Státní okresní archiv Vsetín - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část R  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
, zpět

 
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
R. 1994 a 1995-1998 vydal p.. (1)
Raab, Jaroslav, 1899-1960 (1)
Racek, Jan (1)
Račanský, Stanislav (1)
Rada československých žen (1)
Rada pro dějiny a dokumenta.. (1)
Rada, Miroslav, 1926- (2)
Radimský, Jiří, 1919-1965 (5)
Rádl (1)
Rádl, Em. (1)
Rádl, Emanuel, 1873-1942 (1)
Radoměrský, Pavel, 1926-2008 (1)
Radoměrský, Pavel, 1926-200.. (1)
Rafaj, Oldřich, 1934-2010 (1)
Ragačová, Júlia (1)
Rachlík, František (1)
Rail, Jan (2)
Rais, Š. (1)
Rája, Martin, 1980- (2)
Rajchl, František, 1865-1938 (1)
Rajlich, Jan (1)
Rajlich, Jiří (1)
Rajlich, Jiří, 1964- (3)
Rákos, Petr (1)
Rákosník, Jakub, 1977- (1)
Rákoš, Elemír (1)
Rákoš, Elemír, 1935-2003 (3)
Rambossková, A. (1)
Ramcke, Berngard (1)
Ramcke, Bernhard (1)
Rameš, Václav, 1958- (2)
Randák, Jan, 1977- (3)
Rank, Josef (1)
Ranke, Leopold von, 1795-18.. (26)
Ranovič, Abram Borisovič, 1.. (1)
Raoul Glaber, ca 985-ca 1046 (1)
Raoul, H. Francé und Annie.. (1)
Rapant, Daniel, 1897-1988 (8)
Rapp, Alfred (1)
Rapp, Francis, 1926- (1)
Rasl, Zdeněk, 1940- (2)
Raška, Francis D. (Francis.. (2)
Rašticová, Blanka, 1952- (1)
Ratajová, Jana (1)
Ratajová, Jana, 1972- (1)
Ratajová, Jolana (1)
Rathouský, Jiří (1)
Rathouský, Jiří, 1924-2003 (3)
Ratkoš, Peter (1)
Ratkoš, Peter, 1921-1987 (3)
Ratolíska, Josef, 1860-1898 (1)
Rauscher, Rudolf, 1896-1941 (1)
Rázek, Adolf, 1930- (1)
Rázgová, Ol'ga (1)
Rebro, Karol (1)
Reclus, Élisée, 1830-1905 (1)
Redakce almanachu: Olomouc (1)
Redakcí byl pověřen Tiskový.. (1)
redakční uzávěrka 10.6.2019 (1)
Redaktor sborníku: Dr. Ant... (2)
Redaktor sborníku: Dr. Ant... (1)
Redaktorem roč. 1(1880)-4(1.. (1)
Redigoval Václav Černý (1)
Redigovali Rudolf Havel a J.. (1)
Rédr, Ruda (1)
Reedice podle vyd. Josefa T.. (1)
Ref. zahr. účastníků z něm... (1)
Reg. (1)
Regensberg, Friedr. (1)
Regionální muzeum (1)
Regionální muzeum (Mělník,.. (1)
Regionální muzeum (Mikulov,.. (1)
Regionální muzeum (Vysoké M.. (2)
Regionální pobočka Historic.. (2)
Regionální vlastivědná peri.. (1)
Reháková, Margita (1)
Reich, Edvard (1)
Reich, Edvard, 1885-1943 (1)
Reichertová, Květa, 1921-20.. (1)
Reichl, Martin (1)
Reichmann, Vilém (1)
Reichmann, Vilém, 1908-1991 (1)
Reiman, Michal (1)
Reiman, Pavel, 1902-1976 (3)
Reiner, Josef, 1918-1990 (1)
Reinerth, H. (1)
Reisenauer, Roman (1)
Reitinger, Lukáš, 1981- (2)
Reitler, Antonín, nar. 1868 (1)
Reitmayer, Ladislav (1)
Rejlková, Dagmar (1)
Rejman, L. (1)
Rejnuš, Miloš, 1932-1964 (1)
rejst (1)
Rejstř
Rejstř.
Rejstř. jm (2)
Rejstř. jm. (1)
Rejstř. jm. s. 453-462 (1)
Rejstř. jm., vložený list s.. (1)
Rejstř. jmený, místopisný,.. (1)
Rejstř. jmený. (1)
Rejstř. šifer (1)
Rejstř. věc. (1)
Rejstřík (19)
Rejstřík časopisů (1)
Rejstřík her (1)
Rejstřík jmenný, místní a v.. (1)
Rejstřík jmenný, věcný (2)
Rejstřík jmený a věcný (2)
Rejstřík k mp (1)
Rejstřík krajů a okresů, ob.. (1)
Rejstřík míst (1)
Rejstřík místních a etnický.. (1)
Rejstřík na s. 261-268 (1)
Rejstřík na s.167-183 (1)
Rejstřík názvů obcí (1)
Rejstřík obcí (3)
Rejstřík podniků (1)
Rejstřík přípon a staročes... (1)
Rejstřík pseudonymů (1)
Rejstřík s. 185-190 (1)
Rejstřík s. 573-601 (1)
Rejstřík zeměpisných a etni.. (2)
rejstřík, seznam (1)
Rejstřík: [751]-762 (1)
Rejstřík: s. [369]-383 (1)
Rejstřík: s. 216-229 (1)
Rejstřík: s. 278-287 (1)
Rejstřík: s. 60-66 (1)
Rejstřík: s. 72-74 (1)
Rejstřík: s. I (1)
Rejstříky (3)
Rejstříky Marie Táborská (1)
Rejstříky nerostů a nalezišť (1)
Rejstříky s. 559-580 (1)
Rejstříky: s. 168-207 (1)
Rejstříky: s. 315-328 (1)
Rejzek, Vladimír (1)
Religionistická studie z ma.. (1)
Rendek, Jan (2)
Répas (1)
Repčák, Jozef, 1911-1982 (1)
Repin, I. E. (1)
Reprint 1. vyd., Orbis Prah.. (1)
Reprint 1. vyd., Společnost.. (1)
Reprint původního vydání z.. (1)
Reprint soukromého tisku z.. (3)
Reprint vyd. z r. 1883, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1885, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1886, Nür.. (1)
Reprint vyd. z r. 1887, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1889, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1890, vyd.. (1)
Reprint vydání z r. 1983. K.. (1)
Reprint vydání z r.1926. No.. (1)
Reprint z r. 1927 včetně vl.. (1)
Reprint: V Telči : Nákladem.. (1)
Reprodukce obálek a tit. li.. (1)
République tcheque (1)
résistance antifasciste Tch.. (1)
Resjtř (1)
Resjtřík (1)
Resl, Josef (1)
Resumé a vysvětl. k obr. do.. (1)
Resumé do němčiny přeložil.. (1)
Resumé německy a anglicky (1)
Resumé rus. a nem (1)
Resumé v německém a ruském.. (1)
Resumé v ruštině a němčině (1)
Retcliffe, John (1)
Revoluční odborové hnutí. Ú.. (1)
Revoluční odborové hnutí. Ú.. (1)
Rezek, Antonín, 1853-1909 (7)
Rezler, Josef, 1855-1925 (1)
Rezlerová, Barbora (1)
Rheinheimer, Martin, 1960- (1)
Riedl, Dušan, 1925-2015 (2)
Riedl, Leopold, 1860-1913 (1)
Riedl, Mirko, 1920- (1)
Riedlová, Dana, 1965- (1)
Riedlová, Marie (3)
Rieger, František Ladislav,..
Rieger, Franz (1)
Richardson, 1882-1939 (1)
Richter, Hugo, 1863-1945 (1)
Richter, Jaroslav (4)
Richter, Karel, 1930- (4)
Richter, Miroslav (1)
Richter, Oskar (1)
Richterová, Alena, 1952- (1)
Ritterová, Marie (1)
Rituál smíření. Konflikt a.. (1)
Rizner, Ľudovít Vladimír, 1.. (6)
Robek, Antonín, 1931-2008 (1)
Robert Olomoucký, zemř. 1240 (1)
Robert von England, zemř. 1.. (1)
Robert, olomoucký biskup, z.. (1)
Robertus Olomucensis, zemř... (1)
Roč. 1. a 2. nevyšel samost.. (1)
Roč. 11/1969, č. 8 - časopi.. (1)
Roč. 12/1990, č. 1 - časopi.. (1)
Roč. 2001-2002 a 2003-2004.. (1)
Roč. 3 a 4 vydány v 1 sv (1)
Roč. 4-8 nevyšly (1)
Roč. 41 (2006) z technickýc.. (1)
Roč. 46 obsahuje 1 brožuru:.. (1)
Roč. 46-54 (1952-60) vyšel.. (1)
Roč. 8-9 (2008-2009) v jedn.. (1)
Roč. 9 vyšel souhrnně za lé.. (1)
Ročník 14 (2017) vydán po č.. (1)
Rodenová, Claudia (1)
Rodokmen Přemyslovců (1)
Rodokmeny (1)
Rodopisná společnost českos.. (1)
Roedl, Bohumír, 1950- (1)
Roetschau, Karl (1)
ROH. Celostátní sjezd (1. :.. (1)
Roháček, Jiří, 1962- (2)
Roháčková, Dagmar (2)
Roháčová, Irena (1)
Rohden, Peter Richard, 1891.. (6)
Rohel, Jan (1)
Rohel, Jan, 1909-1989 (2)
Rohlíková, Slavěna, 1949- (7)
Rochla, František Josef, 19.. (1)
Rok 1945 na Břeclavsku, zpr.. (1)
Rok 2015 - druhý dotisk 1... (1)
Rok vyd. pouze na obálce (1)
Rok vyd. z bibliografického.. (3)
Rokyta (1)
Rokyta, Břetislav, 1932- (1)
Rokyta, Hugo (1)
Rokyta, Hugo, 1912-1999 (1)
Roller, Mihail, 1908-1958 (1)
Roman, Josef, 1882-1940 (2)
Romaňák, Andrej, 1932- (1)
Romanovská, Helena (1)
Rosendorfský, Jaroslav, 190.. (2)
Rossi, Adolf, 1920-2000 (1)
Rossmann, Zdeněk, 1905-1984 (1)
Roščin, Semen Il'jič (1)
Roško, Róbert, 1932-2000 (1)
Roth, Zdeněk (1)
Roth, Zdeněk, 1914- (1)
Rothero, Christopher (1)
Rothkegel, Martin (1)
Rotterdamský, N. (1)
Roubal, Petr, 1975- (1)
Roubal, Urban (1)
Roubic, Antonín (2)
Roubic, Antotní (1)
Roubíček, Jan (1)
Roubíček, Vladimír, 1930-20.. (1)
Roubík, František, 1890-1974 (9)
Rous, Jan, 1869-1950 (1)
Rous, Josef, 1898-1988 (1)
Rous, Pavel, 1947- (1)
Roux, Jean-Paul, 1925-2009 (1)
Royt, Jan, 1955- (1)
Rozbory nacistické okupační.. (1)
Rozehnalová, Zora (5)
Rozental', Mark Moisejevič,.. (1)
Rozkošná, Blanka, 1968- (1)
Rozlišovací název:Církev ev.. (1)
Rozlož. tit. s. (1)
Rozložená tit. s
Rozložená tit. s. (54)
Rozložená titulní strana (4)
Rozložený frontispis s obr... (1)
Rozměry příloh: 57 x 45 cm,.. (1)
Rozmn (6)
Rozmn. (6)
Rozmnoženo (1)
rozpadlá vazba (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (3)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsáhlý poznámkový aparát.. (1)
Rubilina, Radka, 1977- (1)
Rucká, Galina, 1975- (2)
Růčková, Markéta, 1984- (1)
Ruda, Vladimír, 1922-1990 (2)
Rudinský, Jozef (1)
Rudohradský, Štefan (1)
Rudolf, Bohumil (1)
Rudolfová, L. (1)
Rukopisy; Slovaciká a stará.. (1)
Rumánek, Jaroslav, 1982- (1)
Rumánková Mužikovská, Ludmi.. (1)
Ruml, Vladimír, 1921-2000 (1)
Rumler, M. (1)
Rumplowicz, Ludwig (1)
Rupertus de Olmütz, zemř. 1.. (1)
Rupertus Olumucensis, zemř... (1)
Rus. a angl. resumé s. 509-.. (1)
Rus. a angl. souhrn (1)
Rus. a angl. souhrny (1)
Rus. a něm. souhrn (6)
Rus. a něm. souhrn a vysvět.. (1)
Rus. seznam padlých sovět... (1)
Rus. souhrn (3)
Rus. souhrn přel. Helena No.. (1)
Rus. souhrn. přel. N. Suttá (1)
Rus., angl. a něm. souhrn (1)
Rus., angl. a něm. souhrn a.. (1)
Rus., angl., franc. a něm... (2)
Rus., franc. a něm. souhrny (1)
Rus., franc., angl. a něm... (1)
Rus., něm. a angl. souhrn a.. (1)
Rus., něm. a angl. souhrny (1)
Rus., něm. a franc. souhrn (1)
Rus., něm., angl. a franc... (1)
Rus., něm., franc., angl. s.. (1)
Rusava (Česko) (1)
Rusava (Česko). Obecní úřad (1)
Ruské a německé resumé (2)
Ruské resumé (1)
Ruské resumé přeložil J. Hř.. (1)
Ruské resumé, s. 383-392. (1)
Ruské, anglické, francouzsk.. (1)
Ruské, polské a německé res.. (1)
Ruský text (1)
Ruský, maďarský a německý s.. (1)
Ruszelák, Josef (1)
Ruszelák, Josef, 1938- (1)
Růt, Václav, 1908-1958 (1)
Ruth, Václav, 1869-1932 (1)
Rutte, Ladislav (1)
Rutte, Ladislav, 1893-1967 (2)
Růžek, Vladimír (1)
Růžek, Vladimír, 1950- (3)
Růžička, František (1)
Růžička, Jindřich, 1926-2011 (3)
Růžička, Jiří (1)
Růžička, Karel, 1947-2005 (1)
Růžička, Ladislav (1)
Růžička, Miloslav, 1925- (1)
Růžička, Tomáš, 1967- (1)
Růžička, Vilibald, 1884-1976 (1)
Růžičková, Blanka
Růžičková, Blanka, 1945- (1)
Růžičková, Renáta (1)
Růžičková, Renáta, 1968- (1)
Růžková, Jiřina, 1940- (1)
Ryantová, Marie, 1964- (2)
Ryba, Bohumil (1)
Ryba, Bohumil, 1900-1980 (1)
Rybička, Antonín, 1812-1899 (1)
Rychetský, Čestmír (1)
Rychetský, Pavel, 1943- (1)
Rychlík, Jan, 1954- (3)
Rychtářová, Lenka (2)
Rýmovaná Kronika česká tak.. (1)
Ryneš, Václav, 1909-1979 (1)
Rynešová, Blažena, 1900-1944 (4)
Rypáček, František Jaroslav.. (2)
Rýpar, Vladimír, 1903-1969 (2)
Rywiková, Daniela, 1976- (1)
RZ marketing (firma) (1)
Řecko-český slovník (1)
Řeháček, Luboš, 1929-1996 (2)
Řehák, Jindřich (3)
Řehoř XI., papež, 1329-1378 (1)
Řehůřek, Alfréd (1)
Řehůřek, Miloš, 1928- (1)
Řepa, Milan, 1970- (4)
Řepka, Josef, 1892- (1)
Řepková, Marie, 1923-1990 (1)
Řeřucha, Vladimír (1)
Řezáčová, Hana (1)
Řezníček, Jan, 1932-2016 (4)
Řezníček, Jiří, 1928- (1)
Řezníček, Vácslav (1)
Řezník, Miloš, 1970- (1)
Říčan, G. (1)
Říčan, Rudolf (1)
Řičař, Kristoslav (2)
Říha, Oldřich, 1911-1974 (2)
Říhová, Milada, 1945- (1)
Říkovský, František, 1901-1.. (2)
Římskokatalická farnost Ves.. (1)
Řoutil, Michal, 1973- (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA