (1)
Rus., něm. a franc. souhrn (1)
Rus., něm., angl. a franc... (2)
Rusava (Česko) (1)
Rusek, Václav, 1928- (1)
Rusínová, Zdenka, 1939- (1)
Ruské a německé resumé (2)
Ruské, anglické, francouzsk.. (1)
Ruské, německé, francouzské.. (1)
Rusnák, Darius (1)
Růt, Pavel, 1967- (1)
Ruttkay, Fraňo, 1928- (1)
Růz. přehledy a tb (1)
Růžek, Vladimír (1)
Růžek, Vladimír, 1950- (4)
Růžička, Jan, 1984- (1)
Růžička, Jindřich, 1926-2011 (3)
Růžička, Jos. R. (1)
Růžička, Josef (1)
Růžičková, Ivana, 1958- (1)
Růžičková, Renáta (1)
Růžičková, Renáta, 1968- (3)
Růžková, Jiřina, 1940- (2)
Ryan, Alan, 1940- (1)
Ryantová, Marie, 1964- (3)
Ryba, Bohumil, 1900-1980 (1)
Ryba, Milan (1)
Rybák, Josef, 1904-1992 (1)
Rybová, Alena, 1931- (1)
Ryčl, František, 1961- (1)
Rychlík, Jan, 1954- (2)
Rychlíková, Magdaléna, 1955- (1)
Rýmovaná Kronika česká tak.. (2)
Ryneš, Václav, 1909-1979 (1)
Rypáček, František Jaroslav.. (1)
Rypka, Jan, 1886-1968 (1)
Ryšánek, Vít, 1942- (1)
Ryška, Jakub (1)
Ryška, Mojmír (2)
Rytina, Václav, 1945- (2)
Rytiny na vazbu a obálku po.. (1)
Rzounek, Vítězslav (1)
Řád svatého Huberta (1)
Řeháček, Karel, 1972- (1)
Řeháček, Luboš, 1929-1996 (2)
Řehák, Jindřich (4)
Řepa, Milan, 1970- (3)
Řešetka, Miroslav (1)
Řezníček, Jan, 1932- (4)
Řezníček, Jan, 1932-2016 (3)
Řezníčková, Kateřina, 1972- (1)
Řičař, Kristoslav (2)
Říha, Oldřich, 1911-1974 (2)
Říha, Vladimír (1)
Řiháček, Milan (6)
Řiháček, Milan, 1940- (1)
Říhová, Adéla (1)
Říhová, Jitka (1)
Říhovský, Jiří (1)
Říkovský, František (1)
Řivnáč, František, 1807-1888 (1)
Řízek, Tomáš, 1963-ilustrace (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA