Státní okresní archiv Hodonín - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Téma - část R  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P R S T U V W Z
, zpět

 
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
r. 1812-1870 (1)
r. 1848 (1)
r. 1859 (1)
r. 1879-1914 (1)
r. 1931-1934 (1)
r. 1938 (1)
r. 1945 (2)
r. 1951 (1)
R.1848-1859 (1)
R.1860-1879 (1)
r.1918 (1)
Radějov (Hodonín, Česko)-dě.. (1)
Radějov (Hodonín, Česko)-vl.. (1)
Radio Free Europe (1)
radnice-Česko (1)
radnice-Česko-14.-17. stole.. (1)
Raduit de Souches (rod)-arc.. (1)
Radzyń (Polsko) (1)
RAF (2)
Rachmanova, Alja, 1898-1991 (1)
Rájec-Jestřebí (Česko : obl.. (1)
Rajhrad (Česko) (4)
Rajhrad (Česko)-dějiny-1945 (1)
Rajhrad (klášter) (2)
Rajhradský klášter (2)
Rakouská monarchie (1526-18.. (1)
rakouská persekuce (1)
rakouská politika (1)
Rakouská republika (2)
Rakousko (2)
Rakousko (1526-1804) (1)
Rakousko (1867-1918) (1)
Rakousko-dějiny (3)
Rakousko-dějiny-13. stol. (1)
Rakousko-dějiny-1526-1918 (1)
Rakousko-dějiny-18. stol. (1)
Rakousko-dějiny-1866 (1)
Rakousko-dějiny-19.-20. sto.. (1)
Rakousko-politika a vláda-1.. (1)
rakousko-pruská válka (1866) (2)
rakousko-uherská armáda (1)
Rakousko-Uhersko (18)
RAKOUSKO-UHERSKO - ZÁKONY (1)
Rakousko-Uhersko, rozpad, 1.. (1)
Rakousko-Uhersko-dějiny (2)
Rakousko-Uhersko-dějiny-180.. (1)
Rakousko-Uhersko-dějiny-191.. (3)
Rakousko-Uhersko-národnostn.. (2)
Rakousko-Uhersko-národnostn.. (2)
Rakousko-Uhersko. České mís.. (1)
Rakousko-Uhersko. Heer (6)
Rakousko-Uhersko. Luftfahrt.. (1)
Rakousko-vlastivěda (1)
Rakousko-zahraniční vztahy-.. (1)
Rakousko. České místodržite.. (1)
Rakov (Přerov, Česko) (1)
Rakovník (Česko : oblast)-d.. (1)
Rakovník (Česko : okres : 1.. (1)
Rakovník (Česko) (1)
Rakovník (Česko)-dějiny (1)
Rakovník-oblast (Česko)-děj.. (1)
Rakovník-oblast (Česko)-dem.. (1)
Rakovník-oblast (Česko)-náb.. (1)
Rakvice (Česko) (1)
Rakvice (Česko)-dějiny-1936 (1)
Rakwitz (Cesko) (1)
raná doba dějinná (1)
rané křesťanství (1)
Ratíškovice (1)
Ratíškovice (Česko) (5)
Ratíškovice (Česko)-dějiny (2)
Ratíškovice (Česko)-vlastiv.. (2)
Ravensbrück (koncentrační t.. (1)
razítka (1)
razítka-Česko (1)
reálie (2)
realismus (literatura) (1)
reálka (1)
Reálka Hodonín (1)
reálka Hodonín (4)
reálný socialismus-Českoslo.. (3)
reálný socialismus-Českoslo.. (1)
Red Army (Sovětský svaz) (2)
Red International (1)
redemptoristé-Česko-19.-20... (1)
redemptoristé-dějiny-Česko-.. (1)
reemigrace (1)
reemigrace-Československo-o.. (1)
referáty (5)
referenční literatura (1)
reforma církve-14.-15. stol. (2)
reforma církve-Česko-14.-15.. (1)
reformace (2)
reformace-Česko-14.-15. sto.. (1)
reformace-Evropa střední-16.. (1)
reformátoři-Německo-16. sto.. (1)
reformované církve-Česko-20.. (1)
regesta (1)
regesta-Česko-16. stol. (1)
regesta-Česko-16.-17. stol. (1)
Region (1)
region
REGIONALISMUS - ČESKÝ (1)
regionální (1)
regionální autoři (1)
regionální bibliografie (20)
regionální dějiny (5)
regionální dějiny-Čechy sev.. (1)
regionální dějiny-Česko (3)
regionální geografie (4)
regionální geografie světa (1)
regionální geografie-Česko
regionální geografie-Morava.. (1)
regionální historie (5)
regionální historiografie (1)
regionální historiografie-Č.. (1)
regionální historiografie-Č.. (1)
regionální historiografie-d.. (1)
regionální konflikty-20. st.. (1)
regionální kulturní události (1)
regionální literatura (7)
regionální literatura-Blans.. (1)
regionální literatura-Česko (2)
regionální literatura-Česko.. (2)
regionální muzea-Česko-20... (1)
regionální muzea-Česko-20.-.. (1)
Regionální muzeum (Mikulov,.. (1)
regionální politické událos.. (1)
regionální politika-Evropa.. (1)
regionální spisovatelé (1)
regiony
registra papežská (1)
registrační protokoly (1)
registry svazků (1)
Regne d'Espanya (3)
Regnier, Jean-François, bel.. (1)
Reichenberg (Česko) (1)
Reichenberg o (1)
Reino de Espaňa (3)
rejstříky (26)
rekatolizace-1551-1600 (3)
rekatolizace-Česko-16.-17... (1)
rekatolizace-Česko-17. stol. (1)
rekatolizace-Česko-17.-18... (1)
reklama (1)
religionistika (1)
religiozita-dějiny (1)
renesance (2)
renesanční malířství-Česko (1)
renesanční sochařství-Česko (1)
renesanční umění-Česko (1)
renesanční umění-dějiny (1)
reparace (1)
repatriace (1)
Repeal (hnutí : Česko) (1)
reportáže (4)
represe politická (2)
reprinty (4)
reprodukce fotografií (1)
reprodukce starých map (4)
Repubblica Italiana (2)
Republik Österreich (2)
Republika Bulharsko (1)
Republika Indie (2)
Republika Maďarsko (1)
Republika Polsko (4)
Republikánská strana zemědě.. (1)
République française (7)
République populaire de Chi.. (4)
République tcheque (54)
restaurace (1)
restaurátorský průzkum (1)
restaurátorství (2)
restaurování (1)
restaurování archivních fon.. (3)
restaurování archivních fon.. (1)
restaurování knihovních fon.. (1)
restaurování památek-Česko (1)
restituce (1)
restituce majetkové (1)
retribuce, Československo,.. (3)
retribuční soudnictví-Česko.. (1)
retrospektivní (1)
retrospektivní bibliografie
retrospektivní bibliografie.. (2)
Revilliod, Herbert, 1921-19.. (1)
Revilliod, Leonard, 1922-19.. (1)
revizionismus-Evropa střední (1)
revoluce (5)
revoluce (1848-1849) (1)
revoluce (1848-1849)-Česko (2)
revoluce (1848-1849)-Evropa.. (1)
revoluce 1848 (2)
revoluce říjnová (1917 : Ru.. (8)
revoluce-Československo (1)
revoluce-Sovětský svaz (1)
revolucionáři (1)
REVOLUČNÍ (1)
revoluční hnutí (2)
revue (1)
Rezler, Josef, 1855-1925 (1)
Rieger, František Ladislav,.. (2)
Richard I., anglický král,.. (1)
Rímskokatolícka cirkev (4)
Ripka, Hubert, 1895-1958 (1)
rituály (1)
rituály a obřady (1)
rituály a obřady-Evropa (1)
robota (1)
Ročenka (6)
ročenka (3)
ročenky (18)
rodina (1)
rodina-Česko-19. stol. (1)
rodinná výchova-dějiny-5.-1.. (1)
rodinné vztahy (2)
rodinný (1)
rodinný archiv (5)
rodné domy-Česko (1)
rodokmeny (1)
rodokmeny-Česko (2)
rodokmeny-Lotrinští (rod) (1)
rodopis (18)
rodová politika (2)
rodové archivy-Česko (1)
rodové znaky
rodové znaky-Česko (8)
rodové znaky-Česko-16.-19... (1)
rodové znaky-symbolika (2)
rody (3)
rody-Česko (5)
rody-Olomouc (Česko)-1610 (2)
rody-Slezsko (1)
rody-země světa (1)
Roemenië (1)
ROH (1)
Rohatec (Česko) (1)
Rohatec (Česko)-dějiny (2)
Rohatec (Česko)-etnografie (1)
Rohatec (Česko)-vlastivěda (1)
rok 1846 (1)
Rok 1848 (1)
rok 1848 (2)
Rok 1848-1849 (2)
rok 1938 (1)
rok 1945 (1)
Rok 1955 (1)
rok 1960 (1)
rok 1989, Československo (2)
Rokycany (Česko : oblast) (5)
Rokycany-oblast (Česko) (1)
ROLLAND, ROMAIN, 1866-1944 (1)
rolníci (1)
rolníci-Československo-20... (1)
rolnická povstání-Česko-17... (1)
Rolný (Prostějov) (1)
román (1)
Roman Catholic Church (4)
Roman, Josef, 1882-1940 (1)
Romania (1)
România (1)
romanistika (1)
románské umění-Česko (1)
romantismus (1)
Rome, ancient (2)
Römisch-Katholische Kirche (4)
romistika (1)
Romové (2)
romové (1)
Romové-Česko (4)
Romové-Česko-1945-1989 (1)
Romové-Československo-od 19.. (1)
Romové-dějiny (4)
Romové-dějiny-1740-1945 (1)
Romové-etnografie (1)
Romové-perzekuce-1939-1945 (1)
Roncalli, Angelo Giuseppe,.. (1)
Ross, Carlo, 1928-2004 (1)
Rostock, Max, 1912-1986 (1)
Roštění (Česko) (1)
Roudnice nad Labem (Česko)-.. (1)
Roumanie (1)
Rovnost (deník) (4)
Rovnost (noviny) (2)
Royal Air Force (Velká Brit.. (2)
Royal Route (Prague, Czechi.. (1)
Royt, Václav, 1827-1907 (1)
rozbití Rakousko-Uherska (1.. (1)
rozbory (1)
rozdělení Československa (1.. (1)
rozdělení Rakousko-Uherska.. (1)
rozhlas (2)
rozhlasová žurnalistika (1)
rozhlasové pořady-Česko-200.. (1)
rozhlasové stanice (1)
rozhodnutí (1)
rozhovory (9)
rozpad Rakousko-Uherska (19.. (1)
rozpočtová politika (1)
rozpočtová skladba-Česko (1)
rozpočtová soustava (1)
rozpočtové (1)
rozpočtové hospodaření (1)
rozpočtové skladby (1)
rozpočty (1)
rozvoj (2)
rozvoj knihoven-země Visegr.. (1)
rozvoj měst-Evropa (1)
rozvoj venkova-Česko-19.-20.. (1)
rozvoj venkova-Česko-2011-2.. (1)
Rožnov pod Radhoštěm (Česko) (1)
Rožnov pod Radhoštěm (Česko.. (1)
rožnovsko-karlovské nářečí (1)
RSR (1)
RSZML (1)
Rubicon, 1879-1951 (1)
Rudá armáda (Sovětský svaz) (2)
Rudé právo (1)
Rudé právo (deník, Praha) (1)
rudné hornictví (1)
Rudolf II. Habsburský, říms.. (1)
Rukopis kralodvorský (1)
Rukopis královédvorský (1)
Rukopis zelenohorský (1)
rukopisné kodexy-12-16. sto.. (1)
rukopisy (2)
rukopisy-Brno (1)
rukopisy-Česko (4)
rukopisy-Česko-14.-18. stol. (1)
Rumänien (1)
Rumuni-dějiny (1)
Rumunská republika (1)
Rumunská socialistická repu.. (1)
Rumunsko (1)
Rusava (Česko) (1)
Rusava (Česko)-dějiny (1)
Rusava (Česko)-etnografie (1)
Rusava (Česko)-náboženské a.. (1)
Rusava (Česko)-vlastivěda (1)
ruská armáda (1)
ruská literatura-19. století (1)
ruská občanská válka, 1918-.. (1)
ruské romány (2)
ruské spisovatelky-20. stol. (1)
Rusko (6)
Rusko, říjnová revoluce, 19.. (8)
Rusko-dějiny (4)
Rusko-dějiny-19. století (1)
Rusko-dějiny-9.-18. století (1)
Rusko-společenské poměry-18.. (1)
Rusko-vědci (1)
RUSKÝ (1)
rusofilství-Česko (1)
Rusové-Československo (1)
ruští carové-16. století (1)
ruští filozofové (1)
ruští revolucionáři (1)
ruští spisovatelé-19. stole.. (1)
rybářství (2)
Rybička, František, 1813-18.. (1)
rybníky (1)
Rychnov nad Kněžnou (Česko.. (1)
Rýmařov (Česko)-dějiny (1)
rytíři-středověk (1)
rytířské řády-11.-21. stol. (1)
rytířské řeholní řády-Česko.. (1)
rytířství-středověk (1)
Rzeczpospolita Polska (4)
řád živnostenský (1)
řády (1)
řády (organizace) (1)
řády jednací (1)
řecká antická filozofie (2)
řecká filozofie (1)
řecká občanská válka (1946-.. (1)
řecká poezie (1)
Řecko, starověké (1)
Řecko-dějiny (1)
řeč (1)
ředitelé škol-Česko-19.-21... (1)
řeholní řády-Česko-11.-15... (1)
řeholní život-16.-21. stol. (1)
řeholní život-Česko-12.-21... (1)
řeholní život-Česko-13.-18... (1)
Řekové (1)
Řekové-Československo (1)
Řekové-emigrace a imigrace (1)
řemesla
řemesla-Česko (1)
řemesla-Česko-20. století (1)
řemeslná výroba-Česko (2)
řemeslná výroba-Česko-13.-1.. (1)
řemeslná výroba-Česko-16.-1.. (2)
řemeslná výroba-Česko-do 19.. (1)
řemeslné cechy (1)
řemeslné práce-Česko-20. st.. (1)
říční doprava-Česko-1936 (1)
říjnová revoluce (1917 : Ru.. (8)
říjnová revoluce, 1917 (8)
Řím (Itálie)-dějiny-14. sto.. (1)
Řím, starověký (2)
římkokatolická liturgie (1)
římská antická civilizace (1)
římské právo (1)
Římskokatolická církev (4)
�?ímskokatolická farnost Li.. (1)
ŘÍŠE BYZANTSKÁ (1)
říšská politika (2)
řízení nákladů (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.

Souborný katalog MZA