Státní okresní archiv Brno-venkov - katalóg Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Register pre pole Autor - časť B  

LANius


Časti : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
, späť

 
  << Vyhľadávať vo všetkých dokumentoch - tu sú použité termíny : >>  
Babička, Vácslav (1)
Babička, Vácslav, 1949-2012 (5)
Babler, Otto František, 190.. (1)
Babuškin, Ivan Vasil´jevič (1)
Bacílková, Božena (1)
Bacílková, Bronislava (1)
Bačkovský, Rudolf, 1881-1964 (1)
Baďura, Bohumil (1)
Baďura, Jan, 1859-1933 (1)
Báez, Fernando, 1970- (1)
Bahenský, František, 1976- (1)
Bahlcke, Joachim, 1963- (1)
Bahník, Václav, 1918-2003 (1)
Bajgarová, Jitka, 1954- (1)
Bajger, Lubomír, 1934- (1)
Bakala, Jaroslav, 1931-2008 (2)
Balabán, Milan, 1929- (1)
Balabán, Vlad. (1)
Balajka, Bohuš, 1923-1994 (3)
Balaš, Robert (1)
Balatka, Břetislav, 1931- (2)
Baláž, Július, PhDr., CSc. (1)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688 (1)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688.. (1)
Balcar, Luboš (1)
Balcárek, Pavel, 1940-2015 (4)
Balcárková, Adéla (1)
Baleka, Jan, 1929- (1)
Bálent, Boris, 1912-1994 (1)
Baletka, Ladislav (2)
Baletka, Ladislav, 1944-2011 (2)
Baletka, Tomáš, 1971- (1)
Balhar, Jan (1)
Balhar, Jan, 1931- (5)
Balík, Hubert (1)
Balík, Stanislav, 1978- (1)
Balíková, Marie, 1947- (1)
Bálka, Miroslav (1)
Baloun, Jaroslav, 1923- (1)
Balta, Paul, 1929- (1)
Baněčková, Hana (1)
Bar, Přemysl, 1979- (2)
Baráček, Osvald (1)
Barák, Josef (1)
Baran, Petr, 1943- (1)
Barandovská-Frank, Věra K.,.. (1)
Barciak, Antoni (1)
Barck, Karlheinz, 1934-2012 (2)
Bareš, Gustav, 1910-1979 (1)
Barev. fot (1)
Barev. fot. na frontispice (3)
Barev. fot. na frontispisu.. (2)
Barev. fot. na předsádkách (1)
Barev. fot. na tit. dvojlis.. (1)
Barev. fot. na tit. listu a.. (1)
Barev. frontispice (1)
Barev. frontispice: R. Přik.. (1)
Barev. il. předsádky (4)
Barev. il. tit. dvojlist (1)
Barev. il. tit. dvoulist (2)
Barev. ilustr. předsádky (1)
Barev. iniciály (1)
Barev. mapy na předsádkách (1)
Barev. mp. na předsádkách (2)
Barev. mp. na předsádky nak.. (1)
Barev. mp. příl. (1)
Barev. obr. na frontispice (1)
Barevné i černobílé ilustra.. (1)
Barnettová, Jiřina (1)
Baron, Jan (1)
Bárta, Jan, 1862-1939 (1)
Bárta, Juraj, 1923-2005 (1)
Bárta, Miloš, 1925- (2)
Bárta, Stanislav (1)
Barták, Jan, 1938- (1)
Bártek, Stanislav, 1933-1999 (1)
Barth, Boris (1)
Bártík, František, 1976- (1)
Bartková, Libuše (1)
Bartl, Jan (1)
Bartl, Leoš (1)
Bártl, Stanislav, 1927-2011 (1)
Bartlett, Robert, 1950- (1)
Bartlová, Milena, 1958- (3)
Bartocha, Josef, 1859-1927 (1)
Bartoněk, Antonín (1)
Bartoš, František Michálek,.. (5)
Bartoš, František, 1837-1906 (4)
Bartoš, Jaromír, 1969- (1)
Bartoš, Jaroslav, 1897-1967 (1)
Bartoš, Josef, 1931-2005 (22)
Bartošíková, Jarmila, 1954- (1)
Bartošová, Jana, 1971- (1)
Bartošová, Šárka, 1922-2014 (1)
Bartovský, Vojtěch, 1876-19.. (1)
Bartušek, Antonín, 1921-1974 (5)
Bartuška, Jan, 1908-1970 (1)
Bartůšková, Sylva, 1937- (1)
Barvíková, Hana, 1946- (1)
Bastl, Ondřej, 1959- (2)
Bastl, Tomáš (1)
Baštecká, Lydia, 1948- (1)
Baťa, Tomáš, 1876-1932 (1)
Báthory, Vladimír, 1955- (1)
Baudyšová, Vlasta (1)
Bauer, Alois, 1954- (1)
Bauer, František (1)
Bauer, Franz, 1930- (1)
Bauer, Jan, 1945-
Bauer, Jaroslav (1)
Bauer, Jaroslav, 1924-1969 (1)
Bauer, Otakar, 1901-1956 (3)
Bauer, Zdeněk, 1925-2012 (1)
Bauerová, Anna, 1929- (1)
Baum, Jiří (1)
Baum, Wilhelm, 1948- (1)
Bauman, Zygmunt, 1925-2017 (1)
Baumannová, Dagmar, 1951- (1)
Bavorová, Kateřina (1)
Bayer, František (1)
Bayerleová, Ema, 1921- (1)
Bayerová, Tatjana (1)
Bažant, Zdeněk (1)
Beckmann, Rudolf, 1888-1964 (1)
Bednář, František (1)
Bednář, František, 1884-1963 (1)
Bednář, Josef (1)
Bednařík, Ladislav (1)
Bednařík, Petr, 1973- (1)
Bednaříková, Marie, 1935- (1)
Bednářová, Jarmila, 1930- (1)
Beguivinová, Helena, 1951- (1)
Běhal, Miroslav, 1914-1986 (1)
Běhanová, Michaela (1)
Běhounek, Jiří, 1929-2005 (2)
Běhounek, Václav, 1902-1980 (1)
Behún, Dalibor (1)
Behún, Petr (1)
Bechyně, Josef, 1932-1987 (1)
Bechyňová, Věnceslava (1)
Bejblík, Alois, 1926-1990 (1)
Bek, Jindřich (1)
Bek, Pavel, 1975- (1)
Belcredi, Ludvík (1)
Belda, Josef, 1920-2002 (1)
Bělič, Jaromír (1)
Bělík, Bohumil (1)
Bělík, Stanislav, 1919- (2)
Belikov, A. M. (1)
Bělina, Pavel (1)
Bělina, Pavel, 1948-
Belisová, Šárka, 1957- (1)
Bělohlávek Miloslav ved. ko.. (1)
Bělohlávek, Miloslav, 1923-.. (8)
Běloševský, Dimitrij, 1945- (2)
Benčík, Antonín, 1926-2017 (2)
Benda, Jan, 1984- (1)
Benda, Jiří (1)
Benda, Klement, 1935-1988 (3)
Benedikt XII., papež, -1342 (1)
Benediktová, D. (1)
Beneš (2)
Beneš, Antonín, 1899-1989 (1)
Beneš, Bohumil (1)
Beneš, Eduard, 1911-1996 (1)
Beneš, Edvard (1)
Beneš, Edvard, 1884-1948 (8)
Beneš, Emanuel (1)
Beneš, František (6)
Beneš, František, 1905-1971 (2)
Beneš, Jan (1)
Beneš, Josef, 1917-2005 (1)
Beneš, K. J. (1)
Beneš, Otakar (3)
Beneš, Petr Regalát, 1963- (1)
Beneš, Zdeněk, 1952- (5)
Benešová, Alena (2)
Benešová, Emilie, 1957- (4)
Benešová, Jaroslava (1)
Benešová, Jitka (2)
Benešová, Marie (1)
Benešovská, Klára, 1950- (1)
Benyovszky, Ladislav, 1958- (1)
Beran, František (1)
Beran, Jiří (2)
Beran, Jiří, 1929-2007 (1)
Beran, Vladimír (1)
Beránek, Jan, 1924-2012 (1)
Beránek, Jiří, 1955- (1)
Beránek, Karel (7)
Beránek, Karel, 1924-2015 (4)
Beránek, Vladimír, 1913-2011 (1)
Beránková, Věra (1)
Beránková, Věra, 1939- (3)
Beranová, Magdalena (1)
Beranová, Magdalena, 1930- (4)
Berger, Natalia (1)
Bergerová, Růžena (1)
Beringer, Jan, 1848-1901 (1)
Berka, Karel, 1923-2004 (3)
Bermann, Moritz, 1823-1895 (1)
Bernal, J. D. (John Desmond.. (2)
Bernard, František (1)
Bernard, František, 1912-19.. (1)
Bernášek, Josef, 1846-1912 (1)
Bernhardt, Tomáš, 1968- (1)
Bernheim, Ernst, 1850-1942 (1)
Berní rula (1654) (1)
Bernštejn, Inna Abramovna (1)
Bertouch, Ernst von (1)
Bervic, Rudolf, 1927-1981 (1)
Beryt, Zdzislaw (1)
Bětík, Zdeněk (1)
Bez podnázvu (1)
Bez podnázvu od roč. 18 (19.. (1)
Bezděk, František, 1952- (1)
Bezděková, Hana (3)
Bezděková, Zdeňka (1)
Bezecný, Zdeněk, 1971- (1)
Běžné označení roku většino.. (1)
Bibl. (1)
Bibliofilie (1)
Bibliogr
Bibliogr.
Bibliogr. - Souhrn něm. (1)
Bibliogr. - Souhrn též něm (1)
Bibliogr. a informace Ústav.. (1)
bibliogr. čes. a slov. prací (1)
Bibliogr. K. Kuči (1)
Bibliogr. na konci kap (1)
Bibliogr. na konci knihy (1)
Bibliogr. na s. 356-360 (1)
Bibliogr. pozn. (6)
Bibliogr. pozn. k jednotliv.. (1)
Bibliogr. přehled čs. numis.. (1)
Bibliogr. s. 215 (1)
Bibliogr. s. 310-311 (1)
Bibliogr. s. 993-1015 (1)
Bibliogr. Vyškovsko v tisku.. (1)
Bibliogr., rejstř (1)
Bibliografická poznámka (1)
Bibliografie na s. 52-58 (1)
Bibliografie. Rejstřík jmen.. (1)
Bibliografie: citovaná lite.. (1)
Bibliotheca Antiqua (konfer.. (1)
Bičík, Ivan, 1943- (1)
Bičík, Zdeněk, 1926-1990 (3)
Bičovský, Jaroslav, 1910-19.. (2)
Bičovský, Radek (1)
Bidlo, Jaroslav, 1868-1937 (3)
Bieberle, Josef, 1929-2018 (1)
Bieliková, Jarmila (1)
Biermann, G. (1)
Bígl, Zdeněk, 1949- (1)
Bilčík, Jozef, 1930- (2)
Bílek, Ferdinand (1)
Bílek, Jan, 1972- (1)
Bílek, Jiří, 1948- (4)
Bílek, Karol, 1939- (22)
Bílek, Martin (1)
Bílek, Tomáš Václav, 1819-1.. (3)
Bilíková, Eva (1)
Bílková, Eva, 1955- (4)
Bílková, Libuše, 1944- (1)
Bílý, Jan (1)
Bílý, Jiří (1)
Bílý, Jiří Libor, 1952- (3)
Biman, Stanislav, 1938- (2)
Bimka, Svatopluk (1)
Bína, Zdeněk, 1952- (4)
Binková, Simona, 1957- (1)
Biografická příloha (2)
Bisingerová, Marie, 1944- (2)
Bistřický, Jan, 1930-2008 (2)
Bittner, Ivan, 1944-2007 (1)
Bittnerová, Dana, 1966- (1)
Blahoslav, Jan - o něm (1)
Bláhová, Ivana (1)
Bláhová, Marie, 1944- (8)
Blahož, Josef, 1932- (1)
Blajer, Zdeněk (1)
Blank, A. S. (1)
Blansko (Česko : okres). Ok.. (2)
Blatný, Richard, 1964- (1)
Blažejová, Markéta, 1954- (2)
Blažek, Filip (1)
Blažek, František, 1962- (1)
Blažek, Jiří, 1922-2017 (1)
Blažek, Josef (2)
Blažek, Josef Tomáš, 1884-1.. (1)
Blažek, Libor, 1960- (1)
Blažek, Lukáš, 1985- (1)
Blažek, Petr (1)
Blažek, Petr, 1973- (2)
Blažíček, Oldřich J. (Oldři.. (1)
Blechová, Anna (1)
Blechová, Lenka, 1961- (1)
Blechová-Čelebić, Lenka, 19.. (1)
Bleyová, Dana, 1954- (1)
Blížkovský, Bohumír, 1929-2.. (1)
Bloch, Marc, 1886-1944 (1)
Blunck, Richard (1)
Bobek, Jaroslav (1)
Bober, Juraj (1)
Bobíková, Lenka (1)
Bobková, Lenka, 1947- (6)
Boczek, Antonii (4)
Boček, Antonín (1)
Boček, Jan, 1950- (1)
Boček, Jaromír (1)
Boček, Pavel, 1955- (1)
Boček, Radovan, 1963- (1)
Bočková, Hana, 1955- (1)
BOD010 (1)
Boeheim, Wendelin (1)
Boehm, Barbara Drake (1)
Boëthius, Anicius Manlius T.. (1)
Bogaert, Élisabeth (1)
Bogdanov, P. P. (1)
Boguš, Jevgenij Juljevič (1)
Boháč, Antonín, 1882-1950 (2)
Boháč, Zdeněk, 1933-2001 (1)
Bohatcová, Mirjam, 1919-2007 (1)
Bohatová, Anna (1)
Böhm, Antonín (2)
Böhm, Svatoslav, 1934- (1)
Bohmann, Karel (1)
Bohuslav, Josef Václav, 186.. (1)
Bojar, Pavel, 1919-1999 (1)
Bojarová, Marie, 1921- (1)
Bojtár, Endre (1)
Bok, Václav, 1939- (3)
Boleloucký, František (1)
Bolina, Pavel (1)
Bolom, Sixtus, 1982- (1)
Bolom-Kotari, Martina, 1981- (1)
Bolonský, Karel (1)
Bombera, Jan, 1914-2001 (1)
Bondyová, Ruth (1)
Bönisch, Jiří (1)
Borák, Mečislav (1)
Borák, Mečislav, 1945- (1)
Borák, Mečislav, 1945-2017 (1)
Borek, Vlastimil, 1886-1952 (1)
Borkovský, Ivan, 1897-1976 (1)
Borovička, Michael, 1951- (4)
Borovička, V. P. (Václav Pa.. (1)
Borovička, Václav Pavel (1)
Borovičková, Adriena, 1922- (1)
Borovský, F. A. (3)
Borovský, František Adolf,.. (4)
Borovský, Tomáš, 1972- (5)
Borový, Klement (1)
Borový, Klement, 1838-1897 (1)
Borský, Pavel, 1964- (1)
Bosáková, Lada (1)
Boštík, Martin, 1975- (1)
Boturová, Valentina (1)
Bouček, Jan, 1923-1986 (1)
Bouda, Cyril, 1901-1984 (1)
Bouza, Erik 1926-1986 (1)
Bouza, Erik, 1926-1986 (6)
Bouzek, Jan, 1935- (1)
Brabec, Jan, 1910-1979 (2)
Bradley, J. F. N. (John Fra.. (1)
Bradnová, Hana (3)
Braito, Silvestr M. (1)
Brambora, Josef, 1904-1980 (1)
Braná, Jana (1)
Brandejs, Stanislav, 1891-1.. (1)
Brandes, Detlef, 1941- (3)
Brandl, Vincenc, 1834-1901
Brandl, Zdeněk (1)
Bránský, Jaroslav, 1928- (1)
Branžovský, Josef, 1909-1992 (1)
Brašna, Václav (1)
Braun, Rudolf (2)
Bräuner, Vilém, 1917-1988 (2)
Bravermanová, Milena, 1955- (1)
Brázda, Jan (1)
Brázda, Josef (1)
Brázdil, Rudolf, 1951- (2)
Brdičková, Eva, 1936- (1)
Brdlík, František, 1855-1936 (1)
Bregantová, Polana, 1954- (3)
Brechler, Vojtěch, 1826-1890 (2)
Bretholz, Bertold, 1862-1936 (2)
Breuers, Dieter, 1935-2015 (1)
Bridel, Bedřich, 1619-1680 (1)
Bridge, Antony, 1914-2007 (1)
Brichta, Vladimír, 1929- (1)
Brichtová, Dobromila (2)
Brichtová, Terezie, 1925- (1)
Brix, Michal, 1946- (1)
Brněnští puškaři 1650-1900.. (1)
Brno (Česko). Magistrát (2)
Brno (Česko). Magistrát. Od.. (1)
Brno (Česko). Městský národ.. (2)
Brno - město uprostřed Evro.. (1)
Brno Vídni, Vídeň Brnu: Zem.. (1)
Brod, Toman, 1929- (3)
Brodesser, Slavomír, 1940- (5)
Brodský, Pavel, 1954- (1)
Broft, Miroslav (1)
Broft, Miroslav, 1894-1942 (1)
Broft, Miroslav, 1925-2003 (3)
Brokl, Jan (1)
Broklová, Eva, 1939- (4)
Brom, Pavel, 1938-2009 (1)
Bromová, Dagmar, 1939-2008 (1)
Brøndsted, Johannes, 1890-1.. (1)
Brooke, Christopher Nugent.. (1)
Brouček, Stanislav, 1947- (4)
Broumovský klášter (1)
Brož, Aleš (1)
Brož, František, 1960- (4)
Brož, Jaroslav, 1907-1977 (1)
Brož, Miroslav (2)
Brož, Václav, 1905- (1)
Brožová, Věra, 1957- (1)
Brugger, Walter, 1904-1990 (1)
Bruhat, Jean, 1901-1983 (1)
Brukner, Josef, 1932-2015 (1)
Brummer, Alexandr, 1982- (3)
Brunclík, Jan (1)
Brunner, Sebastian (2)
Brutenc, Karen N. (1)
Brücková, Marie, 1959- (1)
Brügel, Johann Wolfgang, 19.. (2)
Brych, Vladimír, 1961- (2)
Brychta, Jan, 1928-2013 (1)
Brychta, Zdeněk (1)
Brzobohatá, Milena (1)
Brzobohatý, Jan (2)
Břeclav (Česko : okres). Ok.. (2)
Břeclav (Česko : okres). Ok.. (2)
Břeclav (Česko) (1)
Břeclav (Česko). Městský ná.. (1)
Břeclavan (umělecká skupina) (1)
Břečka, Jan, 1966- (1)
Břečka, Jan. (1)
Břeňová, Halina (1)
Břeňová, Věra, 1935- (2)
Březa, Jiří (1)
Březan, Václav, ca 1568-ca.. (1)
Březina, Jan, 1877-1962 (1)
Březina, Luděk, 1979- (1)
Buben, Milan, 1946-
Buben, Vladimír (2)
Bubeníček, Jindřich, 1856-1.. (1)
Bubeníčková, R. (1)
Bubeník, Jaroslav (1)
Bubnov, A. (1)
Bubnová, Julie (1)
Budař, Karel (1)
Budík, Miloš, 1935- (3)
Budil, Vladimír, 1926-2002 (1)
Budinský, Libor, 1967- (1)
Bufková, Alena (1)
Buhr, Manfred, 1927- (2)
Buchta., Josef (1)
Buchvaldek, Miroslav, 1930-.. (1)
Bukáček, František, 1882-19.. (1)
Bukal, Bořivoj (1)
Buková, Eva, 1950- (1)
Bukovský, Jan, 1930- (1)
Bukvička, Jaroslav (1)
Bulín, Hynek, 1869-1950 (1)
Bulínová, Marie. (1)
Bullock, Alan, 1914-2004 (1)
Bulyčevová, G. I. (1)
Buňát, Jaroslav (1)
Bundesarchiv (Německo) (1)
Burda, Michal, 1952- (1)
Burdová, Pavla, 1926-2001 (4)
Burian, Ilja (3)
Burian, Ilja, 1919-1990 (1)
Burian, Jan, 1929-2011 (5)
Burián, Ludvík (1)
Burian, Miroslav (1)
Burian, Vladimír (1)
Buriánek, František, 1917-1.. (1)
Burk, Jan (1)
Burkart, Eduard, 1865-1941 (1)
Bursík, Tomáš, 1979- (1)
Bursíková, Zlatica (1)
Businská, Helena, 1919- (2)
Businský, Vladimír (1)
Bušová, Lucie (1)
Butschek, Alan, 1967- (1)
Butterworth, John, 1953- (1)
Bůžek, Václav, 1959- (6)
Bydžovský z Florentina, Mar.. (1)
Bylo připraveno do tisku r... (1)
Bystrický, Vladimír, 1934- (5)
Bystrov, Vladimír, 1935-2010 (1)
Bystřice nad Pernštejnem (Č.. (1)
V zátvorkách je uvedený počet výskytov každého termínu.

Souborný katalog MZA