Státní okresní archiv Třebíč - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část R  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
, zpět

 
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
R. 2009 (vyd. 2008) vydalo.. (1)
R. 2010 (vyd. 2009) vydalo.. (1)
R. 2010 nevyšel (1)
Raabs an der Thaya (Rakousk.. (1)
Ráb, Jaromír (1)
Raban, Josef (1)
Raban, Přemysl, 1949- (1)
Rác, Jiří, 1933-2001 (1)
Rackwitz, Erich (1)
Raček, Josef (1)
Rada, Bohumil (1)
Rada, Miroslav, 1926- (1)
Radimský, Jiří, 1919-1965 (6)
Rádl, Václav, Dr. (1)
Radoměrský, Pavel, 1926-2008 (5)
Radosta, Petr (3)
Radr, G. (1)
Radunská, Irina (1)
Radvanovský, Zdeněk, 1953- (1)
Raff, H. (1)
Raffelsperger, Franz (1)
Ragache, Claude-Catherine (1)
Rachlík, František (2)
Rais, Štefan, 1909-1975 (1)
Rája, Martin (1)
Rája, Martin, 1980- (1)
Rajlich, Jiří, 1964- (3)
Rajský, Pavel, 1944- (2)
Rak, Jiří, 1947- (3)
Rákos, Láďa (1)
Rákosník, Jakub, 1977- (6)
Rákoš, Elemír (1)
Rákoš, Elemír, 1935-2003 (1)
Rakousko (1804-1867). Gemei.. (1)
Rakousko (1804-1867). Geset.. (1)
Rakousko (1804-1867). Heima.. (1)
Rakousko (1867-1918) (1)
Rakousko-Uhersko. Gesetz üb.. (1)
Rakousko-Uhersko. Gesetz üb.. (1)
Rakousko-Uhersko. Gesetz, ü.. (1)
Rakušanová, Lída, 1947- (1)
Rambaud, Alfred, 1842-1905 (2)
Rambousek, Jan, 1885-1964 (1)
Rambousek, Ota, 1923-2010 (1)
Rameš, Václav, 1958- (3)
Rampula, Josef, 1884-1962 (1)
Rampula, Vlastimil (1)
Ramsay Mac donald, J. (1)
Ramsay, R. H. (1)
Randák, Jan, 1977- (3)
Randýsek, Robert (1)
Ranfe, von Leopold (1)
Rank, Josef (red.) (2)
Rank, Josef, 1833-1912 (1)
Ranke, Leopold von, 1795-18.. (1)
Ranný, Emanuel, 1913-2008 (1)
Ranný, Emanuel, 1943- (5)
Ranovič, Abram Borisovič, 1.. (1)
Ransdorf, Miloslav, 1953-20.. (1)
Raš, Jiří (1)
Rašín, Alois, 1867-1923 (1)
Rašín, Alois, Dr. (1)
Rašín, Ladislav, dr. (1)
Ratajová, Jana, 1972- (1)
Raudenský, Miroslav, 1957- (1)
Rauchová, Jitka, 1980- (1)
Raunig, A. G. (1)
Rauscher, Peter, 1970- (1)
Raven, František (1)
Ravik, Slavomír (1)
Ravik, Slavomír, 1932- (2)
Rázek, Adolf, 1930- (1)
Rázek, Miroslav (1)
Razumovskij, N.N. (1)
Read, Herbert (1)
Rebel, Rudolf August (1)
Recking, Ruppert (1)
Rečka, Alois (1)
Redakcí byl pověřen Tiskový.. (1)
Redakční úprava převzata z.. (1)
Redakční úprava převzata z.. (1)
Redgate, A. E. (Anne Elizab.. (1)
Redigovali Rudolf Havel a J.. (1)
Rediguje B.Fučík (1)
Redlich, Josef, 1869-1936 (1)
Redlich, Oswald, 1858-1944 (1)
Redslob, Edwin (1)
Reed, John, 1887-1920 (1)
Rees, Neil (1)
Ref.: Sáňka IV,5495.-V text.. (1)
Referáty z cyklu seminářů ".. (1)
Regiograph (Brno, Česko) (1)
Regionální muzeum (1)
Regionální muzeum (Kolín, Č.. (1)
Regionální muzeum (Kolín, Č.. (1)
Regionální muzeum (Vysoké M.. (1)
Regionální pobočka Historic.. (1)
Regionální vlastivědná peri.. (1)
Rechberger, Georg (1)
Rechlík, Karel, 1950- (1)
Reiffenstein, Bruno (2)
Reich, Edvard, 1885-1943 (1)
Reich, Edvard, 1885-1998 (1)
Reich, Edvard, prof. Dr. In.. (1)
Reichert, Jan, dr. (1)
Reichertová, Květa, 1921-20.. (2)
Reichl, Martin (1)
Reichmann, Jan Dr. (1)
Reichmann, Vilém, 1908-1991 (2)
Reiman, Michal, 1930- (2)
Reiman, Pavel, 1902-1976 (9)
Reimer, J. (1)
Reisenauer, Roman (4)
Reischauer, Edwin O. (Edwin.. (1)
Reitenbach, Georg (1)
Reitharová, Eva, 1925-2003 (1)
Reitinger, Lukáš, 1981- (2)
Rejchrt, Rudolf (1)
Rejstř
Rejstř.
Rejstř. jm. (2)
Rejstř. jm. a věc (2)
Rejstř. jmen. (1)
Rejstř. osobní (1)
Rejstř. osobní, věc., místní (1)
Rejstř. s. 599-611 (1)
Rejstř. věc (1)
Rejstř. věc. (2)
Rejstř. zemí (1)
Rejstřík
Rejstřík -- Glosář (1)
Rejstřík archeologických na.. (1)
Rejstřík autorů: s. 505-506 (1)
Rejstřík exponátů ke stejno.. (1)
Rejstřík heraldických zname.. (1)
Rejstřík jmen (1)
Rejstřík jmen osobních s. 1.. (1)
Rejstřík jmenný, místní a v.. (1)
Rejstřík jmený a věcný (1)
Rejstřík k mp. (1)
Rejstřík krajů a okresů, ob.. (1)
Rejstřík map exponátů stejn.. (1)
Rejstřík místní. Rejstřík v.. (1)
Rejstřík na konci knihy (1)
Rejstřík na s. 51-99 (1)
Rejstřík na s. 565-589 (1)
Rejstřík osob s vysvětlivka.. (1)
Rejstřík přípon a staročes... (1)
Rejstřík pseud., šifer a zn.. (1)
Rejstřík pseudonymů (1)
Rejstřík s. 185-[189] (1)
Rejstřík s. 185-190 (1)
Rejstřík s. 587-631 (1)
Rejstřík s. 85-88 (1)
Rejstřík strana 188-198 (1)
Rejstřík účastníků výroby p.. (1)
Rejstřík věcný a chronologi.. (1)
Rejstřík zeměpisných a hist.. (1)
Rejstřík: s. [119 (1)
Rejstřík: s. [137]-183 (1)
Rejstřík: s. 309-315 (1)
Rejstřík: s. 60-66 (1)
Rejstřík: s. 625-643 (1)
Rejstřík: s. I (1)
Rejstříky (2)
Rejstříky Marie Táborská (1)
Rejstříky na příloze (1)
Rejstříky nerostů a nalezišť (1)
Rejstříky panství a statků,.. (1)
Rejstříky sestavil Josef Ho.. (1)
Rejthar, Stanislav, 1911-19.. (1)
Rejzek, Jiří, 1964- (1)
Religionistická studie z ma.. (1)
Remek, Vladimír (1)
Remeš, Vladimír (1)
Remeš, Vladimír, 1932- (2)
Renaud, Suzanne, 1889-1964 (2)
Renč, Václav, 1911-1973 (1)
Renčín, Vladimír, 1941-2017 (1)
Rendek, Jan (4)
Reniak, Marian (1)
Renner, Karl Dr. (1)
Renoir, Jean (1)
Reprint 1. vyd., Společnost.. (1)
Reprint studie z periodické.. (1)
Reprint vyd. z r. 1934 (1)
Reprint vyd. z r. 1941, vyd.. (1)
Reprint vydání z r. 1904. (1)
Reprint vydání z r. 1983. K.. (1)
Reprint vydání z r.1926. No.. (1)
Reprint z r. 1927 včetně vl.. (1)
Reprint z vydání v r. 1935 (1)
République tcheque (1)
Resumé do angl. přel. E. Ka.. (1)
Resumé do němčiny přeložil.. (1)
Resumé do ruštiny, němčiny.. (1)
Resumé rus. a nem (1)
Resumé slovensky, rusky, ně.. (1)
Resumé v různých jazycích (1)
Réti, László, 1908-1992 (1)
Reuth, Ralf Georg, 1952- (1)
Reventlow, Graf Ernst (1)
Revoluční odborové hnutí. Ú.. (1)
Rewald, John (1)
Reynek, Bohuslav, 1892-1971 (3)
Reynek, Daniel, 1928-2014 (1)
Reynek, Jiří, 1929- (1)
Reynek, Jiří, 1929-2014 (1)
Reynolds, Wayne (1)
Rezek, Antonín, 1853-1909 (3)
Rezek, Antonín, Dr. (1)
Rezek, Dr.Antonín (1)
Rheinheimer, Martin, 1960- (1)
Rhemanus (1)
Rice, David, Talbot (1)
Riedl, Mirko, 1920- (1)
Rieger, B. Dr. (1)
Rieger, Bohuslav (1)
Rieger, Bohuslav, Dr. (1)
Rieger, Dr., Lad.Frant. (1)
Rieger, Fr., Lad. Dr (1)
Rieger, František Ladislav,.. (7)
Rieger, Ladislav, 1890-1958 (1)
Riché, Pierre, 1921- (1)
Richter, František (1)
Richter, Gudrun (1)
Richter, Jaroslav (4)
Richter, Karel (1)
Richter, Karel, 1930-
Richter, Stanislav, 1924-19.. (1)
Richter, Václav, 1900-1970 (2)
Richterová, Květa (1)
Ringes, V. (1)
Ringl, Antonín (1)
Ripka, H. (1)
Ripleyová, Alexandra (1)
Ripperová, Marie, 1960- (2)
Rist, Charles, 1874-1955 (1)
Ritter Von chlumecký, Peter (1)
Ritter Von paukert, Johann (1)
Ritter Von srbik, Heirich (1)
Rivet, Charles (1)
Rjabcev, Ivan Grigor'jevič (1)
Rjabov, V. S. (1)
Rnachfeis, H. (1)
Robek, Antonín, 1931-2008 (5)
Robert, Jean-Noël, 1952- (1)
Robitsch, M. Dr. (1)
Robl, Rudolf, 1886- (1)
Roč. 1. a 2. nevyšel samost.. (1)
Roč. 11/1969, č. 8 - časopi.. (1)
Roč. 12/1990, č. 1 - časopi.. (1)
Roč. 1971 - nakladatel: Hor.. (1)
Roč. 2001-2002 a 2003-2004.. (1)
Roč. 2006 vydán ve spoluprá.. (1)
Roč. 2010 vyd. v r. 2012 (1)
Roč. 23 (2010) vydaly Státn.. (1)
Roč. 3 a 4 vydány v 1 sv (1)
Roč. 41 (2006) z technickýc.. (1)
Roč. 46 obsahuje 1 brožuru:.. (1)
Roč. 8-9 (2008-2009) v jedn.. (1)
Ročník 14 (2017) vydán po č.. (1)
Ročníky 2010 a 2011 vyd. v.. (1)
Rodokmen knížecí větve Přem.. (1)
Rodokmen Rurikovců dle Nest.. (1)
Rodokmeny (1)
Rodokmeny mikulovských Lich.. (1)
Rodokmeny rus. dynastií (1)
Rodokmeny zprac. Ivan Dohna.. (1)
Rodopisná společnost Českos.. (1)
Roedl, Bohumír, 1950- (1)
Rofe, J. H., Lift,  D. (1)
Rogl, Stanislav (1)
Rogl, Vladimír (1)
Rogoš, František (1)
Rogov, A. I., 1935-1996 (1)
Roháček, František, 1860-19.. (2)
Roháčková, Dagmar (2)
Rohan, Bedřich (1)
Rohlíková, Slavěna, 1949- (4)
Rohovský, Tomáš (1)
Rohrbach, Paul (1)
Rohrer, Rudolf M. (1)
Roch, Stanislav (1)
Rochla, František Josef, 19.. (1)
Roják, Dezider (1)
Rok 1945 na Břeclavsku, zpr.. (1)
Rok vyd. dle předchozího sv.. (1)
Rok vyd. z bibliografického.. (2)
Rok vydání správně: 1974 (1)
Rokoský, Jaroslav, 1969- (1)
Rokycany (Česko : okres). O.. (1)
Rokyta, Hugo (1)
Rokyta, Hugo, 1912-1999 (2)
Rokytnice nad Rokytnou (Čes.. (1)
Rolenc, Oldřich (1)
Rolenc, Vladimír, 1913-1978 (1)
Rolinc, Vladimír, 1921- (1)
Roller, Mihail, 1908-1958 (1)
Rollo, Vlastimil, 1923- (1)
Rollová, Věra, 1925- (1)
Roman, Petr, 1928-2007 (2)
Romaňák, Andrej, 1932- (4)
Romanská, Lydie (1)
Romberg, Michael, 1918-1982 (1)
Ronge, generalmajor, Max (1)
Rose, Bedřich (1)
Rose, G. (1)
Rosický, Erich (1)
Ross, Grafin Luise (1)
Rossi, Adolf, 1920-2000 (2)
Rosso, Francesco (1)
Rošický, Václav, 1857- (1)
Roth, Dr., Karl (1)
Roth, Johann (2)
Rotteck, von Karl (2)
Rotter, Karel (1)
Roubal, Radek, Dr. (1)
Roubic, Antonín, 1932-1995 (1)
Roubíček, Jan (1)
Roubík, František, 1890-1974 (8)
Roubík, František, Dr. (1)
Roubík, Jiří (1)
Rouček, František, 1891-1967 (2)
Rouchovany (Česko) (2)
Rousová, Zuzana (1)
Rovenský, Dušan (1)
Rovenský, Dušan, 1928-2017 (1)
Rovná, Lenka, 1955- (1)
Royt, Cyril (1)
Royt, Jan, 1955- (5)
Rozanov, German Leont'jevič (2)
Rozbořil, Boh. (1)
Rozental, M. (1)
Rozgonyiová, Ema, 1938- (1)
Rozhovor s autorem o knize.. (1)
Rozkošná, Blanka, 1968- (1)
Rozlož. tit. s. (1)
Rozložená tit. s (7)
Rozložená tit. s. (53)
Rozložená titulní strana (8)
Rozložená titulní stránka (1)
Rozmn (8)
Rozmn. (3)
Rozmnoženo (1)
Rozmnoženo jako rukopis (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsáhlý poznámkový aparát.. (1)
Rozsívalová, Eva, Dr. (1)
Rozsypal, Kurt a  kol. (1)
Rubaševskij, Andrej Artemov.. (1)
Rubinstein, Renate (1)
Rublič, Alois (1)
Ruby, Franz (1)
Rucká, Galina, 1975- (1)
Ruda, Vladimír, 1922-1990 (1)
Rudé právo (tiskárna) (1)
Rudohradský, Štefan (1)
Ruhe, Lilian, 1962- (1)
Ruizová, Libuše, 1956- (1)
Rukopis kralodvorský (1)
Rukopis královédvorský (1)
Rukopis zelenohorský (1)
Rumjancev, Aleksej Matvejev.. (1)
Ruml, Jiří, 1925-2004 (1)
Ruml, Vladimír, 1921-2000 (2)
Ruml, Vladimír, 1923-1993 (2)
Runciman, Steven (1)
Rupnik, Jacques, 1950- (1)
Rus. a angl. souhrn (1)
Rus. a něm. souhrn
Rus. a něm. souhrn a obsah (1)
Rus. a něm. souhrn a vysvět.. (1)
Rus. a něm. souhrny (3)
Rus. a něm. souhrny, souběž.. (1)
Rus. souhrn (3)
Rus. souhrn přel. Aleksej K.. (1)
Rus. souhrn přel. Helena No.. (1)
Rus. souhrn přel. V. Peremi.. (1)
Rus., angl., něm. a franc... (1)
Rus., franc. a něm. souhrn (1)
Rus., franc., angl. a něm... (1)
Rus., něm. a angl. souhrn (1)
Rus., něm. a angl. souhrny (2)
Rus., něm., angl. a franc... (1)
Rus., něm., franc. a špan... (1)
Rusava (Česko) (1)
Rusava (Česko). Obecní úřad (1)
Rusch, Gustav, Hudegen,  al.. (1)
Ruské a německé resumé (1)
Ruské, anglické, francouzsk.. (1)
Ruské, německé, francouzské.. (1)
Ruský souhrn (1)
Russland, von Alexander (1)
Russtang, von  alexander (1)
Rustow, W. (2)
Růt, Václav, 1908-1958 (1)
Rutari, A. (1)
Ruth, Prof.František (1)
Ruttkay, Fraňo, 1928- (1)
Ruttkay, Matej, 1961- (2)
Různé hist. přehledy a tb (1)
Růžek, Vladimír (1)
Růžek, Vladimír, 1950- (5)
Růžička, Bohuslav, 1921-1978 (1)
Růžička, Jaromír (1)
Růžička, Jindřich, 1926-2011 (4)
Růžička, Jiří, 1929- (2)
Růžička, Karel (1)
Růžička, Miloslav, 1925- (2)
Růžička, Tomáš, 1967- (1)
Růžička, Vladimír (1)
Růžičková, Daniela, 1978- (1)
Růžičková, Renáta (1)
Růžičková, Renáta, 1968- (3)
Růžková, Jiřina, 1940- (2)
Ryan, Cornelius, 1920-1974 (1)
Ryantová, Marie, 1964- (4)
Ryba, Bohumil, 1900-1980 (4)
Rybák, Josef S. J. (1)
Rybecký, Vladislav (1)
Rybová, Alena, 1931- (1)
Ryčovský, Ivan (1)
Rydell, Anders, 1982- (1)
Rychlík, Jan, 1954- (6)
Rychlíková, Magdaléna, 1955- (1)
Rychlovský, Miloslav (1)
Rýmovaná Kronika česká tak.. (3)
Rynešová, Blažena, 1900-1944 (1)
Rynešová, Marta, 1954- (1)
Rypáček, František Jaroslav.. (1)
Rypáček, František Jaroslav.. (1)
Rypáček, František, J. (1)
Rýpar, Vladimír, 1903-1969 (2)
Rypka, Jan, 1886-1968 (1)
Ryšánek, Bohumil, 1914- (1)
Ryšavá, Eva, 1937- (1)
Ryšavý, Ferdinand Václav (1)
Ryšavý, Jan (2)
Rytina, Václav, 1945- (3)
Rytíř, Václav (1)
Ryvola, Miki, 1942- (1)
Rýznar, Václav (1)
Řeč pronesená v cyklu předn.. (1)
Řehák, Jindřich (4)
Řehoř XI., papež, 1329-1378 (1)
Řehounek, Jan, 1950- (1)
Řehounek, Rudolf Sergej, 18.. (1)
Řehůřek, Miloš (1)
Řehůřek, Miloš, 1928- (1)
Řepa, Milan, 1970- (1)
Řezáč, Jan (1)
Řezníček, František (1)
Řezníček, Jan, 1932- (4)
Řezníček, Jan, 1932-2016 (2)
Řezníček, Václav (1)
Řezníček, Václav, 1861-1924 (3)
Řezníček, Zdeněk (1)
Řezníčková, Kateřina, 1972- (1)
Říčan, Rudolf (1)
Řičař, Kristoslav (3)
Řídký, Oto (2)
Říha, Bohumil (1)
Říha, Karel, 1923-2016 (1)
Říha, Oldřich, 1911-1974 (2)
Říha, Vítězslav (1)
Říkovský, František, 1901-1.. (1)
Říman, Josef (3)
Římskokatolická cyrilometod.. (3)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA