Státní okresní archiv Uherské Hradiště - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část R  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W Z
, zpět

 
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
Rabušicová, Hana (1)
Racek, Jan (1)
Ráček, Blažej (1)
Rada, Bohumil (1)
Radilová, Ivanka, 1943- (1)
Radimský, Jiří (1)
Radimský, Jiří, 1919-1965 (4)
Radoměrský, Pavel, 1926-2008 (2)
Radoměrský, Pavel, 1926-200.. (1)
Radotínský, Jiří (1)
Radová, Jana (1)
Radová, Jana pbd (1)
Radovanovič, Dušan, 1982- (1)
Radvan, Jaroslav, 1949- (1)
Radvanovský, Zdeněk, 1953- (1)
Rafaj, Pavel, 1943-2004 (1)
Ragačová, Júlia (1)
Rachůnek, Karel, 1979-2011 (1)
Raja, Alois (1)
Rája, Martin, 1980- (2)
Rajhrad (klášter) (1)
Rajhradský klášter (1)
Rajchl, Rostislav (1)
Rajmic, Jakub (1)
Rajský, Pavel (1)
Rajský, Pavel, 1944- (4)
Rajtoral, František, 1923-1.. (1)
Rak, Jiří, 1947- (3)
Rákosník, Jakub, 1977- (5)
Rákoš, Elemír (1)
Rákoš, Elemír, 1935-2003 (1)
Raková, Svatava, 1947- (1)
Rameš, Václav, 1958- (1)
Randa, Antonín, 1834-1914 (1)
Randák, Jan, 1977- (3)
Rapp, Francis, 1926- (1)
Raštica, Miroslav (2)
Rašticová, Blanka (9)
Rašticová, Blanka, 1952-
Rašticová, Blanka. (1)
Rataj, Tomáš, 1973- (1)
Ratajová, Jana, 1972- (1)
Ratkoš, Peter, 1921-1987 (2)
Rauchová, Jitka, 1980- (1)
Raupp, Erwin, 1863-1931 (1)
Rauscher, Peter, 1970- (1)
Ravier, André, 1905-1999 (1)
Ravik, Slavomír (1)
Ravik, Slavomír, 1932- (1)
Rázek, Adolf, 1930- (1)
Rebro, Karol (1)
Red. kol.: Zdeněk Bína, Emi.. (1)
Redakcí byl pověřen Tiskový.. (1)
Redakční rada: Zdenka Omelk.. (1)
redakční uzávěrka 10.6.2019 (1)
Redaktorem roč. 1(1880)-4(1.. (1)
Rédr, Ruda (1)
Reed, John, 1887-1920 (1)
Regiograph (Brno, Česko) (1)
Regionální muzeum (Mikulov,.. (1)
Regionální muzeum (Vysoké M.. (1)
Regionální pobočka Historic.. (1)
Regionální vlastivědná peri.. (1)
Registřík (1)
Rechtořík, Jaroslav, 1942-2.. (1)
Reif, Miroslav (1)
Reich, Edvard (1)
Reichmann, Vilém, 1908-1991 (1)
Reiman, Michal, 1930- (1)
Reiner, Josef, 1918-1990 (1)
Reitinger, Lukáš, 1981- (1)
Rejchrt, Rudolf (1)
Rejnuš, Miloš, 1932-1964 (1)
Rejstř (17)
Rejstř.
Rejstř. (s. 166-202) (1)
Rejstř. anonymních děl star.. (1)
Rejstř. jm. a věc (2)
Rejstř. jmen (1)
Rejstř. osob a míst (1)
Rejstř. osobní, věc., místní (1)
Rejstř. zemí (1)
Rejstřík (18)
rejstřík (1)
Rejstřík čes. a něm. slov (1)
Rejstřík exponátů ke stejno.. (1)
Rejstřík heraldických zname.. (1)
Rejstřík jm. (1)
Rejstřík jmen (1)
Rejstřík jmen osobních s. 1.. (1)
Rejstřík jmen, korporací a.. (1)
Rejstřík jmenný, místní a v.. (1)
Rejstřík knihoven, inf. útv.. (1)
Rejstřík krajů a okresů, ob.. (1)
Rejstřík latinský k oběma t.. (1)
Rejstřík míst (1)
Rejstřík místních a etnický.. (1)
Rejstřík na s. 51-99 (1)
Rejstřík na s.167-183 (1)
Rejstřík obcí (3)
Rejstřík organizací (1)
Rejstřík přípon a staročes... (1)
Rejstřík úřadů a institucí (1)
Rejstřík zeměpisných a etni.. (2)
Rejstřík: s. 158-163 (1)
Rejstřík: s. 216-229 (1)
Rejstřík: s. 60-66 (1)
Rejstřík: s. I (1)
Rejstříky (3)
Rejstříky nerostů a nalezišť (1)
Rejstříky s. 503-525 (1)
Rejstříky sestavil Karel Be.. (1)
Rejstříky. - V tiráži uvede.. (1)
Rejstříky: s. 168-207 (1)
Rejtharová, Vlasta (1)
Rejzek, Antonín, 1844-1920 (1)
Rektorys, Artuš (1)
Remešová, Věra, 1925- (1)
Reminas (firma) (1)
Reňák, Jan (1)
Repr. čb. Fot. čb. Plánky... (1)
Reprint 1. vyd., Společnost.. (1)
Reprint původního vydání 18.. (1)
Reprint původního vydání z.. (2)
Reprint soukromého tisku z.. (3)
Reprint vyd. z r. 1883, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1885, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1886, Nür.. (1)
Reprint vyd. z r. 1887, nak.. (1)
Reprint vyd. z r. 1887, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1889, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1890, nak.. (1)
Reprint vyd. z r. 1890, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1894, nak.. (1)
Reprint vyd. z r. 1934 (1)
Reprint vyd. z r. 1941, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1987, kte.. (2)
Reprint vydání z r. 1882. O.. (1)
Reprint vydání z r. 1885-18.. (4)
Reprint vydání z r. 1885-19.. (2)
Reprint vydání z r. 1887 (2)
Reprint vydání z r. 1894 (3)
Reprint vydání z r. 1905 (2)
Reprint vydání z r. 1909 (1)
Reprint vydání z r. 1918 (2)
Reprint vydání z r. 1983. K.. (1)
Reprint vydání z r.1926. No.. (1)
Reprint z r. 1927 včetně vl.. (1)
Reprinty z r. 1879, 1921 a.. (1)
Reprodukce originálu vydání.. (1)
Resjtř (1)
Resumé a vysvětl. k obr. do.. (1)
Resumé anglicky (1)
Resumé přel. Feodosij Andro.. (1)
Resumé v anglickém, francou.. (1)
Resumé v různých jazycích (1)
Reyl, František (1)
Rezek, Antonín (1)
Rezek, Antonín, 1853-1909 (8)
Riedl, Dušan, 1925-2015 (1)
Riedl, Mirko, 1920- (1)
Rieger, František Ladislav,..
Rieger, František Ladislav,.. (3)
Righetti, Marina (1)
Richter, Jaroslav (4)
Richter, Karel (2)
Richter, Karel, 1930- (3)
Richter, Václav (1)
Richter, Václav, 1900-1970 (1)
Richterová, Julie, 1946- (1)
Ripka, Hubert, 1895-1958 (1)
Rituál smíření. Konflikt a.. (1)
Robek, Antonín, 1931-2008 (2)
Robenek, František (1)
Roč. 11/1969, č. 8 - časopi.. (1)
Roč. 12/1990, č. 1 - časopi.. (1)
Roč. 2004 obsahuje také bib.. (1)
Roč. 8-9 (2008-2009) v jedn.. (1)
Roček, Ivan, 1932- (1)
Ročník 14 (2017) vydán po č.. (1)
Rodokmen a chronologie nejs.. (1)
Rodokmen knížecí větve Přem.. (1)
Rodokmeny (1)
Rodokmeny mikulovských Lich.. (1)
Roedl, Bohumír (1)
Roháč, Ivo (1)
Roháček, František, 1860-19.. (1)
Roháčková, Dagmar (2)
Roháčová, Olga (1)
Rohel, Jiří (1)
Rohel, Jiří, 1949- (1)
Rohlíková, Slavěna, 1949- (2)
Rochla, František Josef, 19.. (1)
Rok vyd. pouze na obálce (1)
Rok vyd. z bibliografického.. (3)
rok vydání 1867 (1)
Rokoský, Jaroslav, 1969- (3)
Rokyta, Hugo (ses ) (1)
Rolnická záložna hlucká (Hl.. (1)
Romaňák, Andrej, 1932- (4)
Romberg, Michael, 1918-1982 (1)
Rosendorfský, Jaroslav, 190.. (1)
Rosner, Willibald (red.) (1)
Rošický, Václav, 1857- (1)
Roškot, Jan Křtitel, 1832-1.. (1)
Rotaprint (1)
Rothaug, Johan Georg (1)
Rotnágl, Josef, 1875-1958 (1)
Rotter, Karel, 1898-1981 (1)
Roubal, Petr, 1975- (1)
Roubic, Antonín (1)
Roubík, František (1)
Roubík, František, 1890-1974 (6)
Rouček, Rudolf, 1908-1979 (1)
Rousseau, Jan Jacques (1)
Royt, Jan, 1955- (3)
Rozložená tit. s (3)
Rozložená tit. s. (33)
Rozmn (21)
Rozmn. (6)
Rozmnož (1)
Rozmnoženo (3)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsáhlý poznámkový aparát.. (1)
Rozum, J. V. (1)
Rubeš, Josef (2)
Rucká, Galina, 1975- (2)
Ruczaj, Maciej, 1983- (1)
Růčka, Pavel (1)
Rudohradský, Štefan (2)
Rudolf, Bohumil (1)
Ruchař, Miroslav (1)
Rumjancev, Aleksej Matvejev.. (1)
Ruml, Vladimír, 1921-2000 (1)
Runes, Dagobert D. (Dagober.. (1)
Rupnik, Jacques, 1950- (1)
Rus. a něm. souhrn
Rus. a něm. souhrny (1)
Rus. a něm. souhrny, souběž.. (1)
Rus. souhrn (2)
Rus. souhrn přel. Aleksej K.. (1)
Rus. souhrn přel. Helena No.. (1)
Rus., angl. a něm. resumé (1)
Rus., angl. a něm. souhrn (1)
Rus., franc. a něm. souhrn (1)
Rus., něm. a angl. souhrn (2)
Rus., něm. a angl. souhrn a.. (1)
Rus., něm. resumé (1)
Rus., něm., angl. a franc... (2)
Rusava (Česko) (1)
Rusava (Česko). Obecní úřad (1)
Rusínová, Zdenka, 1939- (1)
Ruské a německé resumé (2)
Ruszelák, Josef (2)
Ruszelák, Josef, 1938- (1)
Rut, Přemysl, 1954- (1)
Různé hist. přehledy a tb (1)
Růžek, Vladimír (1)
Růžek, Vladimír, 1950- (4)
Růžička, Jindřich, 1926-2011 (2)
Růžička, Josef (1)
Růžička, Sláva (1)
Růžička, Vilibald (2)
Růžička, Vilibald, 1884-1976 (2)
Růžičková, Ivana, 1958- (1)
Růžičková, Renáta (1)
Růžičková, Renáta, 1968- (2)
Růžková, Jiřina, 1940- (2)
Ryan, Alan, 1940- (1)
Ryantová, Marie, 1964- (2)
Ryba, Bohumil, 1900-1980 (3)
Rybička, Antonín (1)
Rybnikář, František (1)
Rybová, Alena, 1931- (1)
Ryčovský, Ivan (1)
Rydell, Anders, 1982- (1)
Rygar, František, 1933- (1)
Rychlík, Bedřich, 1936- (1)
Rychlík, Jan, 1954- (4)
Rychlíková, Magdaléna, 1955- (1)
Rychtařík, Rudolf (1)
Rychtaříková, Jitka (1)
Rýmovaná Kronika česká tak.. (1)
Ryneš, Václav (1)
Rypáček, František Jaroslav.. (1)
Rytíř, Václav (1)
Řádková, Antonie (1)
Řeháček, Karel, 1972- (1)
Řeháček, Luboš, 1929-1996 (1)
Řehák, Jindřich (1)
Řepa, Milan, 1970- (4)
Řepková, Marie, 1923-1990 (1)
Řezáčová, Kateřina, 1955- (1)
Řezníček, Jan, 1932- (4)
Řezníček, Jan, 1932-2016 (4)
Řezníček, Josef, 1906-1942 (1)
Řezník, Miloš, 1970- (1)
Řezníková, Lenka, 1970- (1)
Říčan, Rudolf, 1899-1975 (1)
Řičař, Kristoslav (1)
Říha, Bohumil (1)
Říhová, Jitka (1)
Římák, Josef (1)
Říman, Josef (4)
Římov (České Budějovice, Če.. (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA