Státní okresní archiv Velké Meziříčí - catalogue Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Terms for field Author - part B  

LANius


Parts : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P R S T U V W X Z
, back

 
  << Search for all documents - here are used terms : >>  
B. (1)
Babák, Pavel (1)
Babáková, Věra (1)
Babička, Vácslav, 1949- (1)
Babka, Alois (1)
Baborák, Ivan, 1955- (1)
Bača, Petr (2)
Bačinskij, Edmund, Dr. (1)
Bačkovský, Rudolf, 1881-1964 (2)
Badoch, Nella (2)
Baďura, Jan, 1859-1933 (1)
Baďurová, Anežka, 1942- (3)
Bagin, Anton (1)
Bahenský, František, 1976- (3)
Bahlcke, Joachim, 1963- (1)
Bajgarová, Jitka, 1954- (1)
Bakala, Jaroslav, 1931-2008 (1)
Bakalář, Jan M. (1)
Balabán, Milan (1)
Balajka, Bohuš, 1923-1994 (1)
Balák, Karel (1)
Balák, Libor, 1961 únor 10.- (1)
Baláš, Jiří (1)
Balatka, Břetislav, 1931- (2)
Baláž, Július, 1959- (2)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688 (2)
Balbín, Bohuslav, 1621-1688.. (1)
Balcar, Luboš (1)
Balcar, Martin, 1957- (1)
Balcárek, Pavel, 1940-2015 (6)
Baldo, Sergio (2)
Bálek, Vlastimil, 1914-1994 (2)
Baletka, Tomáš, 1971- (1)
Balík, Hubert (1)
Balíková, Marie, 1947- (2)
Balinský (1)
Ballmann, Adolph Joseph (1)
Baltrušaitis, Jurgis, 1903-.. (1)
Baltus, Jan, 1944- (1)
Balzac, Honoré de (3)
Bambas, Václav (1)
Baněčková, Hana (2)
Baránek, Daniel, 1986- (1)
Barck, Karlheinz, 1934-2012 (2)
Bareš, Gustav, 1910-1979 (2)
Bareš, Jiří (1)
Barev. fot. na frontispice (1)
Barev. fot. na frontispisu (1)
Barev. fot. na tit. listu a.. (1)
Barev. frontispice (1)
Barev. frontispice: R. Přik.. (1)
Barev. il. předsádky (1)
Barev. il. tit. list (1)
Barev. mp. na předsádce (1)
Barev. mp. na předsádkách (1)
Barokní Praha – Barokní Čec.. (1)
Barriére, Théodore (1)
Bárta, Jiří
Bárta, Václav (1)
Barták, Radek (1)
Bartlová, Milena, 1958- (6)
Bartolus de Sassoferrato, a.. (1)
Bartoň, Jiří (1)
Bartoň, Jiří, 1943- (1)
Bartoněk, Antonín, 1926- (1)
Bartoš Bělčický, Jan, 1887-.. (1)
Bartoš, F.M. (2)
Bartoš, František (1)
Bartoš, František Michálek,.. (3)
Bartoš, František, 1837-1906 (2)
Bartoš, Josef, 1931-2005 (18)
Bartoš, Miloslav, 1939- (1)
Bartoš, Štěpán, 1963- (1)
Bartošek, Karel, 1930-2004 (1)
Bartošek, Milan, 1913-1996 (1)
Bartošíková, Jarmila, 1954- (1)
Bartovský, Vojtěch, 1876-19.. (1)
Bartuněk, J. (1)
Bartušek, Antonín, 1921-1974 (2)
Bartuška, Jan, 1908-1970 (1)
Bartuška, Miloslav (1)
Barvíková, Hana, 1946- (2)
Barvitius, Viktor, 1834-1902 (1)
Bařinka, Miloš, 1931- (1)
Bass, Eduard, 1888-1946 (5)
Bastl, Ondřej, 1959- (2)
Baštecká, Lydia, 1948- (1)
Baťa, Jan Antonín, 1898-1965 (1)
Baťa, Tomáš, 1876-1932 (1)
Batelka, Josef, 1919-1999 (1)
Báthory, Vladimír, 1955- (1)
Batůšek, Stanislav, 1942-19.. (1)
Bauer, Fr. (1)
Bauer, František (1)
Bauer, Otakar, 1901-1956 (3)
Baum, Wilhelm, 1948- (1)
Baumbach, Rudolf, 1932- (1)
Bautz, Rudolf (1)
Bayer, František, 1853-1925 (1)
Bažant, Zdeněk (1)
Beauval, Franz (1)
Bébr, Richard (1)
Beck, Josef, 1814-1887 (1)
Beckers, K. F. (1)
Bečka, Josef, 1894-1955 (1)
Bečková, Jana, 1962- (1)
Bečvář, A. (1)
Bečvář, Jindřich, 1947- (1)
Bednář, Ivan (1)
Bednář, Jindřich (2)
Bednář, Kamil, 1912-1972 (1)
Bednář, Tobie (1)
Bednařík, Bohumil, 1922- (1)
Bednářová, Beata (1)
Bednářová, Věra (1)
Bedouelle, Guy, 1940- (1)
Beer, Rudolf (1)
Běhal, Josef (1)
Běhalová, Štěpánka, 1969- (1)
Během vydávání četné příloh.. (1)
Běhounek, Jiří, 1929-2005 (2)
Behringer, Wolfgang, 1956- (2)
Bejblík, Alois, 1926-1990 (1)
Bekešová, Martina (1)
Bekešová, Martina, 1973- (1)
Belcredi, Ludvík (1)
Belcredi, Ludvík, 1954- (1)
Bělič, Jaromír, 1914-1977 (1)
Bělík, Stanislav, 1919- (2)
Bělina, Pavel, 1948- (5)
Belisová, Šárka, 1957- (1)
Bělohlav, Josef, 1882-1935 (1)
Běloševský, Dimitrij, 1945- (1)
Benčík, Antonín, 1926-2017 (1)
Benda, Jaroslav, 1882-1970 (1)
Benda, Klement, 1935-1988 (2)
Benedikt, Ernst (1)
Beneš, Bohuslav, 1927-2014 (1)
Beneš, Edvard, 1884-1948
Beneš, František (2)
Beneš, František, 1905-1971 (3)
Beneš, Jaroslav, 1946- (1)
Beneš, Josef, 1902-1984 (2)
Beneš, Josef, 1905-1979 (1)
Beneš, Karel, 1881-1941 (1)
Beneš, Zdeněk, 1952- (4)
Benešová, D. (1)
Benešová, Emilie, 1957- (2)
Benešová, Marie (2)
Benešová, Marie, 1911- (3)
Benešová, Marie, 1911-1978 (1)
Benešová, Monika (2)
Benyovszky, Ladislav, 1958- (1)
Beran, Julius. Žižka als Fe.. (1)
Beran, Karel (1)
Beran, Rudolf, 1887-1954 (3)
Beránek, Jiří, 1955- (2)
Beránek, Karel (2)
Beránek, Karel, 1924-2015 (5)
Beránková, Helena (1)
Beránková, Věra, 1939- (2)
Beranová, Magdalena, 1930- (2)
Berg, Jiří (1)
Bergengruen, Werner (1)
Berger, Jiří (1)
Bergl, Josef, 1874-1952 (1)
Bergman, R. (1)
Berka, Karel (1)
Berka, Karel, 1923-2004 (2)
Berlichingen, Adolf Freiher.. (1)
Bermann, Moritz, 1823-1895 (1)
Bermann, Moriz (1)
Bernatová, Michaela (1)
Berní rula (1654) (4)
Bernoulli, Gustav Johan (1)
Berstl, S. (2)
Bervic, Rudolf, 1927-1981 (1)
Bešťáková, Veronika (1)
bez obálky (1)
Bez podnázvu od roč. 18 (19.. (1)
Bez původců
Bezděčka, Josef, 1921-1996 (1)
Bezděk, Bedřich, 1876-1943 (1)
Bezděková, Hana (1)
Bezdíček, Josef, 1873-1936 (1)
Bezecný, Zdeněk, 1971- (1)
Bezplatná prémie (1)
Bíbl, František, 1880-1932 (1)
Bibl, Viktor, 1870-1947 (1)
Bibliofilie vydaná s blahop.. (1)
Bibliogr
Bibliogr. (7)
Bibliogr. - Souhrn též něm (1)
Bibliogr. --O Blažeji Ráčko.. (1)
Bibliogr. F. Peroutky (1)
Bibliogr. K. Kuči (1)
Bibliogr. na konci kap (1)
Bibliogr. na s. 356-360 (1)
Bibliogr. pozn (1)
Bibliogr. pozn. (1)
Bibliogr. přehled čs. numis.. (1)
Bibliogr. s. 29 (1)
Bibliogr. s. 366-367 (1)
Bibliogr. sest. Saša Moucho.. (1)
Bibliogr. zprac. Karel Sche.. (1)
Bibliogr., rejstř (1)
Bibliografie na s. 136 (1)
Bibliografie na s. 168-169 (1)
Bibliografie na s. 52-58 (1)
Bibliografie sborníků I.-XX.. (1)
Bíbrová, Ivana (1)
Bičík, Zdeněk (1)
Bičovský, Jaroslav (1)
Bičovský, Jaroslav, 1910-19.. (2)
Bildet den vierten Theil se.. (1)
Bílek, Ferdinand (2)
Bílek, František, 1872-1941 (1)
Bílek, Jakub, 1516-1581 (1)
Bílek, Jan, 1972- (1)
Bílek, Jaroslav, 1924- (2)
Bílek, Jiří, 1922- (1)
Bílek, Jiří, 1948- (2)
Bilíková, Eva (1)
Bílková, Libuše, 1944- (1)
Bílý, František, 1854-1920 (1)
Bílý, J. (1)
Bílý, Jiří Libor, 1952- (4)
Bílý, Jiří, 1954- (1)
Bilz, F.E. (1)
Biman, Stanislav, 1938- (1)
Binar, Vladimír, 1941- (1)
Binar, Vladimír, 1941-2016 (1)
Binko, Emanuel, 1851-1893 (1)
Binková, Simona, 1957- (1)
Biograf. pozn (1)
Bisinger, Zdeněk (1)
Bisingerová, Marie, 1944- (1)
Bisová, Jana, 1951- (1)
Bistřický, Jan, 1930-2008 (5)
Bistřický, Jan: Poznámky k.. (1)
Bítešský starosta je opět p.. (1)
Bittner, Ivan, 1944-2007 (1)
Bláha, Silvestr, 1887-1946 (1)
Blahoslav, Jan, 1523-1571 (1)
Bláhová, Marie, 1944- (5)
Blahůšek, Jan, 1977- (1)
Blanchard, Raoul, 1877-1965 (1)
Blansko (Česko : okres). Ok.. (1)
Blaschka, Anton (1)
Blažej, Bohuslav, 1932-1989 (1)
Blažek, František (1)
Blažek, Jiří, 1922-2017 (1)
Blažek, Petr, 1973- (1)
Blažek, Stanislav (1)
Blažek, Tomáš (17)
Blažíček, Oldřich J. (Oldři.. (2)
Blažíková, Jarmila (2)
Blažková, Jaroslava, 1933- (1)
Blažková, Jaroslava, 1933-2.. (4)
Blažková, Lenka (1)
Blechová-Čelebić, Lenka, 19.. (1)
Bleyová, Dana, 1954- (1)
Blodigová, Alexandra, 1952- (1)
Blümlová, Dagmar (1)
Blümlová, Dagmar, 1949- (1)
Bobek, Jan, 1912-2003 (1)
Bobková, Lenka, 1947- (7)
Boček, Antonín (1)
Boček, Antonín, 1802-1847 (1)
Boček, Milan (6)
Boček, Radovan, 1963- (1)
Bočková, Věra (1)
Boguszak, František, 1897-1.. (1)
Boháč, Pavel, 1959- (1)
Boháč, Zdeněk, 1933-2001 (2)
Boháček, Ivan, 1946- (1)
Boháček, Jan, 1975- (1)
bohatá fotodokument. příloha (1)
bohatá obrazová dokumentace (1)
Bohatcová, Mirjam, 1919-2007 (1)
Bohatec, Miloslav, 1913-1967 (1)
Bohdalec (Žďár nad Sázavou,.. (1)
Bohdan, Daniel, 1948- (1)
Böhm, Antonín (3)
Böhm, Jaroslav, 1901-1962 (1)
Böhm, Svatoslav, 1934- (1)
Bochníček, Záviš, 1920- (1)
Bojesen, Ernst Frederik Chr.. (1)
Bok, Václav, 1939- (4)
Boková, Hildegard, 1941-2005 (1)
Bolina, Pavel, 1953- (1)
Bologne, Jean Claude, 1956- (1)
Bolom, Sixtus, 1982- (1)
Bombera, Jan, 1914-2001 (3)
Borovička, Josef, 1885-1971 (1)
Borovička, Michael, 1951- (3)
Borovička, V. P. (Václav Pa.. (2)
Borovský, Tomáš (1)
Borovský, Tomáš, 1972- (4)
Borový, Klement (1)
Borový, Klement, 1838-1897 (1)
Borský, Josef, 1906-1973 (1)
Borský, Lev (2)
Borský, Lev, 1883-1944 (1)
Bořecký, Jiří, 1958- (2)
Bosáková, Lada (1)
Böttger, Carl (1)
Boubín, Jaroslav, 1954- (1)
Bouda, Alois, 1867-1934 (1)
Bouda, Cyril, 1901-1984 (1)
Boudar, František (1)
Bourget, Paul (1)
Bourková, Věra (2)
Bouza, Erik 1926-1986 (1)
Bouza, Erik, 1926-1986 (3)
Bouzek, Jan, 1935- (1)
Bouzek, Jiří (1)
Brabcová, Magda (1)
Brabec, Bohuslav, Mons (1)
Brabenec, Jiří, 1911-1983 (1)
Brada, Konstantin, 1920-2002 (1)
Bradáč, Alois (1)
Bradáč, Antonín Hugo, zemř... (1)
Bradáč, Josef (1)
Bradáč, Ludvík (1)
Bradáč, Stanislav (1)
Bradáčová, Lenka (1)
Bradáčová, M. (1)
Bráf, Albín, 1851-1912 (1)
Brand, Jakob (1)
Brandes, Detlef, 1941- (1)
Brandl, V. (1)
Brandl, Vincenc, 1834-1901
Brandová, Zuzana (1)
Bránský, Jaroslav, 1928- (1)
Bránský, Jaroslav, 1928-2017 (1)
Bratrstva (2004 : Pardubice.. (1)
Braun, Josef (2)
Bräuner, Vilém (1)
Bräuner, Vilém, 1917-1988 (1)
Brázda, Jiří, 1921-2001 (1)
Brázda, Josef (19)
Brázdil, Rudolf, 1951- (5)
Brdička, Miroslav (1)
Brdlík, František, 1855-1936 (1)
Brechler, Vojtěch, 1826-1890 (2)
Brestowski, A. (1)
Bretholz, Berthold (2)
Bretholz, Bertold, 1862-1936 (8)
Breuers, Dieter, 1935-2015 (1)
Bridge, Antony, 1914-2007 (1)
Briess, Ignaz, 1833-1931 (1)
Brichtová, Dobromila (1)
Brix, Michal, 1946- (2)
Brjusov, Valerij (1)
Brno (Česko). Magistrát (1)
Brno (Česko). Městský národ.. (1)
Brod, Toman, 1929- (1)
Brodesser, Slavomír, 1940- (5)
Brodský, Pavel, 1954- (1)
Broft, Miroslav, 1925-2003 (3)
Broklová, Eva, 1939- (1)
Brom, Pavel, 1938-2009 (1)
Bromová, Dagmar, 1939-2008 (1)
Broncová, Dagmar, 1955- (2)
Brothánková, Monika (8)
Brouček, Stanislav, 1947- (4)
Brož, Jaroslav (1)
Brož, Josef (3)
Brož, Josef, 1866-1949 (1)
Brož, Luděk, 1922-2003 (1)
Brož, Miroslav (2)
Broža, Vincenc (2)
Brožek, Zdeněk (1)
Brožovaná převazba (1)
Brtník, Miloslav, 1928- (1)
Bruderzwist im Hause Habsbu.. (1)
Brugger, Walter, 1904-1990 (1)
Brůha, Jan (1)
Brůna, Otakar, 1928- (1)
Brücková, Marie, 1959- (1)
Brych, Vladimír, 1961- (1)
Brychta, Jaroslav (1)
Brychta, Vladimír (1)
Brzobohatý, Jan (2)
Břeclav (Česko : okres). Ok.. (1)
Břečka, Jan, 1966- (1)
Břeňová, Věra, 1935- (2)
Břeský, Antonín, 1882-1956 (1)
Březan, Václav, asi 1568-as.. (2)
Březina, Jan, 1877-1962 (1)
Březina, Otokar (1)
Březina, Otokar, 1868-1929 (3)
Břicháček, Josef, 1928-2004 (1)
Buben, Milan, 1946- (7)
Buben, Vladimír, 1888-1956 (1)
Bubeníček, Jindřich, 1856-1.. (1)
Bubeník, Jaroslav (1)
Buček, Antonín, 1942-2018 (1)
Buďa, Mojmír (1)
Budík, Miloš, 1935- (4)
Budil, Vladimír, 1926-2002 (1)
Budiš, Josef (1)
Budovec z Budova, Václav, 1.. (1)
Bufková, Alena (1)
Buhr, Manfred, 1927- (2)
Buchtela, Karel, 1864-1946 (1)
Buchvaldek, Miroslav, 1930-.. (1)
Bukáček, František, 1882-19.. (1)
Bukáček, František, 1910-19.. (2)
Bukačová, Irena, 1949- (1)
Bukal, Bořivoj (1)
Bukovanský, Karel Jaromír,.. (1)
Bukvaj, František, 1936- (1)
Bulín, Hynek, 1869-1950 (1)
Burda, Daniel (3)
Burda, Michal, 1952- (1)
Burdová, Pavla (1)
Burdová, Pavla, 1926-2001 (1)
Bureš, František, 1892-1976 (1)
Burešová, Jana, 1959- (1)
Burešová, Marie, 1864-1934 (1)
Burian, B. (1)
Burian, Bohumil, 1875-1956 (1)
Burian, Bohuslav 1905- (1)
Burian, Edmund, 1878-1935 (1)
Burian, Ilja, 1919-1990 (1)
Burian, J. (1)
Burian, Jan, 1929-2011 (2)
Burian, Miroslav, 1902-1980 (1)
Burian, Václav (1)
Burian, Václav: Ikonografie.. (1)
Burian, Vladimír, 1907-1982 (1)
Burian, Zdeněk, 1905-1981 (2)
Burkart, Ed. (1)
Burke, Peter, 1937- (3)
Buršík, Zdeněk (1)
Buříval, Miroslav (1)
Businská, Helena, 1919- (1)
Businský, Vladimír (1)
Bušek, Jiří, 1953- (1)
Bůžek, Václav, 1959- (23)
Bydžovský, Ladislav (1)
Byk, Jan, 1897-1945 (1)
Bylo připraveno do tisku r... (1)
Bystrický, Vladimír, 1934- (4)
Bystřice nad Pernštejnem (Č.. (1)
In parentheses is number of term occurrence.

Souborný katalog MZA