Státní okresní archiv Žďár nad Sázavou - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Autor - část R  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
, zpět

 
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
R-2509 (1)
R. 1918 - pouze část 10 - n.. (1)
R. 1982-1991 vycházel časop.. (1)
R. 1991: Středisko státní p.. (1)
R. 1994 a 1995-1998 vydal p.. (1)
R. 1994 dotisk (300 výt.),.. (1)
R. 2003 zpracoval odbor sta.. (1)
R. 2009 tištěn zvratmo (1)
Raabs an der Thaya (Rakousk.. (1)
Raban, Přemysl, 1949- (1)
Rabenstein, Johann von, 143.. (1)
Ráboň, Martin, 1968- (1)
Rabštejna, Jan, 1437-1473 (1)
Rabušicová, Hana, 1950- (1)
Rác, Jiří, 1933-2001 (1)
Racek, Ludvík, 1938- (1)
Račanský, Stanislav (1)
Ráčil, Antonín (1)
Rada, Miroslav, 1926- (2)
Rada, Zdeněk a kolektiv (1)
Radičová, Iveta, 1956- (1)
Radimský, Jiří, 1919-1965 (8)
Radina, Otomar, 1933-1995 (1)
Radkoš, I. (1)
Rádl, Emanuel, 1873-1942 (1)
Radnice (Žďár nad Sázavou,.. (1)
Radňoves (Česko) (1)
Radoměrský, Pavel, 1926-2008 (4)
Radoměrský, Pavel, 1926-200.. (1)
Radosta, Petr (1)
Radvanovský, Zdeněk (1)
Radvanovský, Zdeněk, 1953- (4)
Rafaj, Pavel, 1943-2004 (2)
Ragačová, Júlia (1)
Rahner, Karl, 1904-1984 (1)
Rajlich, Jiří, 1964- (2)
Rajský, Pavel (2)
Rajský, Pavel, 1944- (3)
Rajtoral, František, 1923-1.. (1)
Rak, Jiří, 1947- (3)
Rak, Petr (1)
Rákosník, Jakub, 1977- (4)
Rákoš, Elemír (1)
Rákoš, Elemír, 1935-2003 (1)
Rákoš, Elo (2)
Rakousko (1804-1867). Gemei.. (1)
Rakousko (1804-1867). Heima.. (1)
Rakousko-Uhersko. Gesetz üb.. (1)
Rakousko-Uhersko. Gesetz üb.. (1)
Rakovník (Česko : okres). S.. (1)
Rameš, Václav, 1958- (2)
Rampula, Vlastimil (2)
Randák, Jan, 1977- (3)
Randák, Karel (1)
Randlíková, Anna (3)
Randýsek, Robert (1)
Ransdorf, Miloslav, 1953-20.. (2)
Ransdorf, Miroslav (3)
Rapid (firma) Praha (1)
Rasl, Zdeněk, 1940- (2)
Rašín, Alois, 1867-1923 (1)
Rašín, Ladislav, 1900-1945 (1)
Raška, Francis D. (Francis.. (1)
Raška, Jakub (1)
Raška, M. (1)
Raška, Miroslav (1)
Rataj, Jan, 1951- (1)
Rathouský, Jiří, 1924-2003 (1)
Ratkoš, Peter, 1921-1987 (2)
Rauchberg, Heinrich, 1860-1.. (1)
Rázek, Adolf, 1930- (1)
Rázek, Miroslav (1)
Razím, Vladislav, 1957- (1)
Reakce: Žď. deník č. 169 z.. (1)
Rebro, Karol, 1912-2000 (1)
Recenze (1)
Red army's do-it-yourself,.. (1)
Red. kol.: Zdeněk Bína, Emi.. (1)
Red. pozn (2)
Red. pozn. naps. Miroslav M.. (1)
redakce : B.erben, F.Obrtel.. (1)
Redakce Eliška Čáňová, Jana.. (1)
Redakční úprava převzata z.. (1)
Redakční úprava převzata z.. (1)
Redakční úprava převzata z.. (2)
Redakční úprava převzata z.. (1)
Redakční úprava převzata ze.. (1)
redakční uzávěrka 10.6.2019 (1)
Redaktor sborníku: Dr. Ant... (2)
Redaktor sborníku: Dr. Ant... (1)
Redaktorem roč. 1(1880)-4(1.. (1)
Redigovali Rudolf Havel a J.. (1)
Redigováno komisí ÚV VKS (b) (1)
Redigují František Jílek a.. (1)
Redlich, Oswald, 1858-1944 (1)
Reed, John, 1887-1920 (1)
Reedice podle vyd. Josefa T.. (1)
Reg. (1)
Regan, Geoffrey, 1946- (1)
Regent, Milan (1)
Regiograph (Brno, Česko) (1)
Regionální muzeum (1)
Regionální muzeum (Kolín, Č.. (1)
Regionální muzeum (Kolín, Č.. (1)
Regionální muzeum (Mikulov,.. (2)
Regionální muzeum (Náchod,.. (1)
Regionální muzeum (Žďár nad.. (2)
Regionální muzeum ve Žďáru.. (2)
Regionální pobočka Historic.. (2)
Regionální vlastivědná peri.. (1)
Registřík (1)
Regner, Václav (1)
Reháková, Margita (2)
Rehberger, Arthur (1)
Rechcígl, Miloslav, 1930- (2)
Rechlík, Karel (1)
Rechtořík, Jaroslav, 1942-2.. (9)
Reich, Edvard, 1885-1943 (1)
Reichertová, Květa, 1921-20.. (1)
Reichmann, Vilém, 1908-1991 (2)
Reiman, Michal, 1930- (1)
Reiman, Pavel, 1902-1976 (3)
Reinerová, Lenka, 1916-2008 (1)
Reinhardt, Ludwig, nar. 1864 (1)
Reischauer, Edwin O. (Edwin.. (1)
Rejchrt, Luděk, 1939- (2)
Rejchrt, Rudolf (1)
Rejchrtová, Noemi, 1940- (2)
Rejman, Ladislav, 1912-1985 (1)
Rejnuš, Miloš, 1932-1964 (1)
rejst (1)
Rejstř (26)
Rejstř. (26)
Rejstř. jm. a věc (1)
Rejstř. jm. s. 453-462 (1)
Rejstř. k oběma částem 1. k.. (1)
Rejstř. na s. 361-365 (1)
Rejstř. osob a míst (2)
Rejstř. osobní, věc., místní (1)
Rejstř. věcný (1)
Rejstř. zemí (1)
Rejstřík (17)
Rejstřík -- Glosář (1)
Rejstřík archivních pomůcek (1)
Rejstřík exponátů ke stejno.. (1)
Rejstřík hl. platných předp.. (1)
Rejstřík incipitů, jmenný,.. (1)
Rejstřík jmen (1)
Rejstřík jmen, korporací a.. (1)
Rejstřík jmený a věcný (1)
Rejstřík k zákonu o státní.. (1)
Rejstřík knihoven, inf. útv.. (1)
Rejstřík krajů a okresů, ob.. (1)
Rejstřík map exponátů stejn.. (1)
Rejstřík míst a rodů (1)
Rejstřík míst, rodů a věcí (3)
Rejstřík místních a etnický.. (1)
Rejstřík místních jmen (1)
Rejstřík na s. 51-99 (1)
Rejstřík na s. 717-975 (1)
Rejstřík na s.167-183 (1)
Rejstřík názvů obcí (1)
Rejstřík nerostů a jejich n.. (1)
Rejstřík obcí (3)
Rejstřík organizací (1)
Rejstřík osob nezařazených.. (1)
Rejstřík písařů rukopisů (1)
Rejstřík pro oba svazky I... (1)
Rejstřík s. 268-277 (1)
Rejstřík úřadů a institucí (1)
Rejstřík zaniklých a nových.. (1)
Rejstřík zeměpisných a etni.. (2)
Rejstřík zeměpisných a hist.. (1)
Rejstřík: s. [119 (1)
Rejstřík: s. [161]-171 (1)
Rejstřík: s. [41]-42 (1)
Rejstřík: s. 100-104 (1)
Rejstřík: s. 158-163 (1)
Rejstřík: s. 388-418 (1)
Rejstřík: s. 477-[486] (1)
Rejstřík: s. 60-66 (1)
Rejstříky (7)
rejstříky (1)
Rejstříky Marie Táborská (1)
Rejstříky na příloze (1)
Rejstříky na s. 315-323 (1)
Rejstříky s. 559-580 (1)
Rejstříky. - V tiráži uvede.. (1)
Rejstříky: s. 168-207 (1)
Rejstříky: s. 223-239 (1)
Rejstříky: s. 500-526 (1)
Rejstříky: s. 681-[701] (1)
Rejzek, Jiří, 1964- (2)
Rekatolizace v českých zemí.. (1)
Reklama v textu (1)
Rektořík, Jaroslav, 1937- (1)
Remeš, Ivan (3)
Remeš, Michal (7)
Remeš, Vladimír, 1932- (1)
Remešová, Věra, 1925- (1)
Rendek, Jan (2)
Répásová, Marie, 1944- (1)
Repr. čb (1)
Reprint (1)
Reprint 1. vyd., Orbis Prah.. (1)
Reprint 1. vyd., pořízeného.. (1)
Reprint pův. vyd. z r. 1892 (1)
Reprint pův. vyd.: Prag : A.. (2)
Reprint původního vyd. z r... (1)
Reprint původního vydání 18.. (1)
Reprint původního vydání z.. (2)
reprint ročníku 1924 a 1925 (1)
Reprint studie z periodické.. (1)
Reprint vyd. z r. 1883, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1885, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1886, Nür.. (1)
Reprint vyd. z r. 1887, nak.. (1)
Reprint vyd. z r. 1887, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1889, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1890, nak.. (1)
Reprint vyd. z r. 1890, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1894, nak.. (1)
Reprint vyd. z r. 1934 (1)
Reprint vyd. z r. 1941, vyd.. (1)
Reprint vyd. z r. 1987, kte.. (1)
Reprint vyd. z: Nürnberg, V.. (2)
Reprint vydání z r. 1856 (1)
Reprint vydání z r. 1857 (2)
Reprint vydání z r. 1857. O.. (1)
Reprint vydání z r. 1858 (1)
Reprint vydání z r. 1859 (1)
Reprint vydání z r. 1860. O.. (1)
Reprint vydání z r. 1866. O.. (1)
Reprint vydání z r. 1869 (1)
Reprint vydání z r. 1869. O.. (1)
Reprint vydání z r. 1870 (1)
Reprint vydání z r. 1871 (1)
Reprint vydání z r. 1872 (1)
Reprint vydání z r. 1878 (3)
Reprint vydání z r. 1879 (1)
Reprint vydání z r. 1883 (1)
Reprint vydání z r. 1885-18.. (4)
Reprint vydání z r. 1885-19.. (2)
Reprint vydání z r. 1887 (2)
Reprint vydání z r. 1894 (3)
Reprint vydání z r. 1904. (1)
Reprint vydání z r. 1905 (2)
Reprint vydání z r. 1906. O.. (2)
Reprint vydání z r. 1909 (1)
Reprint vydání z r. 1918 (2)
Reprint vydání z r. 1973 (1)
Reprint vydání z r. 1983. K.. (1)
Reprint vydání z r.1926. No.. (1)
Reprint z r. 1927 včetně vl.. (1)
reprodukce 15 zastavení kří.. (1)
Reprodukce Vojenského zeměp.. (1)
République tcheque (7)
Rérych, Břetislav (1)
Rérych, Břetislav, 1872-1936 (2)
résistance antifasciste Tch.. (1)
Reslová, Martina (1)
Resumé a vysvětl. k obr. do.. (1)
Resumé anglicky (2)
Resumé do němčiny přeložil.. (1)
Resumé do ruš., něm. a angl.. (1)
Resumé přel. Feodosij Andro.. (1)
Resumé v angličtině (1)
Reš, Bohumil, 1942- (1)
Revolučné odborové hnutie (1)
Revoluční odborové hnutí (1)
Revoluční odborové hnutí. Ú.. (2)
Revoluční odborové hnutí. Ú.. (1)
Rezková Přibylová, Naděžda,.. (1)
Režný, Pavel, 1927-1990 (1)
Rheinheimer, Martin, 1960- (1)
Riedl, Mirko, 1920- (1)
Rieger, Bohuslav (1)
Rieger, František Ladislav,..
Rieger, František Ladislav,.. (2)
Riegl, Jan (1)
Riesenthal, Oskar, 1830-1898 (1)
Riché, Pierre, 1921- (1)
Richter, Hugo, 1863-1945 (1)
Richter, Jaroslav (3)
Richter, Karel (2)
Richter, Karel, 1930- (6)
Richter, Karl Thomas, 1838-.. (1)
Richter, Václav (1)
Richter, Václav, 1900-1970 (2)
Richterová, Julie, 1946- (1)
Richtrová, Eva (1)
Ripka, Hubert, 1895-1958 (1)
Ripperová, Marie, 1960- (7)
Rivolová, Ludmila (1)
Rizman, Stanislav (1)
Rjabov, Ivan Afanas'jevič (1)
Rjabov, Vasilij Sergejevič (1)
Robek, Antonín, 1931-2008 (3)
Roč. 1-2 (1940) vyšel v rám.. (1)
Roč. 1-2 (1988-89) vyd. jak.. (1)
Roč. 1. a 2. nevyšel samost.. (1)
Roč. 10, č. 12b vyšlo jako.. (1)
Roč. 11/1969, č. 8 - časopi.. (1)
Roč. 12/1990, č. 1 - časopi.. (1)
Roč. 16-21 (1928-1933) viz.. (1)
Roč. 1968 zpracovalo krajsk.. (1)
Roč. 1971 - nakladatel: Hor.. (1)
Roč. 2001-2002 a 2003-2004.. (1)
Roč. 2004 obsahuje příl.: V.. (1)
Roč. 2006 zpracoval Český s.. (1)
Roč. 2007 obsahuje 1 CD s v.. (1)
Roč. 2010 vyd. v r. 2012 (1)
Roč. 23 (2010) vydaly Státn.. (1)
Roč. 3-4(1946) má v tiráži.. (1)
Roč. 4 (2006),  str.144-146.. (1)
Roč. 41 (2006) z technickýc.. (1)
Roč. 46 obsahuje 1 brožuru:.. (1)
Roč. 6, č. 12 vyšlo jako Úh.. (1)
Roček, Ivan, 1932- (2)
Ročenka encyklopedie je zap.. (1)
Ročník 14 (2017) vydán po č.. (1)
Ročníky 38(1918) a 39(1919).. (1)
Rodokmen knížecí větve Přem.. (1)
Rodokmen posledních Přemysl.. (1)
Rodokmen Přemyslovců (1)
Rodokmeny (1)
Rodokmeny mikulovských Lich.. (1)
Rodopisná společnost českos.. (1)
Rodriguez, Ivory (1)
Roedl, Bohumír, 1929- (1)
Roedl, Bohumír, 1950- (3)
Rogačeva, Margarita (1)
Rogall, Joachim, 1959- (1)
ROH (1)
ROH. Svaz zaměstnanců škols.. (1)
Roháček, František, 1860-19.. (3)
Roháček, Jiří, 1962- (2)
Roháčková, Dagmar (2)
Roháčová, Irena (1)
Rohlena, Václav (1)
Rohlena, Václav, 1913-1986 (1)
Rohlíková, Slavěna, 1949- (5)
Roch, Stanislav (1)
Rochester, Anna (1)
Rochla, František Josef, 19.. (1)
Rojčíková, Kamila (1)
Rok 1945 na Břeclavsku, zpr.. (1)
Rok 1945 v českých a evrops.. (1)
Rok 1946 a 1947 podnázev Od.. (1)
Rok 2002 dotisk (1)
Rok 2009:Č. 42 Řečice, č. 4.. (1)
Rok vyd. z bibliografického.. (2)
rok vydání neuveden, v text.. (1)
Rokoský, Jaroslav, 1969- (1)
Roky vyd. z bibliografickéh.. (2)
Rokycany (Česko : okres). O.. (1)
Rokyta, Hugo, 1912-1999 (2)
Rokyta, Jan (1)
Rokyta, Jan, 1864-1952 (1)
Roleček, Jaromír, 1904-1968 (1)
Rolenc, Vladimír (1)
Rolinc, Vladimír, 1921- (1)
Rolínek, Stanislav (1)
Roman, Josef, 1882-1940 (1)
Romaňák, Andrej, 1932- (5)
Romanová, Jana, 1961- (2)
Rosenbaum, Mirko (5)
Rosenberg, Leopold (1)
Rossi, Adolf, 1920-2000 (2)
Rossi, Jacques, 1909-2004 (1)
Rosůlek, František Karel (1)
Roštínský, Miroslav, 1927-2.. (3)
Rotaprint (1)
Rothanzl, Lukáš, 1980- (1)
Rothkirchen, Livia, 1922- (1)
Rotter, Karel (1)
Roubal, Petr, 1975- (1)
Roubic, Antonín (1)
Roubic, Antonín, 1932-1995 (1)
Roubíček, Jan (1)
Roubíček, Vladimír, 1930-20.. (1)
Roubík, František (1)
Roubík, František, 1890-1974 (9)
Rouček, František, 1891-1967
Rous, Bedřich (1)
Rous, Pavel (2)
Rous, Pavel, 1947- (3)
Rousek, Jan (1)
Rousová, Jitka (1)
Rousová, Zuzana (1)
Rouš, Josef (1)
Roux, Jean-Paul, 1925-2009 (1)
rovi: in DUHA č. 2/2006 - s.. (1)
Rovná, Lenka, 1955- (1)
Rovnost č. 115 z 18.5.2001.. (1)
Rovnost č. 126 z 31.5.2001.. (1)
Rovnost č. 129 z 3.6.2000 -.. (1)
Rovnost č. 134 z 9.6.2001 -.. (1)
Rovnost č. 139 z 15.6.2000,.. (1)
Rovnost č. 166 z 19.7.2001.. (1)
Rovnost č. 170 z 24.7.2001-.. (1)
Rovnost č. 191 - str. 4 - p.. (1)
Rovnost č. 243 z 18.10.2000.. (1)
Rovnost č. 35 z 10.2.2001 -.. (1)
Rovnost č. 69 z 22.3.2001 -.. (1)
Rovnost č. 69 z 22.3.2001 -.. (1)
Rovnost č. 84 z 8.4.2000 -.. (1)
Rovnost č. 91 z 17.4.2000:.. (1)
Rovnost č. 98 z 26.4.2001 -.. (1)
Rovnost č.71 z 24.3.2000 -.. (1)
Royt, Jan, 1955- (2)
Rozbořil, Boh. (1)
Rozehnalová, Zora (1)
Rozhovor s autorem o knize.. (1)
Rozhovor s autorem o vydané.. (1)
rozhovor s autorem též ve V.. (1)
Rozhovor s knězem Tomášem H.. (1)
Rozhovor s Lenkou Macháčkov.. (1)
rozhovor s ním. Vysočina-No.. (1)
Rozhovor s novou ředitelkou.. (1)
rozhovor s O. Sedlákem z fi.. (1)
Rozhovor s operním pěvcem P.. (1)
Rozhovor s p. farářem Krchň.. (1)
Rozkládací obrazové přílohy (1)
Rozkošná, Blanka, 1968- (1)
Rozlož. tit. s. (1)
Rozložená tit. s
Rozložená tit. s. (59)
Rozložená titulní strana (2)
Rozložený titulní list (1)
Rozměry příloh: 57 x 45 cm,.. (1)
Rozmn
Rozmn. (27)
Rozmn. Na titulní stránce o.. (1)
Rozmn. ofsetem (1)
Rozmnož (3)
Rozmnož. (2)
Rozmnoženo
rozmnoženo (1)
Rozmnoženo jako rukopis (1)
Rozmnoženo-cyklost. (1)
Rozmnoženo. (1)
Rozmnoženo. - Strojopis. -.. (1)
Rozmnoženo. -Samostatnou př.. (1)
Rozmnoženo. Autor zemřel 9... (1)
Rozmnoženo. Na přebalu foto.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (3)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (5)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (4)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (3)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (2)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsah a rozměry pro regist.. (1)
Rozsáhlý článek o odbojové.. (1)
Rozsáhlý poznámkový aparát.. (1)
Rozsochy (Česko). Místní ná.. (1)
Rozvoj archivnictví (1984 :.. (1)
Rožek, Karel, 1876-1913 (1)
Ruberová, Jana (1)
Rubeš, Josef (4)
Ruby, Franz (1)
Rucká, Galina, 1975- (1)
Rucz, Jan (1)
Ruda, Vladimír, 1922-1990 (2)
Rudohradský, Štefan (1)
Rudolec (Žďár nad Sázavou,.. (1)
Rudolf, Bohumil (1)
Rudolfová, Věra, 1942-
Ruchař, Miroslav (1)
Rukopis kralodvorský (1)
Rukopis královédvorský (1)
Rukopis ukončen 1988, nebyl.. (1)
Rukopis zelenohorský (1)
Rukopisně vypracováno k 50... (1)
Rukopisy lektoroval Ladisla.. (1)
Rulf, Jiří (1)
Ruman, Ján (1)
Rumjancev, Aleksej Matvejev.. (1)
Ruml, Vladimír, 1921-2000 (2)
Rupnik, Jacques, 1950- (1)
Rus. a angl. resumé s. 509-.. (1)
Rus. a něm. resumé (1)
Rus. a něm. souhrn
Rus. a něm. souhrn a popisk.. (1)
Rus. a něm. souhrn a vysvět.. (1)
Rus. a něm. souhrn a vysvět.. (1)
Rus. a něm. souhrn a vysvět.. (1)
Rus. a něm. souhrny (6)
Rus. a něm. souhrny a popis.. (1)
Rus. a něm. souhrny a soubě.. (1)
Rus. a něm. souhrny, souběž.. (1)
Rus. protititulní list (1)
Rus. souhrn (3)
Rus. souhrn přel. Aleksej K.. (1)
Rus. souhrn přel. Helena No.. (1)
Rus. souhrny (1)
Rus., angl. a něm. souhrn (4)
Rus., angl. něm. a franc. s.. (1)
Rus., angl., něm. a polský.. (1)
Rus., angl., něm. a špan. s.. (1)
Rus., franc. a něm. resumé.. (1)
Rus., franc. a něm. souhrn (1)
Rus., franc. a něm. souhrny (1)
Rus., franc., angl. a něm... (1)
Rus., franc., něm. a angl... (1)
Rus., franc., něm. a angl... (1)
Rus., něm. a angl. resumé (1)
Rus., něm. a angl. souhrn (6)
Rus., něm. a angl. souhrny (2)
Rus., něm., angl. a franc... (3)
Rus., pol., nem. text (1)
Rusava (Česko) (1)
Rusava (Česko). Obecní úřad (1)
Ruské a něm. resumé (2)
Ruské a německé resumé (2)
Ruské, anglické, francouzsk.. (1)
Ruské, německé a anglické r.. (1)
Ruské, německé, francouzské.. (1)
Ruské. anglické. francouzsk.. (1)
Ruth, František, 1854-1926 (3)
Různé hist. přehledy a tb (1)
Růžek, Antonín (1)
Růžek, Vladimír (1)
Růžek, Vladimír, 1950- (1)
Ružena Slaninková (1)
Růžička, Jan (1)
Růžička, Jaromír (1)
Růžička, Jindřich (1)
Růžička, Jindřich, 1926-2011 (7)
Růžička, Jiří, 1941 břez. 6.. (1)
Růžička, Martin (1)
Růžička, Miloslav, 1925- (2)
Růžička, Miroslav, 1984- (1)
Růžička, Petr (1)
Růžička, Stanislav (9)
Růžička, Tomáš, 1967- (1)
Růžičková, Božena, 1922- (1)
Růžičková, Ivana, 1958- (1)
Růžičková, Renáta (1)
Růžičková, Renáta, 1968- (4)
Růžková, Jiřina, 1940- (2)
Rüffer, Eduard, 1835-1878 (1)
Ryantová, Marie, 1964- (5)
Ryba, Bohumil, 1900-1980 (4)
Rybář, Petr, 1944- (1)
Rychlík, Jan, 1954- (5)
Rychlíková, Magdaléna, 1955- (1)
Rychlý, Stanislav (1)
Rychtařík, Rudolf (3)
Rýmovaná Kronika česká tak.. (2)
Ryneš, Václav, 1909-1979 (1)
Rynešová, Blažena, 1900-1944 (5)
Rypáček, František Jaroslav.. (1)
Ryšánek, František, 1877-19.. (1)
Rytina, Václav, 1945- (1)
Ryvola, Miki, 1942- (1)
Rýznar, Václav, 1901-1980 (1)
Řádková, Žofie (5)
Řebounová, Otakara (1)
Ředitelství silnic a dálnic.. (1)
Řeháček, Karel, 1972- (1)
Řehák, Jindřich (3)
Řehan, Vladimír, 1948- (2)
Řehánek, František (1)
Řeholka, Ivan, 1943-2004 (1)
Řehoř, M. (1)
Řepa, Milan, 1970- (2)
Řepa, Tomáš, 1977- (1)
Řepiský, Miroslav, 1925-2011 (2)
Řepka, Karel (1)
Řeřicha, Karel (1)
Řeřichová, Vlasta (1)
Řezáč, Tomáš (1)
Řezníček, Jan, 1932- (4)
Řezníček, Jan, 1932-2016 (4)
Řezníček, Karel (1)
Řezník, Miloš, 1970- (1)
Říčan, Pavel (1)
Říčan, Rudolf, 1899-1975 (1)
Řičař, Kristoslav (2)
Řídí Jan Bobek s redakčním.. (1)
Řídká, Bohuslava, 1922-2004 (2)
Říha, Jindřich (1)
Říha, Oldřich, 1911-1974 (2)
Řihošek, Jaroslav (1)
Říkovský, František (1)
Říman, Josef (4)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA